İçimdekileri biraz dökmek istiyorum?

Baba kelimesi hep bana uzak geldi babamdan o kadar nefret ediyorum ki bi kaşık suda boğasım geliyor o kadar iğrenç biri ki yapmadığı iğrençlik kalmadı burdan tacize uğrayan ya da uğramaya çalışan herkesden babam adına özür dilerim evet benim babam pis tacizci yarın bir gün benim başıma da gelir diye korkmuyorum değil biliyor musunuz beni ayakta tutmaya çalışan şey inancım üniversite sınavına hazırlanıyorum kazanıp ondan kurtulacağımı hayal ediyorum bu beni ayakta tutuyor onsuz bi hayat allahım cennet o kadar cok doluyum ki sürekli ağlayasım geliyor her gün onun yüzünü görmek, ona muhtaç olmak vs vs beni cok daraltıyor ulan düşünüyorum da bana bu zamana kadar naptı eve bi şeyler almaktan, borç yatırmaktan başka naptı hahaha gülüp geçiyorum babalık bu değil onun yüzünden kaç erkek kalbimi kırdı yeri geldi ben kırdım ama şundan eminim onun gibi biriyle asla ilişki istemiyorum Allah yazdıysa bozsun diyeceklerim bu kadar daha cok şey anlatırdım ama ağlamama bunlar bile yetti teşekkürler iyi geceler
İçimdekileri biraz dökmek istiyorum?