Annem 2 gündür asla benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?

Evvelsi akşam annem odama gelip odamdaki mobilyaların yerini değiştirmek istediğini söyledi. Gel değiştirelim dedim. Keyifli keyifli yatağın yeri neresi olsun, gardrobu nereye koyalım diye konuşurken bir yandan alt komsumuzu çağırdı bize hem mobilya taşımada hem de fikir vermede yardımcı olur diye. Annem, komşu geldiğinde evi dağınık görmesin diye yatağın üstünde bıraktığım sarj aletim ve telefonumu yatağın yorganıyla birlikte aldı öte odaya attı. Neyse işte komşu geldi mobilyaların yerini değiştirdik falan ben de mesajlarıma bakmak adına elime telefonu aldım. Bunu annem görünce evde resmen tüm mahallenin duyabileceği kadar yüksek sesle TELEFONU NEDEN ELINE ALIYORSUN KOMSU VARKEN, DAHA ISIMIZ BITTI MI, NE TERBIYESIZSIN diye bağırınca yüreğim bi anda hopladi ve hayretler içerisinde kaldim. Sakin bir sesle mesajlarıma bakıp bırakacaktım telefonu, diye cevap verince yine aynı tonda O ZATEN GOYGOY YAPTIGIN ARKADAS GRUBUN DEGIL MI gibi şeyler söyledi. Ben o kadar hayretler içerisinde kaldım ki söyleyecek bir şey bulamadım. Bir yanda komşumun önünde rezil olmuştum bir yandan iftiraya maruz kalmıştım. Bu ikisinin getirdiği şoka yaklaşık 30 35 dakika dayanabildim, beynimi resmen kemiriyordu bu iftira olayı. Sonra gözümün sulandigini hissettiğimde ikisinin de fark etmemesi için tuvalete kaçtım. Orada yaklasik 1 saat boyunca ağladım. Aslında tek ağlama sebebim annemin bana bağırması değildi. Ben o bağirisi duyunca yine küçükken sudan bi sebeple benim derimi tırnaklarıyla yüzesiye kadar dövdüğünü hatırlamıştım onu hatırlayarak biraz daha ağladım. Annem beni, odanın mobilya yerlerini değiştirilmesi sonucunda olan pisliği temizlemek için çağırdı, ben de benim ağladığımı fark etmesin diye tuvaletten olmaz gelemem, sen odana git öyle gelirim diye cevap verdim o odasına gidince tamam gittim girebilirsin odana dedi. O böyle deyince benle barışmak istiyor diye düşündüm ama öyle değilmiş şimdi 2 gündür ne bir soruma cevap veriyor ne de yüzüme bakıyor ne yapmalıyım lütfen yardım...
Annem 2 gündür asla benimle konuşmuyor ne yapmalıyım?