Üni okuyan 18 yaşındaki kızının sevgilisi ile ayrı eve çıkmasına izin verir miydiniz
İstiyorsa evet
Hayır asla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Üni okuyan 18 yaşındaki kızının sevgilisi ile ayrı eve çıkmasına izin verir miydiniz
Ben kızımın canını yolda bulmadım benim bile tanımadığım, bilmediğim birisiyle ayrı eve çıkmasına izin vermezdim. Düzgün, efendi birisi ise belki o zaman ve güven veriyorsa.
Hayatta vermezdim, ben bile hayatım boyunca hiç bir kız eline bile değmemiş birisiyimdir sevgilim bile olmadı olsa bile aynı evde kalmak bile istemem evlenmeyi beklerim ve hâlâ bekliyorum kaderimde ki insanı
Erkek arkadaşlarını mutlaka tanıyacağım için eğer düzgün birisi olduğunu düşünüyorsam elbette izin veririm. Ben de zamanında çıktım babam da izin verdi o da kendi hayatını yaşayacak.
Cevap
31Cevap
Hayır asla izin vermem.
1) kızım olursa küçük yaşta İslam'ı severek öğretirdim. Bu sayede kızım zaten kız erkek karma üniversite olan bir yere gitmek yerine sadece kızlara özel üniversiteye gitmeyi tercih ederdi. Böyle sorunlar ile uğraşmak istemeyen küçük yaşta İslam'ı sevdirir çocuğuna
Sevgilisi önce benimle bir gece eve çıksın sağ kalırsa belki
Hahaha
Klasik kıskanç baba😂
Genel olarak sevgiliyle ayni eve cikmakta bi sorun yok ama 18 yas bunun icin cok erken, konu "Evin icinde naparlar kim bilir" filan degil, 18 yas herhangi biriyle eve cikmak icin cokk erken. Bi de sevgili olunca pisman olmasi cok olasi, o yuzden vermezdim.
Erkeğin gönül eğlendirmeyeceği bir zamanda yaşamıyoruz ciddi olan adam ailesiyle gelir ikisi de evlilik bilincini taşıyorsa, sevgililikte evcilik oynamalarına razı gelemem
Kızını adam akıllı büyütüp egitim almani saglamişsan kizina güveniyorsan baglariniz iyise düşünebilirsin.
Günümüz için bakacak olursak izin vermezdim. Güven vs. Bunlar zor işler.
Çocuğu çok iyi tanısam da vermezdim herhalde.
Hayır izin vermem bunu isteklenecek şekilde yetişsin de istemem.
Zinadan ötürü değil mi
kızımla? ahahahha öyle bi yiğit doğmadı doğmaz 😂😂😂
Benden önce kızım benden böyle bir şey istemez.
Eve çıkacak kadar ciddilerse nişan söz bişey yapılır öyle izin veririm. Geri kafalı değilim ama oğlanın kızımı kullanıp bırakmayacağından emin olmak isterim.
Benim kızım en doğrusunu bilir, 18 inden sonra istediği erkekle eve çıkabilir ona güvenirim
Katiyyen, o kadar geniş değilim, kusura bskmayın, her şeyin bi derecesi var
İzin olarak oğluma da kızıma da aynı şekilde izin vermem
Çıkamaz, yok öyle bir dünya, gericilikse gericilik awq
Kızım da olsa oğlum da olsa belli bir olgunluğa ulaşmadan izin vermem
zaten siz izin vermeseniz de o bir yolunu bulacaktır istediği şeyleri yapmanın.
Kesinlikle geniş değilim aynı zamanda bende sevgilim ile çıkmam inancıma göre de günah
Nasıl bir erkek olduğuna bağlı. Ama muhtemelen verirdim.
Asla izin vermem adamın ne b0k olduğu belli değil zaten
Çok geniş bir anne değilim.. öyle yetişmedim çok şükür kızımda benim gibi yetişmesi için uğraşıyorum, o yüzden kalamaz..
Böyle bir şey imkansız ben kendim bile kabullemezken böyle şeylere karşıyken kızıma oğluma asla izin vermem yine de büyük konuşmak istemiyorum çünkü neyi büyük konuşursak Allah onu bize yaşatır
Bunu soylicek kadar guvendiyse tabiki yaşı 18 sonuçta
Ben izin verirdim çünkü boşanmalar çok artıyor insan kendini evde belli eder şahsen ben öyle yaptım bir buçuk yıl aynı evde yaşadıktan sonra evlendim iyi ki de öyle yapmışım diyorum.
sevgilisi olduğunu bilsem vermem heralde🤷♂️
Bu evet diyenler boynuzşu regingeyiyi sanırım
Bu evet diyenler boynuzlu regingeyiyi sanırım
ailemden gizli çıktım izin vermezler, yani herkes de aynı kisilikte olmuyo güvenmemekte haklılar bu devirde ama yine de fazla kasıyolar
Belki o çocukla evde birşeyler yaşayacak ve ayrılacaklar ve bu kızım için tramvaya yol açabilir bu yüzden olmaz
İzin vermem. Önce çocuğu iyi bir şekilde tanımam gerek ona göre.
Ga*at olanlar izin verir.
Senin ppye müsaade edenler de g. vat gibi
Sevgilim ya da flörtüm yokk
Kızım da oğlumda çıkamaz. İzin vermem
Kızımda oğlumda çıkamaz.
İstemem tabiki ne alaka?
Hayır tabiki anası çıkmışmı ki o çıkcakmış😡
Hayır asla izin vermezdim
hayır vemrezdim snaırım
Kusura bakmayın deyus değilim.
Kızım yok ama olsaydı vermezdim.
Ne münasebet ne münasebet.