• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Kızınız sevgilisinin evinde kalabilir mi?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
Master Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
66
Yapay Zekaya Sor
Ya da söyle mi sormalıydım "kızınız sevgili yapabilir mi?"
Soru gibi soru sjdj cevapları cidden çok merak ediyorum jsjs
Kızınız sevgilisinin evinde kalabilir mi?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

ben bilmem babana söyle derim sonra da kocama sakın gönderme senin bacaklarını kırarım falan de derim gizlice
    sonra babasına gider sorar o bi güzel izin vermez sonra tabii ki benim sıpa bana zırlayarak gelir babamla konuşsan falan der
    bende baban ne derse o! bebeğim elimden bir şey gelmez derim
    gider odasına iki üç zırlar kaale bile almam ama 😀😂
    iki dk da ne yazdım ama 😂

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• İnyourtears
    İnyourtears Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Kalmamalı bence, sonra pişman olabilir yani bekaret açısından söylemiyorum ama başına bir şey gelebilir ya da sevgilisi fiziksel olarak zarar verebilir darp edebilir. İstemem ben.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

63

Cevap

62

Cevap

• Denizinmercani
    Denizinmercani Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 68%
    +1 yıl

Sevgilisi tabiki olacak, olabilir
    Evde kalma işi ise
    Direk olmaz diyenleri anlamıyorum
    Çocuğun içinde bu zaten varsa
    Size yalan söyler
    Ya da gece siz uyuyunca evden kaçar
    Gene bir şekilde kalır
    Çocukları sıkmamak lazım
    O yüzden evet kalabilir
    Bu arada tutumum kız cocugumda olsa erkek çocuğumda aynı olur.
    Sevgilisinin evinde kalmadan önce
    Evin adresini ve sevgilisinin telefon numarasını öğrenirim
    İlk kez gittiğinde bana saat başı yazmasını isterim
    Çocuğuma ulasamadigim anda evin zilini çalarım :)
    Sonrasında ise rahat bırakırım
    İstediği zaman gider kalır
    Demekki guvenilcek biri diye düşünürüm

5
    0 Yorumla
  • Banker_Bilo
    Banker_Bilo Takip Et
    Master Yaş: 51 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Lisede flört vb normal, 18 yaşından sonra da nerede ve kiminle olduğunu benden gizlememesi, ve bana yalan söylememesi şartıyla olabilir. Sevgilisiyle kalmasından daha fazla rahatsız edecek olan, yalan söylemesidir. Oy kullandırarak ülke yönetiminde söz hakkı verdiğiniz bir bireye, kızınız da olsa bu konuda karışamazsınız. Cinsellik dahil. Genç erkeklere ve genç kadınlara yetişkin olma fırsatını vermemiz gerekiyor. Yetişkin insanlar, yaptıkları şeyi gizlemek için çocuk gibi yalan söylemezler. 18 yaşındaki bireyi, kızınız/oğlunuz bile olsa yetişkin kabul etmek zorundasınız.

2
    13 Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Yetişkin kabul etmeliyiz ama biz Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve müslümanlığın şartlarını çocuklarımıza ikaz etmeliyiz bu bizim görevimiz biz bu dünyaya sadece keyif etmeye gelmedik sınav olmaya geldik tabii ki bunu inkar ediyorsan Buda senin zaten Müslüman olmadığını gösterir Çocuklarımızın iyiliği istiyorsak öbür dünyada azabı çekmesini istemiyorsak Dünyada da ona Allah’ın emirlerini ve İslam’ın şartını öğretmeliyiz erkek veya kız hiç fark etmez sonuçta erkek cennete kız cehenneme gitmiyor ikisi de aynı yere gider amel ile biz nasıl bu dünyada çocuklarımıza düşünüyorsak asla zarar gelmesini istemiyorsak öbür dünya içinde bunu düşünmeliyiz Öldükten sonra arkasından alırız ama neler yaşadığını bilemeyiz bilsek zaten herhalde bir saniye yaşayamazdık eğer Amerika kötüyse🌸

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

En son Ameli yazıcaktım yanlış yazmış

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@seymabasu1 Dini inancım yok ve bu sadece beni ilgilendirir. İnançlı insanların sorunu bu işte, evlatlarını da kendileri gibi inançlı yetiştirmek yükümlülüğünü taşımaları. Bi bırakın bakalım 18 yaşında karar versin, ama "ağaç yaşken eğilir" dersiniz, işinize gelmez çünkü. Kendi kararlarını kendisi vereceği yaşa kadar dini değil, insan olmayı, dürüst, vicdanlı, merhametli olmayı öğrensin yeter. Bir çocuğa din öğretirseniz elbette gerçek olduğuna inanır, ama endişeniz yetişkin olup aklını kullanmayı öğrenince herhangi bir dini inancı kabul etmemesi olasılığı. Ayrıca şu da var, ülkeler veya devletler müslüman olmaz, bireyler müslüman olur. Müslüman olanların çoğunlukta olduğu ülkeler vardır, o kadar. Her koyun kendi bacağından asılmıyor muydu? Kafirun suresi 109. ayet ne oldu? Lekum dinukum ve liye din. Müslüman yetişir de sonradan dinden çıkarsa ne olacak? Evlatlıktan mı reddedeceksiniz, öldürecek misiniz? Bakara 256 "dinde zorlama yoktur" der. Yeterli akıl olgunluğuna erişmemiş bir çocuğu inançlı yetiştirmeye çalışmak da bir nevi zorlamadır, çünkü çocuğun hür iradesi gelişmemiştir. Allah yerine ejderhaların varlığına da inandırabilirsiniz. 18 yaşına kadar bekleyebilirseniz, gençlerin herhangi bir dine bağlanmayı pek de tercih etmeyeceklerini görürsünüz.

Yorumla
    • fbk94
      fbk94
      +1 yıl

Kifayetszi birisin o belli medeniyet diye diye ne hale geldik bir çomardan enstantaneler görebiliriz bu yorumda senin mezhepin o kadar geniş ki at koşturulur çok acı ne hale düştük

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Size hiç laf anlatamıycağım çünkü zaten ne kadar söylesem de hiçbir şekilde anlamak istemeyeceksiniz çoğu alim çocuğuna eşine sabrederek alim olmuş anne babanın görevi belli bir yaşa kadar dini ona öğretebilmek. Zaten belli bir yaşa geldikten sonra anlamak istemiyorsa o günah onun boynuna anne baba bununla hükümlü değildir ama sizin demek istediğiniz çok çok başka Allah herkese hidayet etsin ıslah etsin diyecek bir şeyim yok çok modernsiniz çok medenisiniz böyle devam edin

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Tesettürden önce erkeklere Ayet gelmiş gözkapaklarını kapatsınlar diye ama hangi erkek bunu yerine getiriyor çok zor demek istediğim bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli Allah sadece kadına Tesettürü kadına ahlakı kadına namusu farz kılmamış erkeklere de farz kılmış

Yorumla
    • ladygirl_
      ladygirl_
      +1 yıl

@seymabasu1 müslüman bir ülkede yaşamıyoruz? Laik ve özgür bir ülke Türkiye ama fazlalıkla müslüman. Ne kadar Müslümanız onu da Allah bilir

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Herkesin dini kendine ama kötülemek çok başka madem saygı bekliyorsunuz saygı göstermek gerekiyor saygı beklemekten önce

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Haklısın Sadece Müslüman bir ülke ama Müslüman var mı Allah bilir zinalar Şiddetler istismarlar yangınlar depremler çöpe atılan minicik bedenler öldürülen çocuklar bu kötülükleri yapan kimler Müslümanlar mı hayır Müslümanım diyorsa kafirdır şeytandır

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@seymabasu1 Yazdıklarımda bir saygısızlık görmüyorum. Kötülemek değil, eleştiri. Eleştiriye tahammül edemiyorsanız yorumdan çekilebilirsiniz. İki ayet yazdım, nerede saygısızlık? Dine siz kendiniz eleştiri getiremezsiniz inancınız gereği, ben eleştiririm ve siz benim eleştirme hakkıma saygı göstermek zorundasınız.

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

@seymabasu1 Müslüman ülke değil, nüfusunun çoğunluğu Müslüman ülke. Ülke Müslüman olmaz, kişiler Müslüman olur. Tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler de Müslüman. Üstelik, en üst düzeyde korundular, insanlar koruyanlara oy vermeye devam etti, sırf bu insanları dinibütün gördükleri için. Namazında niyazında olup Hacca bile gitmiş bir bürokratın haksız servet edinmesi halinde iktidar partisinin seçmenlerinden tepki görebiliyor muyuz? Hayır, göremiyoruz. Bunca hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırma (bunların hepsi ahlaksızlıktır, ahlak, cinsellikle ilgili değildir) varken seçmen neden oy tercihini değiştirmiyor? Çünkü ahlaksızlığı yapan da Müslümanım diyor, seçmen de Müslümanım diyor ve ahlaksızlık yapanlara "din kardeşim" deyip oy veriyor. Pedofil tarikatçılar korunup kollandığında, kim buna tepki gösterip bu nedenle oyunu başka yere attı? Hiç kimse. Konu ahlak ve namus olunca neden sadece cinsellik penceresinden bakıyorsunuz? Ahlak ve namus sadece cinsellikle mi sınırlı?

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Ben sana sadece şunu söyleyebilirim bu kötülükleri yapan bütün insanlar Müslümanım ben dese bile şeytandan farkı yoktur benim için böyle eleştiriye açığım sadece kötülüklere saygım yok yapılan kötülüklere saygım yok dini görüşünüze bir şey diyememdiğini görüşürüz yoksa da bir şey diyemiyorum bu sizi ilgilendirir tabii ki ama bu kötülüğü yapan hiçbir insan Müslüman olamaz

Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

ahahaaa 4 tane geri kafalıyı kudurtmuşum, eksilemişler. 2 kuşak sonra +18 gençler size sormayacak bile nerede kalacaklarını

Yorumla
  • TidusLeonhart
    TidusLeonhart Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 435 cevap paylaştı.

Yok kalamaz 12 yerinden bıçaklandı camdan atıldı haberleri almak istemiyorum, anca benim tanıyıp onaylayacağım biri olacak ki izin verebileyim onun dışında imkansız türkiye burası ezik kaynıyor ve genç kızlarda da erkek seçimi konusunda maalesef ki biraz sıkıntılı.

4
    1 Yorumla
    • TidusLeonhart
      TidusLeonhart
      +1 yıl

Benim tanıyıp onaylayacağım biri derken kızın konuşacağı kişiyi ben seçiyorum anlamında demedim gelip tanıştırması lazım bende psikolojisini test edeyim iyi gözlemciyimdir

Yorumla
  • bahadr_0
    bahadr_0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Sevgili yapabilir neden yapmasın onun da duyguları var.. Ama bariz tehlikeli salak birisine rastlarsa uzak tutarım tabii ki.. Evde kalma konusuna da aralarında ve bize karşı birçok güven vb. problemleri atlattıysa aradan uzun zaman geçmişse olabilir ama normalde direkt olmaz tabii ki

3
    0 Yorumla
  • PandacıkD
    PandacıkD Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 82%
    +1 yıl

Kızımın arkadaşı da sevgilisi de olacak tabii ki ama sevgilinin evinde kalmak... Bulunduğumuz ülkede o kadar çok kötü haberler duyuyoruz ki genç kızlar hakkında, ister istemez insan korkuyor bu tür haberler halâ varken onu sevgilisinin evine falan göndermeyi düşünemiyorum bile.

2
    0 Yorumla
  • Ghostshooterr
    Ghostshooterr Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Sevgili yapmak🤔🤔neyden, kumdan mı, pastadan mı? Kızınızın sevgilisi olabilir mi olmalı doğru soru, ki benim ikinci dilim Türkçe. Modlar olsun fenolar olsun bu tip sorulara neden müdahale etmezler? ikincisi neden sevgilinde kalacak? Evi yok mu? Kızınıza güvenir misiniz olarak sorsan daha mantıklı olurdu.

1
    9 Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Nerelisiniz ki turkceniz mukemmelde o yuzden sordum

Yorumla
    • Ghostshooterr
      Ghostshooterr
      +1 yıl

@enfectiondesease çocukluğum ve delikanlılık yıllarım Türkiyede geçti. İsrail

Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Israildede evlenene kadar bakirelik onemli mi?

Yorumla
    • Ghostshooterr
      Ghostshooterr
      +1 yıl

@enfectiondesease yahudilikte mast bile günah. Önemli elbette. Tpioplumun çoğu uyuyor buna. Ama gelişen ve globalleşen dünyadan nasibini alanlar da yok değil.

Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Ha evet doru israilde kizlarinda asker gittigini biliyordumda o yuzden merak ettim

Yorumla
    • Ghostshooterr
      Ghostshooterr
      +1 yıl

@enfectiondesease evet kadınlar da askerlik yapıyor.

Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Bende hep asker gitmek istemisimdir

Yorumla
    • Ghostshooterr
      Ghostshooterr
      +1 yıl

@enfectiondesease geneli senin gibi düşünmüyor. Ama eşitlik istiyor.

Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Aaa zaman kaybi diye dusunuyor olabilirler 1 yil kaybediyorlar cunku

Yorumla
  • NEYSEk
    NEYSEk Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Kızım sevgili yapabilir bu ayrı bir konu, ancak sevgilisinin evinde kalamaz asla izin vermem böyle bir şeye, kalması için sevgilisinin karakterini iyi biliyor olmam gerekiyor, ve artık iyi karakterde insan kalmamış fırsatçılarla çevrili etrafımız, değil sevgili iken nışanlı olsa yine kalamaz, beni dinlemez de gider kalırsa daha yüzüne bile bakmam, beni dinleyecek bu hayatına müdahale etmek değil onun iyiliği için, isterse bana yobaz desinler ama asla kalamaz asla lafını bile ettirmem, NET...

1
    0 Yorumla
  • Giethorn
    Giethorn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 110 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilisi tabiki olacaktir olmazsa problem bence evde kalma isine gelince banar sirarsa hayir derim ama dusun unide baska ilde okuyor nerden bileceksin ne yaptigini birde cok fazla baskicu ailelerde yetisenler baski ortadan kalkinca zivanadan cikiyor. Sanirim ozet olarak cok fazla baskici olmadan dogruyla yanlisi anlatmaya calisirdim.

0
    0 Yorumla
  • ƘıȤıԼЄԼMƛ
    ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 96%
    +1 yıl

Evvela benim evleneceğim kadın beş vakit namazını kılan haram helal giden bir insan olmasını isterim böyle olduktan sonra yetiştireceğim evladım da aynı şekilde olacaktır ama tabii ki istisnaları olmakla beraber eğer Allah'a inanan ve haram helal bilen biri olduktan sonra böyle hatalar yapmayacağını umuyorum, Çünkü dini ve resmi nikah olmadan nikahı düşüren birisiyle baş başa kalmak dinen günahtır

0
    0 Yorumla
  • HARLEY__QUİNN_
    HARLEY__QUİNN_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 90%
    +1 yıl

Aslaaaaaaaaaaa.

Hee zaman çok temiz yaaa😌
    birde kalkıp kızımı el alemin evine göndereyim... 😈

Oğlan gelsin bizde kalsın 😌
    kocamı da oğlanın kafasına dikerim, oğlan evden çıkana kadar... 😂😂

2
    1 Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok

O zaman sende tenekesin, her lafa sazan gibi atlayıp boş yapıyon. 😎

Benimle baş edemeyip engellediğin için thanks 😂çok mutlu oldum 😈😇

Yorumla
  • Powerstrike
    Powerstrike Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.

Kendisi sevgili yapmış ve birilerinin ahını almış. Veya oğlu sevgili yapmış bir kızın ahını almış ve gözünüzü yumup "aferim benim oğluma" diyerekten alkış tutmuş ebeveynlerin, kendi kızlarının akıbetini pek düşüneceklerini sanmıyorum.
    "Çalma elin kapısını parmakla, çalarlar kapını tokmakla."

0
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kızıma ben terbiyesini veririm. O zaten neyi nasıl yapacağını bilir. Hani çok gözüme sokmadan sevgilisi olabilir. Ama sevgilisinin evinde kalmasını asla kabul etmem. Çünkü ben o kadar geniş Amerikan Babası değilim.

3
    0 Yorumla
  • Barbarok
    Barbarok Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır diyenlerin %99'unun kızı sevgili de yapacak, erkek arkadaşının evinde de kalacak, onla sevişecek de, onların da ruhu duymayacak, ahan da buraya yazıyorum.

4
    21 Yorumla
    • Denizinmercani
      Denizinmercani
      +1 yıl

Okadar haklısın ki...

Yorumla
    • ErenTR
      ErenTR
      +1 yıl

Toplumda bu oran %99 değil kardeş. Yapmayan kızlarımızın oranı çok daha yüksek. Herkes öyle olacak diye bir şart yok.

Yorumla
    • Denizinmercani
      Denizinmercani
      +1 yıl

Seks konusu toplumda konusulmadigi için çoğunu duymuyorsun bile. Ama okadar çoklar ki.
      Geçenler de liseden bir arkadaşımla konuştum.
      Zamanında annesi sevgilin dahi olamaz diye tepki koymuştu.
      Şimdi kız erkek arkadaşının evinden çıkmıyor ve kapalı
      Bu tarz örnek çok var
      Bastırılmış duygular her zaman patlak verir.

Yorumla
    • ErenTR
      ErenTR
      +1 yıl

@Denizinmercani Hayır siz olaya çok yüzeysel bakıyorsunuz benve. Ben kapalı bir çevrede yetişip üniversite yıllarımda o kapalı çevredeki insanların çocuklarının neler yaptıklarını ben de gördüm. Bunları bilmiyor değilim. Ama şu var. Bu şekilde 10 kişi varsa siz geri kalan 90 da öyledir sanıyorsunuz. Ama ben yapanlardan daha fazla yapmayanlar olduğunun farkındayım. Peki neden herkes yapıyor gibi anlaşılıyor. Çünkü siteye giriyorsun. Yapanlar yaptığını anlatıyor. Instagram'da hep yapanların paylaşımı ağırlıkta. Yapmayanların hem paylaşımı az hem de sen onları pek takip etmiyorsun. Üniversiteye gidiyorsun. Yapanlarla takılıyorsun. Anadolu'daki üniversitelerde kendi halinde kimseye takılmadan okuyup çekip giden sessiz kızlar kimseyi ilgilendirmiyor. Cemaat tarikat ve sivil toplum kuruluşlarının çoğundan haberiniz bile yok. Dizi izliyorsun. Hep sevişenleri gösteriyor. Dindar, sevişmeyen, platonik seven, görücü usulü evlenen gençlik dizisi gördün mü sen hiç. Gözümüze sokulmaya çalışılan şeylere aldanmayıp etrafımıza biraz daha dikkatli bakarsak aslında öyle olmadığını görebiliyoruz.

Yorumla
    • Denizinmercani
      Denizinmercani
      +1 yıl

Cemaatlardan haberiniz yok demişsiniz. var çevremde cemaat sohbetlerine dualara giden bir çok kişi vardı ben büyürken. Onlari da gördüm üniversitedekileri de. Sayısal veri olarak evlenmeyen insanlara baktığımız da bakire/bakir sayısı böyle olmayanlardan fazla olabilir. Ama günümüz de baktığınız da bakire bakir olan insanların da artık çoğu opuşmuş vs oluyor ve inanın bana çoğu yakalayanmayacagini bilse sevgilisinin evine gider çünkü biz helal haramı değil de elalem ne deri ogretyoruz çocuklarımıza. Ve dinin yaratanla yaratıcı arasında çok özel bir iletişim olduğunu ogretemiyoruz.

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

Sen iyi eğitemezsen zaten bu hale gelir o kız.

Misal benim sevgilim oldu, buluştum da ama 1 kez bile olsun ne evine gittim,
      nede Onunla uçsuz bucaksız yerlerde yanlız kaldım.

Öncelikle terbiye, sonra da karakter meselesi 😌

Yorumla
    • ErenTR
      ErenTR
      +1 yıl

@Denizinmercani Son kısım doğru kesinlikle tespitinize katılıyorum. Ama yine de 30 yaşıma geldim. Her çeşit insanla tanıştım. Ben yapmayanların yapanlardan az olduğu kanaatinde değilim. Bir de cemaatten kastım zamanda fetöcüler gibi, öğrencilerin ev bulmak için kaldığı yapıları kastetmiyorum. Aileden tasavvufa veya bir islami harekete bağlı olan, üniversitede de aktif olarak o yapılarda görev alan o yaşam tarzını sürdüren bir gençlik var Türkiye'de. Nakşibendiliğin çeşitli kolları, Milli Görüşçüler, Ak Parti'li ve İslamcı bazı dernek ve vakıflar vs. gibi. Onları burda göremezsiniz pek. Daha çok YouTube'da kanal açıp takılıyorlar. Bence Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan kitle onlar.

Yorumla
    • Denizinmercani
      Denizinmercani
      +1 yıl

Seks yapıp yapmamanın terbiye ile ilgili olduğunu da nereden çıkardın?

Yorumla
    • Barbarok
      Barbarok
      +1 yıl

@HARLEY__QUİNN_ Ne saçmalıyorsun, gitsin hayat kadını mı olsun dedim. Cinsellik de bir ihtiyaç neticede. Cinsellik için bir Sümer adeti olan evliliği şart görmüyorum. Gelip de konuyu alakasız yerlere çekme.

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok
      Asıl sen ne saçmalıyorsun kardeşim, ben alt tarafı düşüncemi paylaştım, hiç kimse seninle aynı fikir de olmak zorunda değil.
      Boş boşuna havlama.
      Biraz medeni ol...

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

Bir Müslüman olarak ben evliliği şart görüyorum,
      gerisi de seni ilgilendirmez...

Bu dünyanın zevki için nefsine uyanlara çok yazık.
      Bahane uydurmayın yani...

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok Acıyorum sana...

Bu kadar düşürme kendini...

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok

Bu arada, "kötü söz sahibine geri dönermiş." ailene sevdiklerine falan...

Yorumla
    • Barbarok
      Barbarok
      +1 yıl

@HARLEY__QUİNN_ Yav bi git artık, sal beni. İnsanları rahatsız edip durma. Düşüp düşmemem seni alakadar etmez, anam mısin babam mısın, git artık git.

Yorumla
    • Barbarok
      Barbarok
      +1 yıl

@HARLEY__QUİNN_ Kötü söz kime edildiyse onundur, kendini bu şekilde kandırma.

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

Ağır geliyorsa konuştuklarım, demek ki, boş değilmiş söylediklerim...

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok

Yorumla
    • Barbarok
      Barbarok
      +1 yıl

@HARLEY__QUİNN_ 3/A sınıfından Harley Quinn adlı dostumuzum bu laf sokuşunu tebrik eder artık bir susmasını rica ederiz.

Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

@Barbarok Sizi laflarım ile mat etmek benim için büyük bir şereftir efendim 😈

Yorumla
    • Barbarok
      Barbarok
      +1 yıl

@HARLEY__QUİNN_ Ulan senin her lafını topa tuttum, gelmiş anca ilkokul çocuğunun söyleceği laflarla beni mat ettiğini söylüyor. Sen tenekesin teneke ama için boş. Bu sebepten çok ses çıkarıyorsun.

Yorumla
    • Denizinmercani
      Denizinmercani
      +1 yıl

Arkadaşlar sakin olur musunuz?
      Görüşleri farklı iki insansınız ama lütfen birbirinize saygı duyun

Yorumla
  • TheLostArtist
    TheLostArtist Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Toplanmış yine kendileri her haltı yerken, oğullarına "aslanım yakışır" deyip, aynısı kızları tarafından yapıldığında "namussuz" ilan eden çomarlar sürüsü.
    @Banker_Bilo ağzına sağlık sözünün üzerine ekleyecek sözüm yok.

2
    1 Yorumla
    • Banker_Bilo
      Banker_Bilo
      +1 yıl

Teşekkür ederim. Bu zihniyet değişmek zorunda.

Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Allah herkese hayırlı evlat versin inşallah Yapmakla doğurmakla anne baba olunmuyor yorumlardan bunu görmüş oluyoruz👏🏻

5
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kızımın sevgilisi illa ki olucaktır en azından annesinin bilgisi olmasını isterim gerekmedikçe ben müdahele etmem.
    Buna karşı çıkan erkekler önce milletin kızına nasıl davranacağını öğrensinler.

2
    0 Yorumla
  • mymymy85
    mymymy85 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı.

Sevgili yapabilir ama seviye korunmalı.
    Yatıya kalma vs. bu işler bizim dolumuza aykırı sonra ayrılık sonra yenisi. olmazzz.
    Ilişkiler dozunda yaranmalı.

2
    0 Yorumla
  • Staarsky
    Staarsky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Tabii ki yapabilir neden sevgilisi olmasın ki
    Ben her zaman onun yanında olcam ve dünya daki yanlış ve doğruları beraber bulucaz yani onu baskılamak istemiyorum tam tersine ilk güvenebileceği kişi olmak istiyorum

0
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Elbette sevgilisi olabilir buna asla karşı değilim. Evinde kalma konusu ise, eğer insanları doğru tanıyabilme kabiliyetini kazanmişsa müsade ederim yoksa onu korumak için kabul etmem.

1
    0 Yorumla
  • Blackman77
    Blackman77 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 91%
    +1 yıl

Ortalama bir Zihnine sahip olunması gerekmiyor. Kalmak istiyorsa kalabilir. Kendini gerçekleştirebilmesi için gerekli ne varsa onun arkasında olacağım.

1
    0 Yorumla
  • BİLALİm0138
    BİLALİm0138 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.

Kesinlikle hayır sevgilisi olabilir dışarıda buluşurlar oturur bir şeyler yerler içerler ama evde kalma olayı sıkıntılı

2
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

O kadar rahat birisi değilim. Sevgilisi olacaktır tamam ama öyle evde kalmak gibi bir şeye izin vermem.

2
    0 Yorumla
  • BeyzaStark
    BeyzaStark Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Bir ergenken böyle bir şeye izin vermem sanırım ama aklı başında ne istediğini bildiği bir yaşta veririm.

2
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

hayır olsa kalamaz cesedimi çiğneyip geçmesi lazım biz anne babadan öyle şeyler görmedik erkek evinde kalmak nedir kendi evi kalmadı sanki

2
    0 Yorumla
  • ladygirl_
    ladygirl_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 60%
    +1 yıl

İki soruda çok farklı seviyorsa tabii ki sevgilisi olabilir ama evine ne gidebilir ne de kalabilir. Zaten kendini bilen ve oturaklı beyfendi ve hanımefendi çocuklar yetiştirmek istiyorum. Bu yüzden No

0
    0 Yorumla
  • Yağız2020
    Yağız2020 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 77%
    +1 yıl

İyide bu zamanda sevgili olmak cinselliği keşfetmek ten ibaret sanıyor kız ve erkeklerde. Sonra taciz tecavüz illaki oluyor bunlar ama çocuğun ailesini çocuğu uzaktan da olsa tanımak gerekir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

tabii ki de sevgili yapabilir. aynı evde kalmalarında ise olgunluğu, yaşı, karşısındaki adam ve ilişkilerinin nasıl olduğu bunda bir ölçüttür.
    bi de belli bir zaman sonra emin ol bize sormazlar bile 😅 şimdiden anneliğe büründüm djdkks

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Kızım yok o yüzden soruya cevap vermiyorum. İyi günler. :D

2
    1 Yorumla
    • HARLEY__QUİNN_
      HARLEY__QUİNN_
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • hojiblanca
    hojiblanca Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Himmm mervelerdeyim filan diye kandirmayacak mi yahu!

2
    1 Yorumla
    • Kenan_sert
      Kenan_sert
      +1 yıl

bu iyiydi :D

Yorumla
  • SiyahPArs
    SiyahPArs Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kızım olsa kalamazdı yerler yemin ederim aç kurtlar

2
    0 Yorumla
  • androm8034
    androm8034 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 90%
    +1 yıl

Kızım arkadaşının evinde kalamaz arkadaşları olacaktır tabi

2
    0 Yorumla
  • agresifpanda696
    agresifpanda696 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Tabi ki, beraber gidersek neden olmasın. Hem müstakbel damadımı bi tanımış olurum. Ve tabi ki o da beni tanımış olur.

5
    0 Yorumla
  • Yalnızkadınn06
    Yalnızkadınn06 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 58%
    +1 yıl

Sevgilisi elbette ki olacak, ama kız erkek fark etmeksizin çocuğumun sevgilisinin evinde kalmasını istemem.

0
    13 Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Niye elbette olacak?

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Kendisi istediği sürece neden olmasın?

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Hayır yani elbwtte demeniz saçma geldi

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Kız çocuk ya da erkek çocuk belli bir yaşa geldiğinde birisini sevip sevgili olmak isteyebilir son derece normal bir şey hele böyle bir devirde, sen izin vermesen gizli saklı yine yapacak.

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Onu iyi bir terbiye ile yetiştirirseniz sevgili yapmaz :)

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Sevgili edinenler terbiyesiz mi oluyor? Nasıl bir zihniyetiniz var

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

İyi bir terbiyeyle yetiştirilen biri sevgili yapmaz

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Dediğim şeyin yanlış olduğunu düşünmüyorum ben

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Yani birisine aşık olduysa konuşur ve ona göre yolunu çizer ama flört sevgili işleri terbiyeli bir insan yapmaz kolay kolay

Yorumla
    • Yalnızkadınn06
      Yalnızkadınn06
      +1 yıl

Herkesin doğrusu başka, bende sizin gibi düşünmüyorum ahlak namus terbiye, bu kavramlar insanların sevgilisinin olup olmamaları ile ölçülmez. Sevgili edinmeyip bir sürü kötülük yapan insanlarda var.

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Sevgili ayağına eğer gidip

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Öpüşüyorlarsa sevişiyorlarsa karşıyım ben

Yorumla
    • Faruk2059
      Faruk2059
      +1 yıl

Ama sevgili olup daha el ele bile değmedilerse o zaman bir şey demem

Yorumla
  • ahsenhazan
    ahsenhazan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

kız erkek fark etmez çocuğum hiç kimsenin evinde kalamaz gerekirse borç batağına düşerim ama izin vermem

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evet.

Ben çok baskıcı bir ailede büyüdüm hapis hayatı yaşadım okumam elimden aldı üniversite göremedim.. Sevdigim adamı ögrendiler gidip çocugu dövdürdüler ve ilişkimi kestiler ayrılacan die.. Ama kızım her şeyi gönlünce yaşıcak.

0
    0 Yorumla
  • xsxixmxgxex
    xsxixmxgxex Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 96%
    +1 yıl

Sevgili yapabilir. Öncelikle o kişiyi benim tanımam gerekiyor. Eğer gözüm tutarsa izin veririm.👉👀👈

0
    0 Yorumla
  • ikizterazi
    ikizterazi Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Sevgili olabilir ama kalmak asla
    Cinayet haberi almak ya da bilmem kaçıncı kattan atladı mı atıldımi falan olmaz yani

0
    0 Yorumla
  • Berraee
    Berraee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 90%
    +1 yıl

Tabi2de rahatlıkla ama bazı şeyler hakkında tatlı dille bilgi veririm yaşına uygun kurallar koyarım

1
    0 Yorumla
  • ErenTR
    ErenTR Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kızının sevgilisi olabilir mi, kızın sevgilisi dolduğunu sana söyleyebilir mi diye bir sor öncu 😉

1
    1 Yorumla
    • ErenTR
      ErenTR
      +1 yıl

Belirtmeyi unuttum aynısı oğlum için de geçerli. Bende ayrım yok

Yorumla
  • Betulylmazz
    Betulylmazz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Eğer ciddilerse ve çok kalmak istiyorlarsa beraber bizim evimizde kalabilir oturma odasında yatar gider. Onun harici vakit geçirirler zaten 😊 tabi nasıl yetiştirdiğin de önemli 🙏🏻

4
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Kızımın sevgilisi olabilir. Onunla aynı evde kalamaz, bu evlilik mefhumuna özel bir durumdur.

0
    0 Yorumla
  • Mammamiavv
    Mammamiavv Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Sevgili yapsin bana soylesin babasina soylesin evinde kalmasi simdilik hayir diye dusunuyorum

0
    0 Yorumla
  • Görkemligök
    Görkemligök Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Sevgilisini tanımam gerek ve yaşları da önemli ama biz de kalsalar daha iyi olurdu sanırım

0
    0 Yorumla
  • OnuR3916
    OnuR3916 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı.

Tabi ki yapacak ama evinde kalma konusunu bilemedim şu an :)

0
    0 Yorumla
  • Mistikhayatlar
    Mistikhayatlar Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Yapamaz desemde yapacaktır illaki ama o kalma işi olmaz

0
    0 Yorumla
  • aloneenolaa
    aloneenolaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Sevgilisinin evinde kalamaz ama sevgilisi olabilir ama sevgili beyi tanımam gerek

0
    0 Yorumla
  • sweetdreams25
    sweetdreams25 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

onlar öyle istemişse tamam izin veririm saygı duyuyorum

0
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Neden sadece kız olarak sordun? Kızım da kalamaz oğlum da.

0
    0 Yorumla
  • QNøbødy
    QNøbødy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl

kaç yaşında olduğuna bağlı bi de erkeğin karakterine

0
    0 Yorumla
  • adanali0127
    adanali0127 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

yaa lutfen yatak odasini da siz ayarlayin hatta pecete falan da kondom falan da koyun siz 😡 kalabilir diyenlere...

2
    9 Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

👏🏻👏🏻📣

Yorumla
    • adanali0127
      adanali0127
      +1 yıl

keske su zihniyettekiler helak olsa da kurtulsak ya da kopsun artik kiyamettt

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Amin keske haklısınız çok acı bir durum helak olucaklar hala işin şakasındalar Allah korkusu kalmamış kimsede din deyince kafalarını çeviriyor insanlar

Yorumla
    • adanali0127
      adanali0127
      +1 yıl

bu milleti bu kafaya nasil soktular walla tebrik ediorim. onlari da...

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Kulaktan dolma operasyonlarla batılara özenmek

Yorumla
    • Giethorn
      Giethorn
      +1 yıl

@seymabasu1 aslinda daha dogrusu dindar gecinenlerin rezilliklerini gorunce dinden sogudu insanlar.

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Benim ne rezilliğimi gördünz söylediniz insanlar da hesap verecek hanımefendi bunları destekleyen bir insan değilim Zaten yorum yapmanızı amacınızı anlayamadım ben bunla ilgili bir yazı mı yazdım da benim haberim yok

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

?

Yorumla
    • seymabasu1
      seymabasu1
      +1 yıl

Niye siz insanları mı takıyorsunuz insanlar mı İslami kurdu insan var mı dini kurdu Bizim tek öğretmenimiz var oda Allah insanlardan soğumaca dinden kaçmanın bir sebebi değildir

Yorumla
  • Rascoln36
    Rascoln36 Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı.

Kızım? Sevgilisinin? Evinde? Kalacak? Bunun bahsi dâhi söz konusu değildir

0
    1 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

😃

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Gavad mıyım ben anca gavad kızını karısını peşkeş çeker elaleme nikahsız olarak

2
    0 Yorumla
  • fbk94
    fbk94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Zinhar katta sevgili olmaz benim çocuklarım tam disiplin tam liyakatla yetiştireceğim
    #Hükümdar

1
    2 Yorumla
    • enfectiondesease
      enfectiondesease
      +1 yıl

Sen oyle mi yetistin acebaaaa

Yorumla
    • fbk94
      fbk94
      +1 yıl

Bittabi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

kızımın erkek arkadaşı olabilir beraber vakit geçirirler vs. ama sınırların korunması taraftarıyım çünkü kimseye güvenmiyorummm

0
    0 Yorumla
  • ismailkya
    ismailkya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

İzin vermesen yapmiccakmi yani bende birilerini biseye zorlamak dona daha cok ilgi duymasini sagliyo saglikli bicimde izin verebilirdim sanirim

3
    0 Yorumla
  • simsiyah__1
    simsiyah__1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Kalamaz öyle rahat rahat da gezemez ben kızımı kimseye yem etmem insanlara güven olmaz

2
    0 Yorumla
  • Begum_10
    Begum_10 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Kalamaz sadece kızımın sevgilisi gün içinde bize gelebilir ben varken bide dışarıda dolaşabilirler o kadar😂😊☺

0
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Ne kızım ne oğlum yapamaz.

3
    0 Yorumla
  • Begonnvil_
    Begonnvil_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sevgilisi olabilir elbette ama kalma işine sıcak bakmam.

1
    0 Yorumla
  • hatakekakashiswife
    hatakekakashiswife Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

kalabilir tabi yasi 15-16’yi gecmisse ondan once kalmasini saglikli bulmuyorum.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızınız sevgilisinin evinde kalabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızınız erkek arkadaşının evinde kalabilir mi? 24 cevap verildi
Kız arkadaşın evinde kalınır mı? 6 cevap verildi
Kız kardeşiniz sevgilisinin evinde kalabilir mi? 22 cevap verildi
Sevgilim kız arkadaşının evinde kalmak için izin istiyor? 6 cevap verildi
Sevgilinizin kız arkadaşıyla birlikte aynı evde kalmasına izin verir miydiniz? 11 cevap verildi
20 yaşındaki kızınızın erkek arkadaşının evinde kalmasına izin verir misiniz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sabah uyandığınızda sevgilinizden bir şey isteseniz bu ne olurdu?
  • Her bağ sevgi midir?
  • Birinden etkilenmemizin asıl sebebi o kişi mi, yoksa hakkında bilmediklerimiz mi?
  • Günaydıınn. Günaydın beklediğiniz birisi var mı?
  • Böyle bir bahçeniz olsa ne Eker ne dikersiniz?
  • Hiç yapay zekaya resminizi çizdirdiniz mi ✨️?
  • Günde birden fazla makyaj yapanlar acemi mi sayılır yoksa normal mi?
  • İnsan hayatında kaç kez aşık olur?
  • Sevgilin için arkadaşını siler misin?
  • Güzel olanlar neden estetiğe bu kadar karşı, estetik yaptırmak ayıp mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨