Ya da söyle mi sormalıydım "kızınız sevgili yapabilir mi?"
Soru gibi soru sjdj cevapları cidden çok merak ediyorum jsjs
Soru gibi soru sjdj cevapları cidden çok merak ediyorum jsjs
ben bilmem babana söyle derim sonra da kocama sakın gönderme senin bacaklarını kırarım falan de derim gizlice
sonra babasına gider sorar o bi güzel izin vermez sonra tabii ki benim sıpa bana zırlayarak gelir babamla konuşsan falan der
bende baban ne derse o! bebeğim elimden bir şey gelmez derim
gider odasına iki üç zırlar kaale bile almam ama 😀😂
iki dk da ne yazdım ama 😂
Kalmamalı bence, sonra pişman olabilir yani bekaret açısından söylemiyorum ama başına bir şey gelebilir ya da sevgilisi fiziksel olarak zarar verebilir darp edebilir. İstemem ben.
Cevap
62Cevap
Sevgilisi tabiki olacak, olabilir
Evde kalma işi ise
Direk olmaz diyenleri anlamıyorum
Çocuğun içinde bu zaten varsa
Size yalan söyler
Ya da gece siz uyuyunca evden kaçar
Gene bir şekilde kalır
Çocukları sıkmamak lazım
O yüzden evet kalabilir
Bu arada tutumum kız cocugumda olsa erkek çocuğumda aynı olur.
Sevgilisinin evinde kalmadan önce
Evin adresini ve sevgilisinin telefon numarasını öğrenirim
İlk kez gittiğinde bana saat başı yazmasını isterim
Çocuğuma ulasamadigim anda evin zilini çalarım :)
Sonrasında ise rahat bırakırım
İstediği zaman gider kalır
Demekki guvenilcek biri diye düşünürüm
Lisede flört vb normal, 18 yaşından sonra da nerede ve kiminle olduğunu benden gizlememesi, ve bana yalan söylememesi şartıyla olabilir. Sevgilisiyle kalmasından daha fazla rahatsız edecek olan, yalan söylemesidir. Oy kullandırarak ülke yönetiminde söz hakkı verdiğiniz bir bireye, kızınız da olsa bu konuda karışamazsınız. Cinsellik dahil. Genç erkeklere ve genç kadınlara yetişkin olma fırsatını vermemiz gerekiyor. Yetişkin insanlar, yaptıkları şeyi gizlemek için çocuk gibi yalan söylemezler. 18 yaşındaki bireyi, kızınız/oğlunuz bile olsa yetişkin kabul etmek zorundasınız.
Yetişkin kabul etmeliyiz ama biz Müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve müslümanlığın şartlarını çocuklarımıza ikaz etmeliyiz bu bizim görevimiz biz bu dünyaya sadece keyif etmeye gelmedik sınav olmaya geldik tabii ki bunu inkar ediyorsan Buda senin zaten Müslüman olmadığını gösterir Çocuklarımızın iyiliği istiyorsak öbür dünyada azabı çekmesini istemiyorsak Dünyada da ona Allah’ın emirlerini ve İslam’ın şartını öğretmeliyiz erkek veya kız hiç fark etmez sonuçta erkek cennete kız cehenneme gitmiyor ikisi de aynı yere gider amel ile biz nasıl bu dünyada çocuklarımıza düşünüyorsak asla zarar gelmesini istemiyorsak öbür dünya içinde bunu düşünmeliyiz Öldükten sonra arkasından alırız ama neler yaşadığını bilemeyiz bilsek zaten herhalde bir saniye yaşayamazdık eğer Amerika kötüyse🌸
En son Ameli yazıcaktım yanlış yazmış
@seymabasu1 Dini inancım yok ve bu sadece beni ilgilendirir. İnançlı insanların sorunu bu işte, evlatlarını da kendileri gibi inançlı yetiştirmek yükümlülüğünü taşımaları. Bi bırakın bakalım 18 yaşında karar versin, ama "ağaç yaşken eğilir" dersiniz, işinize gelmez çünkü. Kendi kararlarını kendisi vereceği yaşa kadar dini değil, insan olmayı, dürüst, vicdanlı, merhametli olmayı öğrensin yeter. Bir çocuğa din öğretirseniz elbette gerçek olduğuna inanır, ama endişeniz yetişkin olup aklını kullanmayı öğrenince herhangi bir dini inancı kabul etmemesi olasılığı. Ayrıca şu da var, ülkeler veya devletler müslüman olmaz, bireyler müslüman olur. Müslüman olanların çoğunlukta olduğu ülkeler vardır, o kadar. Her koyun kendi bacağından asılmıyor muydu? Kafirun suresi 109. ayet ne oldu? Lekum dinukum ve liye din. Müslüman yetişir de sonradan dinden çıkarsa ne olacak? Evlatlıktan mı reddedeceksiniz, öldürecek misiniz? Bakara 256 "dinde zorlama yoktur" der. Yeterli akıl olgunluğuna erişmemiş bir çocuğu inançlı yetiştirmeye çalışmak da bir nevi zorlamadır, çünkü çocuğun hür iradesi gelişmemiştir. Allah yerine ejderhaların varlığına da inandırabilirsiniz. 18 yaşına kadar bekleyebilirseniz, gençlerin herhangi bir dine bağlanmayı pek de tercih etmeyeceklerini görürsünüz.
Size hiç laf anlatamıycağım çünkü zaten ne kadar söylesem de hiçbir şekilde anlamak istemeyeceksiniz çoğu alim çocuğuna eşine sabrederek alim olmuş anne babanın görevi belli bir yaşa kadar dini ona öğretebilmek. Zaten belli bir yaşa geldikten sonra anlamak istemiyorsa o günah onun boynuna anne baba bununla hükümlü değildir ama sizin demek istediğiniz çok çok başka Allah herkese hidayet etsin ıslah etsin diyecek bir şeyim yok çok modernsiniz çok medenisiniz böyle devam edin
Tesettürden önce erkeklere Ayet gelmiş gözkapaklarını kapatsınlar diye ama hangi erkek bunu yerine getiriyor çok zor demek istediğim bu kadınlar içinde erkekler içinde geçerli Allah sadece kadına Tesettürü kadına ahlakı kadına namusu farz kılmamış erkeklere de farz kılmış
Herkesin dini kendine ama kötülemek çok başka madem saygı bekliyorsunuz saygı göstermek gerekiyor saygı beklemekten önce
Haklısın Sadece Müslüman bir ülke ama Müslüman var mı Allah bilir zinalar Şiddetler istismarlar yangınlar depremler çöpe atılan minicik bedenler öldürülen çocuklar bu kötülükleri yapan kimler Müslümanlar mı hayır Müslümanım diyorsa kafirdır şeytandır
@seymabasu1 Yazdıklarımda bir saygısızlık görmüyorum. Kötülemek değil, eleştiri. Eleştiriye tahammül edemiyorsanız yorumdan çekilebilirsiniz. İki ayet yazdım, nerede saygısızlık? Dine siz kendiniz eleştiri getiremezsiniz inancınız gereği, ben eleştiririm ve siz benim eleştirme hakkıma saygı göstermek zorundasınız.
@seymabasu1 Müslüman ülke değil, nüfusunun çoğunluğu Müslüman ülke. Ülke Müslüman olmaz, kişiler Müslüman olur. Tarikat yurtlarında çocuklara tecavüz edenler de Müslüman. Üstelik, en üst düzeyde korundular, insanlar koruyanlara oy vermeye devam etti, sırf bu insanları dinibütün gördükleri için. Namazında niyazında olup Hacca bile gitmiş bir bürokratın haksız servet edinmesi halinde iktidar partisinin seçmenlerinden tepki görebiliyor muyuz? Hayır, göremiyoruz. Bunca hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırma (bunların hepsi ahlaksızlıktır, ahlak, cinsellikle ilgili değildir) varken seçmen neden oy tercihini değiştirmiyor? Çünkü ahlaksızlığı yapan da Müslümanım diyor, seçmen de Müslümanım diyor ve ahlaksızlık yapanlara "din kardeşim" deyip oy veriyor. Pedofil tarikatçılar korunup kollandığında, kim buna tepki gösterip bu nedenle oyunu başka yere attı? Hiç kimse. Konu ahlak ve namus olunca neden sadece cinsellik penceresinden bakıyorsunuz? Ahlak ve namus sadece cinsellikle mi sınırlı?
Ben sana sadece şunu söyleyebilirim bu kötülükleri yapan bütün insanlar Müslümanım ben dese bile şeytandan farkı yoktur benim için böyle eleştiriye açığım sadece kötülüklere saygım yok yapılan kötülüklere saygım yok dini görüşünüze bir şey diyememdiğini görüşürüz yoksa da bir şey diyemiyorum bu sizi ilgilendirir tabii ki ama bu kötülüğü yapan hiçbir insan Müslüman olamaz
ahahaaa 4 tane geri kafalıyı kudurtmuşum, eksilemişler. 2 kuşak sonra +18 gençler size sormayacak bile nerede kalacaklarını
Yok kalamaz 12 yerinden bıçaklandı camdan atıldı haberleri almak istemiyorum, anca benim tanıyıp onaylayacağım biri olacak ki izin verebileyim onun dışında imkansız türkiye burası ezik kaynıyor ve genç kızlarda da erkek seçimi konusunda maalesef ki biraz sıkıntılı.
Benim tanıyıp onaylayacağım biri derken kızın konuşacağı kişiyi ben seçiyorum anlamında demedim gelip tanıştırması lazım bende psikolojisini test edeyim iyi gözlemciyimdir
Sevgili yapabilir neden yapmasın onun da duyguları var.. Ama bariz tehlikeli salak birisine rastlarsa uzak tutarım tabii ki.. Evde kalma konusuna da aralarında ve bize karşı birçok güven vb. problemleri atlattıysa aradan uzun zaman geçmişse olabilir ama normalde direkt olmaz tabii ki
Kızımın arkadaşı da sevgilisi de olacak tabii ki ama sevgilinin evinde kalmak... Bulunduğumuz ülkede o kadar çok kötü haberler duyuyoruz ki genç kızlar hakkında, ister istemez insan korkuyor bu tür haberler halâ varken onu sevgilisinin evine falan göndermeyi düşünemiyorum bile.
Sevgili yapmak🤔🤔neyden, kumdan mı, pastadan mı? Kızınızın sevgilisi olabilir mi olmalı doğru soru, ki benim ikinci dilim Türkçe. Modlar olsun fenolar olsun bu tip sorulara neden müdahale etmezler? ikincisi neden sevgilinde kalacak? Evi yok mu? Kızınıza güvenir misiniz olarak sorsan daha mantıklı olurdu.
Nerelisiniz ki turkceniz mukemmelde o yuzden sordum
@enfectiondesease çocukluğum ve delikanlılık yıllarım Türkiyede geçti. İsrail
Israildede evlenene kadar bakirelik onemli mi?
@enfectiondesease yahudilikte mast bile günah. Önemli elbette. Tpioplumun çoğu uyuyor buna. Ama gelişen ve globalleşen dünyadan nasibini alanlar da yok değil.
Ha evet doru israilde kizlarinda asker gittigini biliyordumda o yuzden merak ettim
@enfectiondesease evet kadınlar da askerlik yapıyor.
Bende hep asker gitmek istemisimdir
@enfectiondesease geneli senin gibi düşünmüyor. Ama eşitlik istiyor.
Aaa zaman kaybi diye dusunuyor olabilirler 1 yil kaybediyorlar cunku
Kızım sevgili yapabilir bu ayrı bir konu, ancak sevgilisinin evinde kalamaz asla izin vermem böyle bir şeye, kalması için sevgilisinin karakterini iyi biliyor olmam gerekiyor, ve artık iyi karakterde insan kalmamış fırsatçılarla çevrili etrafımız, değil sevgili iken nışanlı olsa yine kalamaz, beni dinlemez de gider kalırsa daha yüzüne bile bakmam, beni dinleyecek bu hayatına müdahale etmek değil onun iyiliği için, isterse bana yobaz desinler ama asla kalamaz asla lafını bile ettirmem, NET...
Sevgilisi tabiki olacaktir olmazsa problem bence evde kalma isine gelince banar sirarsa hayir derim ama dusun unide baska ilde okuyor nerden bileceksin ne yaptigini birde cok fazla baskicu ailelerde yetisenler baski ortadan kalkinca zivanadan cikiyor. Sanirim ozet olarak cok fazla baskici olmadan dogruyla yanlisi anlatmaya calisirdim.
Evvela benim evleneceğim kadın beş vakit namazını kılan haram helal giden bir insan olmasını isterim böyle olduktan sonra yetiştireceğim evladım da aynı şekilde olacaktır ama tabii ki istisnaları olmakla beraber eğer Allah'a inanan ve haram helal bilen biri olduktan sonra böyle hatalar yapmayacağını umuyorum, Çünkü dini ve resmi nikah olmadan nikahı düşüren birisiyle baş başa kalmak dinen günahtır
Aslaaaaaaaaaaa.
Hee zaman çok temiz yaaa😌
birde kalkıp kızımı el alemin evine göndereyim... 😈
Oğlan gelsin bizde kalsın 😌
kocamı da oğlanın kafasına dikerim, oğlan evden çıkana kadar... 😂😂
@Barbarok
O zaman sende tenekesin, her lafa sazan gibi atlayıp boş yapıyon. 😎
Benimle baş edemeyip engellediğin için thanks 😂çok mutlu oldum 😈😇
Kendisi sevgili yapmış ve birilerinin ahını almış. Veya oğlu sevgili yapmış bir kızın ahını almış ve gözünüzü yumup "aferim benim oğluma" diyerekten alkış tutmuş ebeveynlerin, kendi kızlarının akıbetini pek düşüneceklerini sanmıyorum.
"Çalma elin kapısını parmakla, çalarlar kapını tokmakla."
Kızıma ben terbiyesini veririm. O zaten neyi nasıl yapacağını bilir. Hani çok gözüme sokmadan sevgilisi olabilir. Ama sevgilisinin evinde kalmasını asla kabul etmem. Çünkü ben o kadar geniş Amerikan Babası değilim.
Hayır diyenlerin %99'unun kızı sevgili de yapacak, erkek arkadaşının evinde de kalacak, onla sevişecek de, onların da ruhu duymayacak, ahan da buraya yazıyorum.
Okadar haklısın ki...
Seks konusu toplumda konusulmadigi için çoğunu duymuyorsun bile. Ama okadar çoklar ki.
Geçenler de liseden bir arkadaşımla konuştum.
Zamanında annesi sevgilin dahi olamaz diye tepki koymuştu.
Şimdi kız erkek arkadaşının evinden çıkmıyor ve kapalı
Bu tarz örnek çok var
Bastırılmış duygular her zaman patlak verir.
@Denizinmercani Hayır siz olaya çok yüzeysel bakıyorsunuz benve. Ben kapalı bir çevrede yetişip üniversite yıllarımda o kapalı çevredeki insanların çocuklarının neler yaptıklarını ben de gördüm. Bunları bilmiyor değilim. Ama şu var. Bu şekilde 10 kişi varsa siz geri kalan 90 da öyledir sanıyorsunuz. Ama ben yapanlardan daha fazla yapmayanlar olduğunun farkındayım. Peki neden herkes yapıyor gibi anlaşılıyor. Çünkü siteye giriyorsun. Yapanlar yaptığını anlatıyor. Instagram'da hep yapanların paylaşımı ağırlıkta. Yapmayanların hem paylaşımı az hem de sen onları pek takip etmiyorsun. Üniversiteye gidiyorsun. Yapanlarla takılıyorsun. Anadolu'daki üniversitelerde kendi halinde kimseye takılmadan okuyup çekip giden sessiz kızlar kimseyi ilgilendirmiyor. Cemaat tarikat ve sivil toplum kuruluşlarının çoğundan haberiniz bile yok. Dizi izliyorsun. Hep sevişenleri gösteriyor. Dindar, sevişmeyen, platonik seven, görücü usulü evlenen gençlik dizisi gördün mü sen hiç. Gözümüze sokulmaya çalışılan şeylere aldanmayıp etrafımıza biraz daha dikkatli bakarsak aslında öyle olmadığını görebiliyoruz.
Cemaatlardan haberiniz yok demişsiniz. var çevremde cemaat sohbetlerine dualara giden bir çok kişi vardı ben büyürken. Onlari da gördüm üniversitedekileri de. Sayısal veri olarak evlenmeyen insanlara baktığımız da bakire/bakir sayısı böyle olmayanlardan fazla olabilir. Ama günümüz de baktığınız da bakire bakir olan insanların da artık çoğu opuşmuş vs oluyor ve inanın bana çoğu yakalayanmayacagini bilse sevgilisinin evine gider çünkü biz helal haramı değil de elalem ne deri ogretyoruz çocuklarımıza. Ve dinin yaratanla yaratıcı arasında çok özel bir iletişim olduğunu ogretemiyoruz.
Sen iyi eğitemezsen zaten bu hale gelir o kız.
Misal benim sevgilim oldu, buluştum da ama 1 kez bile olsun ne evine gittim,
nede Onunla uçsuz bucaksız yerlerde yanlız kaldım.
Öncelikle terbiye, sonra da karakter meselesi 😌
@Denizinmercani Son kısım doğru kesinlikle tespitinize katılıyorum. Ama yine de 30 yaşıma geldim. Her çeşit insanla tanıştım. Ben yapmayanların yapanlardan az olduğu kanaatinde değilim. Bir de cemaatten kastım zamanda fetöcüler gibi, öğrencilerin ev bulmak için kaldığı yapıları kastetmiyorum. Aileden tasavvufa veya bir islami harekete bağlı olan, üniversitede de aktif olarak o yapılarda görev alan o yaşam tarzını sürdüren bir gençlik var Türkiye'de. Nakşibendiliğin çeşitli kolları, Milli Görüşçüler, Ak Parti'li ve İslamcı bazı dernek ve vakıflar vs. gibi. Onları burda göremezsiniz pek. Daha çok YouTube'da kanal açıp takılıyorlar. Bence Türkiye'nin çoğunluğunu oluşturan kitle onlar.
Seks yapıp yapmamanın terbiye ile ilgili olduğunu da nereden çıkardın?
@Barbarok
Asıl sen ne saçmalıyorsun kardeşim, ben alt tarafı düşüncemi paylaştım, hiç kimse seninle aynı fikir de olmak zorunda değil.
Boş boşuna havlama.
Biraz medeni ol...
Bir Müslüman olarak ben evliliği şart görüyorum,
gerisi de seni ilgilendirmez...
Bu dünyanın zevki için nefsine uyanlara çok yazık.
Bahane uydurmayın yani...
@Barbarok Acıyorum sana...
Bu kadar düşürme kendini...
@Barbarok
Bu arada, "kötü söz sahibine geri dönermiş." ailene sevdiklerine falan...
Ağır geliyorsa konuştuklarım, demek ki, boş değilmiş söylediklerim...
@Barbarok
@Barbarok Sizi laflarım ile mat etmek benim için büyük bir şereftir efendim 😈
Arkadaşlar sakin olur musunuz?
Görüşleri farklı iki insansınız ama lütfen birbirinize saygı duyun
Toplanmış yine kendileri her haltı yerken, oğullarına "aslanım yakışır" deyip, aynısı kızları tarafından yapıldığında "namussuz" ilan eden çomarlar sürüsü.
@Banker_Bilo ağzına sağlık sözünün üzerine ekleyecek sözüm yok.
Teşekkür ederim. Bu zihniyet değişmek zorunda.
Allah herkese hayırlı evlat versin inşallah Yapmakla doğurmakla anne baba olunmuyor yorumlardan bunu görmüş oluyoruz👏🏻
Kızımın sevgilisi illa ki olucaktır en azından annesinin bilgisi olmasını isterim gerekmedikçe ben müdahele etmem.
Buna karşı çıkan erkekler önce milletin kızına nasıl davranacağını öğrensinler.
Sevgili yapabilir ama seviye korunmalı.
Yatıya kalma vs. bu işler bizim dolumuza aykırı sonra ayrılık sonra yenisi. olmazzz.
Ilişkiler dozunda yaranmalı.
Tabii ki yapabilir neden sevgilisi olmasın ki
Ben her zaman onun yanında olcam ve dünya daki yanlış ve doğruları beraber bulucaz yani onu baskılamak istemiyorum tam tersine ilk güvenebileceği kişi olmak istiyorum
Elbette sevgilisi olabilir buna asla karşı değilim. Evinde kalma konusu ise, eğer insanları doğru tanıyabilme kabiliyetini kazanmişsa müsade ederim yoksa onu korumak için kabul etmem.
Ortalama bir Zihnine sahip olunması gerekmiyor. Kalmak istiyorsa kalabilir. Kendini gerçekleştirebilmesi için gerekli ne varsa onun arkasında olacağım.
Kesinlikle hayır sevgilisi olabilir dışarıda buluşurlar oturur bir şeyler yerler içerler ama evde kalma olayı sıkıntılı
O kadar rahat birisi değilim. Sevgilisi olacaktır tamam ama öyle evde kalmak gibi bir şeye izin vermem.
Bir ergenken böyle bir şeye izin vermem sanırım ama aklı başında ne istediğini bildiği bir yaşta veririm.
hayır olsa kalamaz cesedimi çiğneyip geçmesi lazım biz anne babadan öyle şeyler görmedik erkek evinde kalmak nedir kendi evi kalmadı sanki
İki soruda çok farklı seviyorsa tabii ki sevgilisi olabilir ama evine ne gidebilir ne de kalabilir. Zaten kendini bilen ve oturaklı beyfendi ve hanımefendi çocuklar yetiştirmek istiyorum. Bu yüzden No
İyide bu zamanda sevgili olmak cinselliği keşfetmek ten ibaret sanıyor kız ve erkeklerde. Sonra taciz tecavüz illaki oluyor bunlar ama çocuğun ailesini çocuğu uzaktan da olsa tanımak gerekir
tabii ki de sevgili yapabilir. aynı evde kalmalarında ise olgunluğu, yaşı, karşısındaki adam ve ilişkilerinin nasıl olduğu bunda bir ölçüttür.
bi de belli bir zaman sonra emin ol bize sormazlar bile 😅 şimdiden anneliğe büründüm djdkks
Kızım yok o yüzden soruya cevap vermiyorum. İyi günler. :D
😂😂
Himmm mervelerdeyim filan diye kandirmayacak mi yahu!
bu iyiydi :D
Kızım olsa kalamazdı yerler yemin ederim aç kurtlar
Kızım arkadaşının evinde kalamaz arkadaşları olacaktır tabi
Tabi ki, beraber gidersek neden olmasın. Hem müstakbel damadımı bi tanımış olurum. Ve tabi ki o da beni tanımış olur.
Sevgilisi elbette ki olacak, ama kız erkek fark etmeksizin çocuğumun sevgilisinin evinde kalmasını istemem.
Kendisi istediği sürece neden olmasın?
Kız çocuk ya da erkek çocuk belli bir yaşa geldiğinde birisini sevip sevgili olmak isteyebilir son derece normal bir şey hele böyle bir devirde, sen izin vermesen gizli saklı yine yapacak.
Sevgili edinenler terbiyesiz mi oluyor? Nasıl bir zihniyetiniz var
Herkesin doğrusu başka, bende sizin gibi düşünmüyorum ahlak namus terbiye, bu kavramlar insanların sevgilisinin olup olmamaları ile ölçülmez. Sevgili edinmeyip bir sürü kötülük yapan insanlarda var.
kız erkek fark etmez çocuğum hiç kimsenin evinde kalamaz gerekirse borç batağına düşerim ama izin vermem
Evet.
Ben çok baskıcı bir ailede büyüdüm hapis hayatı yaşadım okumam elimden aldı üniversite göremedim.. Sevdigim adamı ögrendiler gidip çocugu dövdürdüler ve ilişkimi kestiler ayrılacan die.. Ama kızım her şeyi gönlünce yaşıcak.
Sevgili yapabilir. Öncelikle o kişiyi benim tanımam gerekiyor. Eğer gözüm tutarsa izin veririm.👉👀👈
Sevgili olabilir ama kalmak asla
Cinayet haberi almak ya da bilmem kaçıncı kattan atladı mı atıldımi falan olmaz yani
Tabi2de rahatlıkla ama bazı şeyler hakkında tatlı dille bilgi veririm yaşına uygun kurallar koyarım
Kızının sevgilisi olabilir mi, kızın sevgilisi dolduğunu sana söyleyebilir mi diye bir sor öncu 😉
Eğer ciddilerse ve çok kalmak istiyorlarsa beraber bizim evimizde kalabilir oturma odasında yatar gider. Onun harici vakit geçirirler zaten 😊 tabi nasıl yetiştirdiğin de önemli 🙏🏻
Kızımın sevgilisi olabilir. Onunla aynı evde kalamaz, bu evlilik mefhumuna özel bir durumdur.
Sevgili yapsin bana soylesin babasina soylesin evinde kalmasi simdilik hayir diye dusunuyorum
Sevgilisini tanımam gerek ve yaşları da önemli ama biz de kalsalar daha iyi olurdu sanırım
Tabi ki yapacak ama evinde kalma konusunu bilemedim şu an :)
Yapamaz desemde yapacaktır illaki ama o kalma işi olmaz
Sevgilisinin evinde kalamaz ama sevgilisi olabilir ama sevgili beyi tanımam gerek
onlar öyle istemişse tamam izin veririm saygı duyuyorum
Neden sadece kız olarak sordun? Kızım da kalamaz oğlum da.
kaç yaşında olduğuna bağlı bi de erkeğin karakterine
yaa lutfen yatak odasini da siz ayarlayin hatta pecete falan da kondom falan da koyun siz 😡 kalabilir diyenlere...
👏🏻👏🏻📣
keske su zihniyettekiler helak olsa da kurtulsak ya da kopsun artik kiyamettt
Amin keske haklısınız çok acı bir durum helak olucaklar hala işin şakasındalar Allah korkusu kalmamış kimsede din deyince kafalarını çeviriyor insanlar
bu milleti bu kafaya nasil soktular walla tebrik ediorim. onlari da...
Kulaktan dolma operasyonlarla batılara özenmek
Benim ne rezilliğimi gördünz söylediniz insanlar da hesap verecek hanımefendi bunları destekleyen bir insan değilim Zaten yorum yapmanızı amacınızı anlayamadım ben bunla ilgili bir yazı mı yazdım da benim haberim yok
?
Niye siz insanları mı takıyorsunuz insanlar mı İslami kurdu insan var mı dini kurdu Bizim tek öğretmenimiz var oda Allah insanlardan soğumaca dinden kaçmanın bir sebebi değildir
Kızım? Sevgilisinin? Evinde? Kalacak? Bunun bahsi dâhi söz konusu değildir
Gavad mıyım ben anca gavad kızını karısını peşkeş çeker elaleme nikahsız olarak
Zinhar katta sevgili olmaz benim çocuklarım tam disiplin tam liyakatla yetiştireceğim
#Hükümdar
Sen oyle mi yetistin acebaaaa
kızımın erkek arkadaşı olabilir beraber vakit geçirirler vs. ama sınırların korunması taraftarıyım çünkü kimseye güvenmiyorummm
İzin vermesen yapmiccakmi yani bende birilerini biseye zorlamak dona daha cok ilgi duymasini sagliyo saglikli bicimde izin verebilirdim sanirim
Kalamaz öyle rahat rahat da gezemez ben kızımı kimseye yem etmem insanlara güven olmaz
Kalamaz sadece kızımın sevgilisi gün içinde bize gelebilir ben varken bide dışarıda dolaşabilirler o kadar😂😊☺
Ne kızım ne oğlum yapamaz.
Sevgilisi olabilir elbette ama kalma işine sıcak bakmam.
kalabilir tabi yasi 15-16’yi gecmisse ondan once kalmasini saglikli bulmuyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?