Hayattan hiç zevk alamıyorum. Bunalımdayım?

Arkadaşlar psikolojik olarak çok yıprandım. En son 2 sene önce de babami kaybettim. Kaldım mı tek başıma. Mesleğim de denizciyim. Gidiyorum 4 ay geliyorum 4 ay evde. Maddi sorunum yok. Müstakil bahçeli evim var. Bmw 328i 2016 var. Hatta seneye maserati ghibli almayı planlıyorum. Ama hayattan gram zevk alamıyorum. Sürekli bunalımdayım. Çalışmak içimden gelmiyor. Evde izinde iken keza bunalımdayım. Sevgili yaptım tatillere gittik. Oda kar etmedi. Yine hep sıkıldım. Bodruma gittim 3 gün sıkıldım. Imroz keza ayni 2 ci gün sıkıldım. Sürekli bir yere gidesim geliyor ama hemen sıkılıyorum. Zaten kimsem yok. 1 derece akraba olarak. Diğer akrabalarım ile kopugum sebebi tamamen duygusal bakıyorlar. Bazen intihar etmeyi düşünüyorum. Mesela ben ölsem arkamdan kim ağlar? Mezar taşım olur mu? 37 yaşına geldim. Hiç evlenmedim çocuk yapmadım. Kuzenimin küçük kızı var daha 1 ci sınıfa giden. Onu kendime mirasçı atamayı düşünüyorum. Çünkü bıcırığı çok seviyorum. Bilmiyorum ne yapacağım? Ukrayna savaşından önce Türkiye'ye döndüm. O günden beri psikolojim bu şekilde.
Hayattan hiç zevk alamıyorum. Bunalımdayım?