Babamla görüşmek istemiyorum yanıma gelmekle tehdit ediyor napabilirim?

Arkadaşlar ben yeni boşandım bir oğlum var annemle babam ben 3 yaşındayken ayrılmışlar o günden beri senede bir ay babam da kalıyordum zorla alıyordu beni 18'e girdikten sonra alamadı annemin kuzeni olan üvey annem ile anlaşamıyorum üstelik babam da daha önce taciz ve tecavüzde bulundu bana karşı daha önce görüşmeyi kestiğim halde uyuşturucu kullanıyor diye beni polise şikayet edip polis zoruyla bulup kan tahlili falanvtemiz cikip serbest bıraktıklarında beni takip edip tekrar adresimi buldu taciz ve tecavüz ettiğine dair kanıtım yok şimdi de beni oğlumla tehdit ediyor sürekli bana yanına gelirim kimse bana kafa tutamaz beni oraya getirme seni takip ettiriyorum attığın her adımdan haberim var gibi şeyler yazıyor ve söylüyor hayatımda yeni birisi var aynı evde yaşıyoruz ama evli değiliz ve babam sırf benimle birlikte olmak için kukla mis gibi benle uğraşıyor konuşmak görüşmek istemiyorum adresimi bulsun istemiyorum ama bir şekilde buluyor polise şikayet etse ya da ne biliyim ben şikayette vulunsam görüşmek istemiyorum diye olur mu bişey yapabilirim 23 yasindayim

Babamla görüşmek istemiyorum yanıma gelmekle tehdit ediyor napabilirim?