Babası ile görüşmek istemeyen kizim icin ne yapmaliyim?

ben 2 ay once eşimden alkol bağımlısı oldugu ve sorumsuzluğundan dolayı boşandım 10 yaşında bir kızım var zaten uzun suredir boşanmamızı istiyordu ayrıldığımızı duyunca çok sevindi fakat babası ile görüşmek istemiyor eski eşim beni arayıp sıkıştırıyor sen bu cocugu boyle yaptin polis zoru ile alırım cocugu diyo kızım onu engellemiş bana yazıyor ariyo ben engellersem benim ailemi ve arkadaslarini ariyo kızıma gorus diyorum ama kizim babasindan nefret ediyor asla görüşmek istemiyor surekli "bu zamana kadar varken yoktu şimdi hiç olmasın benim ona ihtiyacım yok" diyor diyecek yapacak bir şey de bulamıyorum bazi insanlar birak kendi karar versin diyor bazıları ise görüştür zorla diyo ben ne yapmalıyım saatlerce laf anlatsam da anlamıyor neden böyle yaptığını soruyorum 'alkolik dogru duzgun işe gitmeyen sorumsuz sana kocalık bana babalık yapmayan birine mi baba diyecem "diyor sizce görüşmesi için kizimi zorlamali miyim
Güncellemeler
1 yıl
Cogu kisi zorlama demis haklısınız ama daha küçük olduğu icin görüşmesini istiyorum en azindan 17-18 olsa kendi karar verir ama ne yapmalıyım bilmiyorim
Babası ile görüşmek istemeyen kizim icin ne yapmaliyim?