Görücü usulü 3. kez görüştük kendisi heyecanlı kriter olarakda düzgün karakterli sessiz sakin kendi halinde yaşı fizik her şey uyumlu ama bende bir his kıpırtı bişey oluşmadı yaşımda 31 evlenmek istiyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum iyi biri diye görüşmeye kabul etsem kendisi umutlanacak mesaj filanda hiç atmıyor sadece günaydın ne yapıyosun yazıp bırakıyor. Yüz yüze görüşmede de çiçek almış bir de çok saygılı davranıyor ama sohbet muhabbet ilerlemiyor tıkanıyor heycanlıyım çekiniyorum filan diyo öylece bakakalıyor. Ne yapsam ya normalde heycanlı biriyim çabuk alışırım ama bişey hissetmiyorum ya bundan iyisini bulmazsam sırf iyi biri diye devam etsem çok kararsızım😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendinize biraz zaman verin 3 kere buluşma olmuşsunuz. Daha yeni yeni birbirinizi tanımaya uğraşıyorsunuz biraz Zaman
Hemen pat diye bitirme tanımaya çalış yaşım 31 evlenmek istiyorum diyorsun yaşın evlilik için biraz geçmiş bundan sonra daha iyisi çıkar mı çıkmaz mı orası muamma. Ben 25 yaşındayım bu zamana kadar çıkmadı. Hâlâ umudum var daha 25im 30 olmadım ki diyorum ama yaş gittikçe de korkuyorum.
Evliliğin yaşı yoktur diyor bazıları külliyen yalan. her şey zamanında güzel 40 yaşında evlenmek başka 28 inde evlenmek başka. O yüzden çok seçici olma çok seçici olma derken bazıları 190 boy olsun kaslı olsun Zengin, romantik olsun vs diyor böyle uç şeyler isteyen kendini bilmez insanlar var.
Yani demem o ki aceleci davranma üç kez buluştuk diyorsun bu yeterli değil daha çok buluşun daha çok vakit geçirin daha çok konuşun. Ne bileyim birbirinizi tanıyın
" ben bundan etkilenmedim başkası gelir" . Deme belki gelmeyecek belki elindeki tek fırsat bu kişi doğru olan mutlu olacağın erkek bu.
Bu kadar kısa bir zamanda bunu bilemezsin tanımaya çalış o da seni tabiki Zaman verin birbirinize.
Ben sana o adamla evlen de demiyorum. Biraz zaman ver yaşım geçti bununla evleneyim diye acele de etme tani. Baktın ki o kişiye karşı hala daha bir şey hissetmiyorsun o zaman ayrıl.
İçinde o kişiye dair hala daha bı kıpırtı hoşlanti yoksa o zaman ayrıl ama şu an değil şu an daha çok erken.
Dilerim mutlu bir yuva kurarsın...36 Yorumla- +1 yıl
ya çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız 3 kez görüştük ama kendisine umut vermiş olmasın diye kararsızım
- +1 yıl
bütün düşündüklerimi yazmışsın kaç gündür düşün düşün karar veremedim😭
- +1 yıl
Umut vermiş olmayacaksin sen onu tanımaya çalışıyorsun düşüncelerini ona söyle bence o da sana hak verecek 3 kez görüşmekle evlilik olmaz zaten bol şanslar 🌺❤️
- +1 yıl
kendisi çok heycanlı alışmasından korkuyorum ilerde seversin diyorlar ya pişman olmaktan korkuyorum 😭
- +1 yıl
Bazı şeylere cesaret edemezsen işte o zaman pişman olursun dene konuş evlenince seversin diyorlar ya onlar dizilerde kalmışlar. Konuştun zaman verdin hala daha hoşlanti oluşmadi o zaman bu evlilik olmaz. Evlenince sevemezsin sadece o insana alırşirsin. " evlenince seversin" diyenlere kulak asma.
Sadece alışıyorsun sevmiyorsun. Yaşım geçiyor diye ani kararlar verme. Sadece tanıma aşamasında zaman ver kendine. Bağlanır diye korkuyorum diyorsun bende diyorum ki karşı tarafa söyle hislerini açıkça ben senden şu an hoşlanmıyorum. Sadece seni tanımak istiyorum zamanla ne olur bilemem. Yani benim düşüncelerim bu sen nasıl düşünüyorsun diyebilirsin o da söyler. O da isterse ortak karar verip konuşun tanışın acele etmeyin. Yine söylüyorum eğer ki Zaman verdin hala daha içinde bir kıpırtı hoşlanti olmadı oluşmadı. O zaman ayrıl evlenme. - +1 yıl
evet dün söyledim zaten ben karar vermedim henüz sadece tanışıyoruz filan dedim tamam dedi ama seviniyor heycanlanıyor ona üzülüyorum
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Sizinki aslında görücü usulü olmamış. Görücü usulü olsa sana fikrini soran olmazdı bile. Daha çok aracı usulü olmuş. Sizi tanistirip karar vermenizi istemişler. Hiç kimse 3 buluşmada evlilik gibi bir karar vermeye cesaret edemez. Yeni bir buluşma ayarla. Biraz zaman iste ve sen bana itici gelmedin fakat hemen evet diyecek bir konu değil beni tanı ve seni tanımama izin ver de. Fakat olumsuz dusuncelerin olsaydı 1 ya da 2 de kesin reddederdin. Demekki henüz olmamış fakat kopmamista. Bence olabilime olasiligi yüksek görünüyor
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlilik kaderdir ve kaderin senin alacağın elektriği önemsediğini pek zannetmiyorum. Kaderde kadının nikahı erkeğe yazılır. Eğer nikahın o erkeğe yazıldıysa evlenirsin yazılmadıysa evlenemezsin. Kimse işini seçemez sadece seçtiğini zanneder. Ya kaderini değiştirebilecek güce sahip olacaksın. Ya da kaderine razı olacaksın. Hayatı akışına bırak çok düşünme. Herkesin ne söylediğine de takılma. Kimse kaderin ne olduğunu bilmediği için herkes bol keseden akıl datıyor.
013 Yorumla- +1 yıl
yani ne önerirsiniz 3kez görüştük his heycan duygu yok 😭
- +1 yıl
Hanımefendi geçmişi araştırırsanız görücü usulü evliliklerin daha mutlu bir şekilde devam ettiğini ve severek evlenenlerin bir çoğunun kısa sürede ayrıldığını görürsünüz. şu an ikiniz de birbirinizi tanımıyorsunuz. Zamana bırakın. Zamanla birbirinizi tanırsınız. şu an ikinizde yanlış bir şey yapmamak için kendinizi geri çekiyorsunuz. Sadece zaman.
- +1 yıl
ama uzadıkça o heycanlanıyo umutlanmasın diye
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
@zambak00 😭
- +1 yıl
@zambak00 siz ne fikriniz😭
+1 yılEvleneceğiniz kişide 5s kuralı ve ortak noktalar çok olmalı , birlikte eğlenebileceğin birisi olma
Daha şimdiden iletişim yok bu kişi ile ömür mu geçer. Evde hizmetçi olursun
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık her zaman daha hayırlıdır119 Yorumla- +1 yıl
çekiniyorum heycan var filan dedi ama 3. görüşme oldu sohbet muhabbet tıkanıyor ilerlemiyo iyi biri diye de hemen reddetmedim kararsızım
- +1 yıl
İşte ortak nokta yok demek ki.
Evlilikte de böyle devam edecek. Kendinize sorun bu kişi ile bir ömür geçer mi - +1 yıl
bu devirde iyi birini bulmak zor diye tanışmaya çalışıyorum büyüklerde ilerde seversin diyor😭
- +1 yıl
İleride sevmiyor insan sadece kabullenip alışıyor
- +1 yıl
İyi neye göre kime göre iyi bu kısas neye göre belirlenmis.
- +1 yıl
yani klasik şeyler güvenli biri aldatma yalan söylecek biri değil gibi sessiz sakin evden işe alkol gece hayatı filan yok evlenecek tarzda
- +1 yıl
Siz bilirsiniz.
- +1 yıl
bilmiyorum😭😭😭
- +1 yıl
Şüpheniz varsa zaten olmayacağı anlamına gelir diye düşünüyorum
- +1 yıl
😭😭😭
- +1 yıl
5S kuralı nedir
- +1 yıl
Sevgi , saygı , sadakat, sabır ve seks
- +1 yıl
onu da 3kez görüşmede bilemeyecm😏😔
- +1 yıl
Ee içindeki ses ne diyor
- +1 yıl
içimden hiçbişey gelmiyor normalde heycanlı panik biriyim sıcakkanlıyım ama buna karşı bir his yok sırf saygılı sadakatli güvenilir biri diye kabul etsem ilerde sevemezsem😔
- +1 yıl
Yorumunu beğendim bir soruda
En kötüsü de alışmak. İnan bana o çok zor. Ve üzücü. İnsan yaşarken ölür. O yüzden aileni dinleme. Sen kendi içinden gelen sesi dinle. Yarın aynı evde sorunlar yaşayınca ailen yine bunu diyecek ve yalnız kalacaksın. - +1 yıl
evet gördüm aile de iyiliğimizii istiyor aslında 😭
- +1 yıl
Siz bilirsiniz
Hakkınızda hayırlısı olsun 🤲 - +1 yıl
teşekkür ederim🤗
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
19Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılbence doğru kişiyi zaman gösterir daha çok.. aşk evliliği terci hederim ben
01 Yorumla- +1 yıl
aşk olacak çevrem yok mecbur görücü usulü😭
+1 yılDogru kişi olsa devam etme isteği de olur zaten ben de cevremdekilere bunu anlatamıyorum. Bana kendilerinden örnek veriyolar bizee ilk görüşmede aşık olmadık diyolar. Ama onları diğer görüşmeye iten bişey hissetmişler demekki bende ikinci görüşme isteği olmuyosa napayım. Tamam sen de biliyosun karşındaki düzgün biri ama hisler de önemli o yğzden kendini illa devam etcem diye şartlama seni heyecanlandırmıyosa zorlama
11 Yorumla- +1 yıl
evet ya istemiyorum diyorum 2. kez görüş 3. kez görüş diyorlar istesem zaten sevnçle heycanla giderim
Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. En korktugum seylerden biri biliyomusun yas itibariyle ya sanal ya gorucu usulu olucak bende peki ilk goruste ask nolcak hani bu duyguyu zaten direk aileler nezdinde goruscez die o kafayla gittigin icin hissedebilcegini sanmiom buda insanin hem evlilige bi adim onde baslamasina hemde aradaki sevgi ask anlaminda bi adim geride baslamasina neden olur yani hic basima gelmedi umarimda gelmez umarim kendim bulurum zamani gelince diger turlu o duyguyu hissedebilcegimi sanmiom zamanla olabilr ama isin icinde aileler ve yasinda 30 zu gecmesi bu zamani inanilmaz kisaltiyo hakkinda hayirlisi bea kizce bol bol ara cekinme tanimaktan korkma simdi ne tanidin tanidin evlenip ayrilsan cok daha yorucu olur heranlamda en iyisi gerekirse cok cenesi dusuk gbi gozuk tepesinde gez ama tani bisekilde
06 Yorumla- +1 yıl
evet ya yaş geçince yalnızlık korkusu aile baskısı filan hepsi bir araya geldi aşık olacam bir çevremde yok mecbur görücü usulü ama bir şey hissetmiyorum iyi biri diye kabul etsem kafam karışık😭
- +1 yıl
evet öyle olacak😭
- +1 yıl
Inan net bi yorum yapamiom cunki kocaman bi hayat soz konusu burada umarim Şu an en guzel sans seninledir hatta bendeki sanslar bile sana gitsin cok zor bi durum bu aralar yapabilcegin tek sey isin mantik kismi ancak aranizdaki kultur uyumu hayata bakis aciniz ve hayattan beklentileriniz birbirinizle uyumlumu
- +1 yıl
En azindan bunlari cozebilirsin bu surecte baktinki kultur uyumu yok nisanli dahi olsan evlenme bi omur gecmez oyle biriyle cunki hic tanimadigin biriyle yatagini sabah kahvaltini aksam yemegini ayni lavoboyu vucudunu mutlu mutsuz heranini paylasicaksin ister istemez hep yanyana olucaksin basit bise değil
- +1 yıl
Ya çok teşekkür ederim kaç gündür düşünmekten kafayı yicem 😭
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana söyledikleri kişi benden küçüktü 3 yaş ben kabul etmedim fotosunu gördüm pek beğenmedim aslında çok da kötü değildi ben de de canım var ama dedim şimdi onu Ankara 'ya kadar yormayın ya olmazsa diye düşündüm ben de ondan direk kabul etmedim
11 Yorumla- +1 yıl
yani biz aynı şehirdeyiz sizce devam etsem mi his yok amaa
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYas geçtikçe boyle oluyor aslında herkes yasin falaz geçmeden evlenince diyorlar sonradan beğenmemiş. oluyormuş bence görüş eğer dediğin gibi iyi birisiysen sana iyi. davranıyor sana zamanla seversin biraz konuşalım anlaşabiliyor muyuz de ikimiz de birbirimizi tanımış oluruz de ona gore. devam ederiz ya da ayrılıriz de ümit vermemiş olursun
04 Yorumla- +1 yıl
kendisi çok heycanlı ama ben de his oluşmadı görüşünce sohbet muhabbet etmiyor ilerlemiyor pek öylece bakakalıyormesaj da yazmıyo
- +1 yıl
Utangaç birisi demek ki konustukca açılır sen sohbete etmeye çalış hic. isinamadiysan bırak ama. biran önce bul. birisini yasin geçiyor hic. begemmezsin sonra
- +1 yıl
konu açıyorum ama sohbet ilerlemiyor öylece bakakalıyor heycan var filan diyo
- +1 yıl
😭😭
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de benzer durum var. Esım gözüyle bakamıyorum ona. Azıcık his yok içimde. Hani olur ya birini seversin herseyi guzel gelir. Sevmezsende varlığı bile batar insana. Bende bir omür gecirebilir miyim diye bakinca ona yanlizlık daha mantıkli geliyor. Halbuki cocuğun kusru yok bende ona karşi his olusmuyor.
03 Yorumla- +1 yıl
ya gerçekten her şey var fizik iş güç düzgün güvenli sessiz kendi halinde ama his heycan yok😭 daha iyisini bulamazsam diye korkuyorum da
Cevap sahibi+1 yılBende diyorum ya boylesi bir daha gelmezse ve pisman olursam. Ama sevememek başka. Olmuyo uymuyor kalbine. Olmazsa olmazsın diyorum bazen bi omür ona katlanmak var. Eş bu yazamayacağim seyler var buradan ama en basitinden dokunması bile hosuna gitmezse. E onunda beklentileri olucak. Onada haksızlik olur belki. Sen istersen bi sute daha görüş belki degisir ama ben yapamadım.
- +1 yıl
evet ben de düşünüyorum bunları sevmediğim biriyle aynı evde dokunamam 😭
Yani adamın düzgün olduğunu düşünüyorsan burada hisler değil mantık devreye girer, daha sonra beraber geçireceğiniz zaman sürecinde seninde hislerin ortaya çıkar ben devam et derim yinede senin bileceğin iş :)
013 Yorumla- +1 yıl
büyükler de ilerde seversin filan diyor ama ya pişman olursam😭
- +1 yıl
kokmayan derken😭
- +1 yıl
sanki içimden ya bu değilse ya pişman olursam filan diğer taraftan da bundan iyisi çıkmazsa karşıma 😭
- +1 yıl
istediğim olmuyor ki😭
- +1 yıl
yani severek tanıştıklarım da olmadı çok istediğim de olmadı
- +1 yıl
ya bişey hissetmiyorum ne düğünü😭
- +1 yıl
amin teşekkürler😭
Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. Eğer içinde bir şeyler uyanmadıysa evlendiğinde nasıl olacak? O kişiyle bir ömür geçireceksin.
01 Yorumla- +1 yıl
ilerde seversin diyorlar 😭
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılİkinize de biraz zaman ver ama baştan umutlanmasın diye de belirt konuşun ona göre biraz daha dene...
01 Yorumla- +1 yıl
kendisi çok heycankı umutlanacak diye uzatmak istemiyorum ama daha iyisine de bulamazsam😭
+1 yılKapalı kutu bence heyecanlı değil kişiliği öyle , belki dışarı iyisindir , bi insanı ilk nasıl görürsen aynı ömür boyu öyle kalır
05 Yorumla- +1 yıl
yani 3 görüşmede hissetmedim devamında olmaz mı
- +1 yıl
Bence olmaz
- +1 yıl
o zaman uzatmadan bitirsem mi ilerde seversin diyolar😭
- +1 yıl
Sen bilirsin, bence araştırın iyice ,
- +1 yıl
😭
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman kendine sahip çıkacan bundan sonra evlenmeden yaşayacan bu yasa kadar olmadıysa bu yaştan sonrada olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
😭😭😭
+1 yılİçini tanımaya çalış belki açılmamıştır açılmasını iste.
Rahatlat rahat hissettir ayçekirdeği gibi açılır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl31 yaşında kalbinin liseli gibi çarpmasını bekleyemezsin mantık evliliği yapacaksın
01 Yorumla- +1 yıl
😭
- Aile & Toplum konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılYasin profilde dogru ise az cok mantik ve duygularını dengeleyici olabilir
03 Yorumla- +1 yıl
evet doğru nasıl yani
- +1 yıl
2-3 gorusme ile bence insam tanimak zor, zaman vermek lazım, bence evlilik baskısından uzak biraz flort et. Once görünüşü falan içine siniyor mu
- +1 yıl
iyi düzgün sessiz sakin işi gücü yerinde ama heycan his yok bende😭
Eğer içinde bir kuşku varsa gözden geçir ileride sen çekiceksin iyisiyle de kötüsüylede
05 Yorumla- +1 yıl
her şey iyi ama his olumadı heycan yok
- +1 yıl
kendisi heycanlı umutlanıp alışacak 😭
- Aile & Toplum konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılYani bilemedim hissiyatlar önemli. Ne hissediyorsun tam olarak? İstiyor musun istemiyor musun?
013 Yorumla- +1 yıl
iyi biri ama his oluşmadı görücü usulü bilemiyorum
- +1 yıl
Yani kararsızsın anlaşılan, peki fiziki olarak seni çekiypr mu? Ayrıca duygusal olarak
- +1 yıl
duygusal bir his yok ki fiziği de normal
- +1 yıl
Yani bilemedim aslında
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
Üzülme ya akışına bırak
- +1 yıl
kendisi alışıp umutlanacak😭
- +1 yıl
Yani sen istemiyorsun kesin
- +1 yıl
kararsızım ama iyi biri bişey hissetmedimm
- +1 yıl
Yani olumsuz gibisin anlaşılan
- +1 yıl
bilmiyorum😭
- +1 yıl
Yok öylesin. Ya bende bilemedim ne diyeceğimi çok şey bilmiyorum
- +1 yıl
sağ olun😭
+1 yılTavsiyem biraz daha görüş onu tanımaya çalış
04 Yorumla- +1 yıl
ama kendisi umutlanacak alışacak görüşüyoruz sohbet muhabbet ilerlemiyor öylece bakıyor heycanlıyım diyo mesaj filan sadece günaydın yazıp bırakıyo
- +1 yıl
Ona net ifade edersin bak sadece tanımaya çalışıyorum sonra olmazsa ümitlenme diye senln yaşında evlilik için iyi mantığına uyarsa evlen ama duygun olması için de zaman tanıman lazım o yüzden baştan konuş
- +1 yıl
😭😭😭
- +1 yıl
tamam
- Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılKendi buldiklarindan çok hayır gelseydi görücüye kalmZdin sjjs
00 Yorumla
+1 yılGorusmeye sevam edin baktiniz olmuyor atarsiniz yuzugu bu kadar basit
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHisler zamanla oluşur bir anda olacak şey değil zaten. Mantığına, kafana yattıysa gerekiyorsa üç defa daha görüş.
03 Yorumla- +1 yıl
kendisi umutlanıp heycanlanıyo 😭
- +1 yıl
Heyecan olacak tabi, senin burada diyeceğin şey şu ; evlilik kararı kolay değil seni daha yakından tanimam için biraz daha zamana ihtiyacım var.
- +1 yıl
his yok😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usulünü böyle şeyler kaldı mı yaa sjsjsj ksjgjv
01 Yorumla- +1 yıl
nasıl 😭
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence bir şeyler hissetseydin şimdiye hissederdin
05 Yorumla- +1 yıl
ilerde seversin diyorlr😭
Cevap sahibi+1 yılÖyle bir şey yok canısı arada o etkileşim varsa vardır yoksa yoktur
- +1 yıl
olsa şimdiye kadar olur muydu 3 görüşmede 😭
Cevap sahibi+1 yılGüzelim birini sevmek için çaba harcıyorsan o ilişki pek uzun ömürlü olmaz. Duygu olmadan boşa kürek çekersin, zamanla sevme diye bir şey yok.
- +1 yıl
teşekkürlerr😭
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam ne iş yapiyor, sen ne iş yapiyorsun?
Adamin tipi düzgün mü?04 Yorumla- +1 yıl
tipi düzgün mühendis
Cevap sahibi+1 yılBulmuşsun bunuyorsun, sen ne iş yapiyorsub?
- +1 yıl
ama bir şey hissetmiyorum😭
Cevap sahibi+1 yılKesin bide işsizsin. Benim abim de bi fakir kiza aşıktı. Kiza açilmiş evlenme teklif etmis. Kiz da ben seni kardeşim gibi görüyorum demis. Ayni yaştalar ayni siniftalar. Neyse abim vazgeçti 3 yil sonra başka kizla nişanlandi kiza pirlantalar araba falan aldı. Öteki kizdan mektup geldi. Evlenme teklifin halen geçerliyse kabul ediyorum diye. Tabi ki cevap vermedi evlendi yeni kizla
+1 yılYaşın doğruysa evlen gitsin
08 Yorumla- +1 yıl
geç mi kalmış😭
- +1 yıl
30 undan sonra kadın seçemez artık hem ailende biliyor
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
Ağlama 😢 istemiyorsan zorunda değilsin bundan sonra bulman zor olur diyorum
- +1 yıl
evet bulmak zor diye zaten hemen bırakmayıp 3 kez görüştüm ama his duygu heycan olmadı bende😭
- +1 yıl
duygu heyecanda geçiyor bir zamandan sonra monoton hayat başlıyor zati şimdi evlilikler çocuk yapmak için oluyor geleceğe garanti 🤷🏼♀️ iyice düşün taşın yıllar çabuk geçiyor on yıl sonra evlenmemiş olursan pişman olacak mısın
- +1 yıl
evet istiyorum evlenip yuva kurmayı
- +1 yıl
O zaman evlilik kurumu gözüyle bak memuriyet gibi
Duygusal şans vermeyi denesen olmaz mı
010 Yorumla- +1 yıl
duygu yok ki his heycan yok
- +1 yıl
😭
- +1 yıl
sevmediğim adamla aynı evde düşünemiyorum😭
- +1 yıl
sevmiyorum 😭😭
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. iyi biriyse
romantik olması şart mı08 Yorumla- +1 yıl
romantik demiyorum hissetmiyorum bir şey😭
- +1 yıl
yani zorla güzellik olmaz
en azından bir sempati beğeni olmalı
aynı yatağa girreceksin - +1 yıl
evet yok bir his duygu😭
- +1 yıl
o zaman elektrik alamadım bişey de
görüşme - +1 yıl
😭
- +1 yıl
ne oldu tatlım ya
- +1 yıl
1-2 defa dah görüşeyim hislerim değişmezse söyler ayrılırım
- +1 yıl
Olur tabii
+1 yılEvlenmek mi istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevgilin olmadı mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGörüşelim de bak duruma
00 Yorumla
+1 yılBen yaptım o hatayı
03 Yorumla- +1 yıl
ne oldu sonuç😭
- +1 yıl
Boşanıyorum hemde nikah oldu düğün olmadan
- +1 yıl
ya ne çabuk geçmş olsun😭
+1 yılDevam et bırakma. Hersey zamanla oluşur
05 Yorumla- +1 yıl
😭
- +1 yıl
Yaşa hayatını. Sen de birseyler istiyorsan bırakma
- +1 yıl
içimden gelmiyor😭
- +1 yıl
İstek yok galiba
- +1 yıl
bişey hissetmedim ona karşı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurcun ne?
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Görücü usulünde kararsız kaldım, doğru kişi olsa böyle mi hissederdim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler