Aile & Toplum İyi geceler mesajı aldınız mı ✨? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 66 Yapay Zekaya Sor Aldınız mı bu gecede iyi geceler mesajı yoksa hala bekliyor musunuz? İyi geceler mesajı aldınız mı ✨? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. AlmadıkKaç sorun var yahu. Her yerde senin sorular ☺️ 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 6 sjjsf Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır almadım... anlam da yüklemeyi biraktim kimsenin iyi geceler mesajiyla gecem iyi olmuyorİyi geceler size. 2 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sizli hızlı ne ara olduk olm sjdjsd Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Görüşü okuyanlara dedim 🙄 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam tamam hiç alınmadım gözüme toz kaçtı 🫤🫤 Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İyi bir gece hava açık hafif soğuk onaylamasına lüzum yok sjsj 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ne kadar neşelisin be masallah. Moralim yukseliyor. İyi geceler diyenimiz yokki sjdj 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hsjdjs eyvalla iyi geceler Yorumla Kovaa151 +1 yıl "Eyvalla" snjxjd sana iyi geceler Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Almadımm. İyi geceler mesajını da günaydın mesajını da kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
IvarTheBoneless7 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sabaha doğru aldım.. gece bitmişti ama Ayten , aytenliğini yaptı 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır kimseden iyi geceler mesajı almadım. Cümleten iyi geceler ajsjshs 1 0 Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İyi geceler mesaj atacak hiç kimsem yok yani ailemi dışında 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Beklediğim biri yok dolayısıyla almadım.😸 2 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben diyorum madem iyi geceler Yorumla madina1 +1 yıl aa teşekkürler, size de iyi gecelerr Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır uzun zamandır almıyorum 😃 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sigaram nerde yakayım shshs Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Yok sana sigara sjdd Yorumla Kadjdaks +1 yıl Önce buyumem lazım evet djsjs Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Almayanlara iyi geceler hadi by 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Bye bye git uyu Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Selam bile vermiyolar 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ayıp ediyorlar Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Iyi geceler faslını sevmem 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. İyi geceler arkadaşım 1 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 826 cevap paylaştı. Almadım, beklemiyorum da..#Vesselam 1 0 Yorumla
enessssss1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ben 73 tane aldım 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Maşallah Yorumla enessssss1 +1 yıl Hatta bazıları sabah erkenden göreyim diye günaydın yazmış Yorumla Kadjdaks +1 yıl Jsjdhsjd ne ka güzel Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aldım evet 😄 2 0 Yorumla
beyzaaa5 Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Hayır 1 2 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İyi geceler Yorumla beyzaaa5 +1 yıl Iyi geceler yavrum Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evet aldım. Çok ince düşünceli birisi attı. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. nerdeeeeeeeee :D 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Almadım. 1 15 Yorumla Kadjdaks +1 yıl İlla sevdiceğin mi demesi gerekir ki shsjs Yorumla Rascoln36 +1 yıl Sevdicek olsa atardı herhalde Yorumla Kadjdaks +1 yıl Başka insanlardan aldığın iyi geceleri de saymıyorsun shshd Yorumla Rascoln36 +1 yıl Dm olaraksa hiç almadım yorumlarda çok kez aldım ama Yorumla Kadjdaks +1 yıl Sana birini bulcam her gece iyi geceler dicek dmden bekle Yorumla Rascoln36 +1 yıl Dm atabilmesi için önce listeye girmesi lazım Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben sokarım onu beni kirmazsın herhalde 😓 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Seni kırmam isteğini kırabilirim ama Yorumla Kadjdaks +1 yıl Öyle kiriliyorum işte 🫤🫤 neyse Yorumla Rascoln36 +1 yıl Şaka lan şaka gül diye Yorumla Kadjdaks +1 yıl Yap yap sonra "şaka lan şaka gül diye" de geçsin bitsin dimi sjsnsnnd Yorumla Rascoln36 +1 yıl Yani şimdi ıı şey kem küm asdfhjasdf Yorumla Kadjdaks +1 yıl Öff senle de uğraşılmıyor 😂😂 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Çünkü artık gözlerim kapanıyor uyuyorum ben asdfhjasdf Yorumla Kadjdaks +1 yıl Hadi tekrardan iyi geceler 🐣😂 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Almadım 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Almadım 😔 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. almadım 1 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hani nerde 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Evet aldım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Almadık
Kaç sorun var yahu. Her yerde senin sorular ☺️
6 sjjsf
Hayır almadım... anlam da yüklemeyi biraktim kimsenin iyi geceler mesajiyla gecem iyi olmuyor
İyi geceler size.
Sizli hızlı ne ara olduk olm sjdjsd
Görüşü okuyanlara dedim 🙄
Tamam tamam hiç alınmadım gözüme toz kaçtı 🫤🫤
İyi bir gece hava açık hafif soğuk onaylamasına lüzum yok sjsj
😂😂
Ne kadar neşelisin be masallah. Moralim yukseliyor. İyi geceler diyenimiz yokki sjdj
Hsjdjs eyvalla iyi geceler
"Eyvalla" snjxjd sana iyi geceler
Almadımm. İyi geceler mesajını da günaydın mesajını da kullanmıyorum.
Sabaha doğru aldım.. gece bitmişti ama Ayten , aytenliğini yaptı
Hayır kimseden iyi geceler mesajı almadım. Cümleten iyi geceler ajsjshs
İyi geceler mesaj atacak hiç kimsem yok yani ailemi dışında
Beklediğim biri yok dolayısıyla almadım.😸
Ben diyorum madem iyi geceler
aa teşekkürler, size de iyi gecelerr
Hayır uzun zamandır almıyorum 😃
Sigaram nerde yakayım shshs
Yok sana sigara sjdd
Önce buyumem lazım evet djsjs
Almayanlara iyi geceler hadi by
Bye bye git uyu
Selam bile vermiyolar
Ayıp ediyorlar
Aldım galiba. Erken uyudum gece.
Hayır, ben tanrının yalnız adamıyım
Daha almadık 💫
Iyi geceler faslını sevmem
İyi geceler arkadaşım
Almadım, beklemiyorum da..
#Vesselam
ben 73 tane aldım
Maşallah
Hatta bazıları sabah erkenden göreyim diye günaydın yazmış
Jsjdhsjd ne ka güzel
Aldım evet 😄
Hayır
İyi geceler
Iyi geceler yavrum
Evet aldım. Çok ince düşünceli birisi attı.
nerdeeeeeeeee :D
Almadım.
İlla sevdiceğin mi demesi gerekir ki shsjs
Sevdicek olsa atardı herhalde
Başka insanlardan aldığın iyi geceleri de saymıyorsun shshd
Dm olaraksa hiç almadım yorumlarda çok kez aldım ama
Sana birini bulcam her gece iyi geceler dicek dmden bekle
Dm atabilmesi için önce listeye girmesi lazım
Ben sokarım onu beni kirmazsın herhalde 😓
Seni kırmam isteğini kırabilirim ama
Öyle kiriliyorum işte 🫤🫤 neyse
Şaka lan şaka gül diye