Diğer İyi geceler mesajı aldın mı? nəv07l Takip Et Xper 3 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor MerhabalarBen almadım. Artık bu gemi bu limandan kalkıp uyumaya gider. Çaw bella Güncellemeler1 yıl Malum Xperimiz 1 madem öyle gelsin güncelleme...🐢 İyi geceler mesajı aldın mı? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. almadım 0 0 Yorumla
princeofmods Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Henüz almadım belki söyleyen olur diye uyumuyorum. d 0 5 Yorumla Modemsizwifi 1 yıl iyi geceler :) Yorumla nəv07l 1 yıl İyi geceler Yorumla princeofmods 1 yıl Sağolun hocam rahat rahat uyuyabilirim artık sayenizde 🥹 Yorumla Modemsizwifi 1 yıl lafı mı olur kral sen yeter ki uyu 🙂 Yorumla princeofmods 1 yıl Eyvallah usta sağolasın Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Bizim iyi geceler mesajı almadığımız gün, en iyi ihtimalle cezaevine falan girdiğimiz gündür 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. almadik, almaya da gerek yok 1 0 Yorumla
Bivee Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Almaya gerek mi var 2 1 Yorumla nəv07l 1 yıl Sen Yok diyorsan yoktur Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı. Caw Bella 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
almadım
Henüz almadım belki söyleyen olur diye uyumuyorum. d
iyi geceler :)
İyi geceler
Sağolun hocam rahat rahat uyuyabilirim artık sayenizde 🥹
lafı mı olur kral sen yeter ki uyu 🙂
Eyvallah usta sağolasın
Bizim iyi geceler mesajı almadığımız gün, en iyi ihtimalle cezaevine falan girdiğimiz gündür
almadik, almaya da gerek yok
Almaya gerek mi var
Sen Yok diyorsan yoktur
aldım, sana da iyi geceler
almadım ama sadece birinin demesi yeterdi
aldım
Almadım
İyi geceler
Caw Bella
İyi geceler canım