Annesini Neden getirmedi kocam? Ayrica kocam geldiginde zaten onceligin hep Annen ben Ve kizim degilim dedim sürekli onun icin tartisiyorsun benimle istemiyorum artik boyle yapmani dedim. Yani yine konusu annesi babasiydi, Neden getirmedi?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Adam gelmiş seni almış işte, sen neden uzatıyorsun, sen kocanla olacaksın annesiyle değil
Haklisiniz. Sizce annesiyle konusmam lazimmi bazi konulari yoksa artik salliyimmi?
Gerektiği kadar konuşursun bir şeyi uzatmaya gerek yok, kocanla iyi ol yeter
Haklisiniz. Konusmicam.
Konuşma demiyorum çünkü kocanın annesi o, kocanı ikinizin arasında bırakma
Sen aptal mısın lan
Ne bilelim neden getirmedi
Kocana sorsana
Annesi gelmek istemedi. Gidince görürsün sen
Kocam kendi getirmedi uzulmesin diye Iyide konu annesi
Ayrı ev istemelisin
Evim ayri abi
O zaman annesiyle görüşme
:) komik şeyler bunlar.
Onları evde konuşmanız lazım
asla vermeyeceğim diye şart koşan sensin dimi
Evet Benim. Annesini getirmemis Oda gelmek istiyordu getirmemis. Konumuz oydu oysa
gelmemesi, şartlarına uymayacağı anlamını taşır.. senin şartında zaten belli, ama zorla yapmasın.
Kocam kendi getirmemis kaynanam gelmek istiyordu. Biraz daha acik olur musunuz
açığım zaten.. eski hamam eski tas devam eder.. kusura bakma kocan seni tarafsal olarak hep yalnız bırakacak bu belli
Nasil belli yani?
belli. bişii değişmez.. annesini getirmemeside tansiyon yükselmesin. git evine görürsün.. sana dokunmama şartında vardı dimi onu diyorum, zorla dokunur diyorum. onu napıcan..
Ailemin yaninda dedim ama abi annene cok duskunsun beni kizini gormuyorsun dedim. Surekli Annen icin huzurumuzu bozuyorsunuz dedim. Ben nezaman gitmek istersem ozaman giderim Sen Annem uzuluyor diyorsun ama Benim umrumda degil hayatimi annene göre yasayamam dedim.
yaa sen 3 kşşiyle evlisin kocan, kaynanan, kaynatan.. kaynana unsuru herzaman huzurunu bozar ve bu kocan ğzerinde etkisi jerdaim devam eder, taki kadın ölene kadar
git, gör.. bak tee önceki sorunu bile hatırladım seni... aile bütünlüğünü kaynana bozuyor bu kadar net. kocanda anasından asla vazgeçmez
Evet bende onu soylemek istiyorum iste. Artik onlari kenara koy dedim. Evlisin dedim. Annesi babasida oyle goruyor abi O yuzden. Tasincaz dedim uzaga Kabul etti.
uzağa gidersen olur belki... ama ama ama.. koyamaz işte.. sorun orada
Kararim kesin abi. Dedim uzaga gidersen varim yoksa bosaniriz dedim. Kabul etti.
e iyi ozaman.. zor bir süreç ama, uzak en iyisi.. kaynananın gözünde asla iyi bir anne bile diilsindir😀
Evet cok geri kafali insanlar. Evet gitmem lazim burdan 100%. Kocam Tamam dedi InsAllah kararindan dönmez
İnşallah. yoksa sorun yaşarsın sürekli.. gündemden düşürme
Yok kararim kesin abi. Ama 3 yil beklemem lazim. Evimiz kontraktli oyle imzaladik. O sürec icerisinde InsAllah dayanirim
süreci merak ederim takip edermisn beni.. sorunu beğenen "dışgüç" benim
Profili ac abi arada sana yazsam olur mu boyle canimi sIkan birey oldugunda konusacak kimsem yok arkadasim olurmusun
herzman.. ne zaman istersen yaz
Yazdim tsk ederim
Neden gelsin kocana odaklan
Konu o abi kocam getirmemis uzulmesin diye
Kocanda sıkıntı ozaman koy mesafeni
Diyorum Ya getirebilirdi getirmemis Kadin hasta biraz Bilmiyorum
Kocan konusunda biraz ipleri eline al
Nasil abi Nasil
Yas bana istersen konusuruz ben oyle yapıyorum
Ben yapıyorum bunu ondan dedim
Çözüldügümü