Eniştem kardeşimi aldatıyor. Kardeşim hamile. Ne yapmalıyım bu durumda?

kardeşim 26 yaşında 1 çocugu var şu an 2. çocuğuna 8 haftalık hamile. eşi takside çalışıyor ve günde en az 4 5 kadınla beraber. benim bildiğim 7 tane sevgilisine de ev açmış.1 sevgilisi de 4 aylık hamile. diğer sevgilisini dövüyor. bi tanesini de İstanbul'da kürtaja zorladı. arkadaşlarına övünçle bahsediyo bu durumu. bağımlı gibi.1,5 aydır biliyorum bu durumu ve yaşayamaz oldum. ne yapacağım. kardeşim evlenmeden önce aldatıldığını biliyordu ve geçici bişey sanıp evlendi. sorduğumda bana ' telefonuna bakarsam ve yakalarsam naparım. oyuzden karıştırmıyorum telefonunu, ya da sorgulamıyorum ' diyor. söylesem belki de ' biliyorum benim için sorun yok' diyecek. napayım ben? şimdi hamile ve zor geçiyor hastaneye yatış verdiler. eşi ise sürekli aldatıyor. sürekli görüyorum onu sokakta başkalarıyla el ele. adam yaşlı, genç bakmıyor herkesle beraber olmaya çalışıyor. beğendiği müşterilerini nasıl yapıyor bilmiyorum. etkiliyor ve beraber olup resimler çekiyor. bunlar da elime geçti. umarım anlatabilmişimdir. yardımlarınızı bekliyorum

Eniştem kardeşimi aldatıyor. Kardeşim hamile. Ne yapmalıyım bu durumda?