Evt 9 aylik evliyim. Esimin ailesiyle kafa yapilarimiz ayri. Istiyolarki eski zamandaki gibi surekli böyle onlarla ilgileniyim kendi ailemmis gibi göruyum.. zamaninda nisanlilik döneminde gercek yuzlerini gördugum icin fazla deger vermiyorum iclerine girmiyorum fazla.
Evlendim Yine huzursuz etmeye basardilar özelikle herseye burnunu sokan ve kayinvalidemi yöneten görumce falan.. Iyice tiksindim su son 6 aydir daha az Araya Geldim. Kaynanaya gittim Hic bi zaman yalniz gitmem esimle giderim ama daha az ayda 2ye indirdim. Gercekten dengesiz hareketleri var. Yinede saygiliyim olsugu kadar dozunda samimiyim sonrada koyuyorum mesafeyi Onlar gibi fazla mic mic olamiyorum. Onlar ise hala beni degistirme pesinde. Beni Hic bi zsman ne severim, isim nasil gidiyor neler yapiyiaun spor nasil gidiyor böyle seyler hakkinda sormazlar bana. Hep ben onlara katilicam. Artik bu durum iyice baymaya basladi.
Görumce kendi kendine trip atti kac ay botu bende formulu daha az görusurerek buldum. 6 ayda bugune kadar belki 4 kez görnusumdur. Ayda 1 görmek bile cok geliyor surekli bana baski yapiyo. Esim ise abliyor ama sessiz kaliyor hep beni ailesiyle burun buruna gerektiriyoe, Sürekli kendimi anlatmak zorunda kaliyorum onlara. Kimse beni gercekten umursamiyor. Ben hastaydim yatalak 2 hafta boyu cok zor gunler gecirdim, bildikleri halde umursamadilar.
Kayinvalidem yakin oturuyo bana ama fazla icli disli degilim. Benden bekler ama yemek yapicam, umirsicam falan ama bana gelince hic kilini kipirdatmaz. Esimin diger kardeslerine hersey alir pisirir gönderir, bize gelince hic bisey ve bunu acik acik gösterir. Bu tarz insanlar geliyor bide aile olmak istiyoruz diye bos bos laflar ediyolar. Huzuru anca uzak duraeak buluyorum ama surekli ilk gunden beri beni yönetme peaindeler ve Cok yoruldum. Umursamiyorum ama her gördugumde enerjimi aliyolar.
Simdiden beni umursamayan kaynanam bebek planlaeimiz bile yok ortada, ben bakarim ederim biri yardim etmek zorunda diye kafasinda plankar yapiyor cok bunaliyorum. En zor zamanlarimda , dugun , kina vs yanimda olmayani kendi cocugmu emaner etmem kendim bakarim. Cok bayiyorum bu duruma napmaliyim arkasaslar? :(((((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eşinin ailesinin yaptıklarını değiştiremezsin
Bu durumu eşinle konuşacaksin. Siz aile oldunuz. Eşiniz bu durumu firenlemek zorunda. Eğer esinizde sizi haksız buluyorsa kendisi aile olduğunun farkında olmayan anne kuzusu biriyle evlenmissin geçmiş olsun
Esim farkinda ama önleyemuyor cunku o kapasite yok insanlarda. En guzeli he hi diyop gecistiriyotum sonra bildigmi yapiyorum yinede
O zaman aynen devam. Siz istediğinizi bildiğinizi yapın
Orasi öyle ama ayni seyleri duymsktan, surekli beklenti icinde olmaladi can skici. Ben insan degilmiyim? Bana bir tane iyilikleri dokunsa on tane geriye isticekldri icin uzak duruyorum
Eşinle durumu tam bir şekilde güzelce konuşman lazım eşini ailesinden uzaklaştırmak gibi bir hataya düşmemelisin güzel kelimelerle tatlı tatlı kimseyi eşine kötülemeden konuyu anlatman lazım eşinde buna anlayış gösterip sana saygısızlık yapanın karşısında durmalı bunlar illa vurdulu kırdılı olmak zorunda değil arkanda durduğunu göstermesini sağlamanız yeterli onun dışında fazla samimiyet her zaman kötüdür olabildiğince resmi olup takılmak daha güzel nasıl iş arkadaşımız hasta oldum diye benle ilgilenmedi diyip sinirlenmiyorsak aynı şekilde eşinin ailesinede bak de ki ilgilenmek zorunda değiller ve geç karşıya kimseyi düşünme zamanla allah korusun eşinle arandaki huzurun kaçmasına kadar gider bu durum gerektiğinde ağızlarının payını ver ama bir beklenti içine girme onlarında girmesini sağlama iyi gelin olcam diye bir şey eskide kaldı siz evlendiniz senin tek o imzayı attığında aldığın sorumluluk iyi bir eş olmaktı iyi bir gelin olmak değil bu yüzden kafana takmadan yoluna bakmalısın
Iste sutekli böyle cok samimi olmak istiyolar bende bastan beri nasil bir iliski istedigmi gösterdim birde bazi kucuk olaylar oldu o olaylardan sonra agizlari kus tutsa degeeleri ylk gözumde. Cahil tipler. Glrustufumde iyiymis gibi daveaniylrum zaten özel benimle Hic bir zsman ilgilenen olmadi oyuzden Onlarin bu beklentilerini anlayamiyorum? Surekli degistirmek istiyolar beni. Esime guzel sekilde anlattim beni anliyor ki ben bu kadar dikkat ettigim halde böyle oldu. Artik dahada az görusmek gerekuyo galiba. Azda görustugumde bunaltuyolar zorla icimden nefeet ederdk gidiyorum oraya.
Ben Hic bir zaman özel beklentim olmadi, bir tane iyilikleri dokunsa 10 tane geri beklicekler. Kendi ailemmis gibi davranmami bekliyolar Bende artik dicem herkesin kendi ailesi var, sizde beni aileniDen görmediniz benide degisyurmeye calismayin artik dite
Aslında aynısını annemle yaşıyoruz o da bizim gelini bize göre daha doğrusu kızları gibi yapmaya çalışıyor mesela yengemin en sevdiği insanlar biz olalım yengem kız kardeşim ve ben gibi takılsın hayatımız çok benzesin yengem annemi öz annesi gibi görüp her imdadına yetişsin istiyor çok yanlış olduğunu anlatmaya çalışsakta anlamıyor ve kafasında böyle yapmaya çalışma nedeni abimle daha mutlu olcaklarına inanması belki sizinkilerinde kafasında sadece tilki dolaşmıyodur böylede düşünmek lazım bilemiyorum ya bu işler çok karışık türk aile yapısında genelde evlendin mi tüm aile evlenmiş gibi oluyorsun ve bu çok yanlış
Bak ne guzel aydin insanlarsiniz, yablis oldugnun farkindasiniz. Bence asiti samimiyet iyilik getirmez Hic bi zaman bu hangi iliski olursa olsun. Arada buraz mesafe olmali. Ama iste turk aile yapilarinda biraz mesafeli olmak es ailesini begenmiyosub umursamiyosun anlamina cekiliyor.. tilki olan görumcem, inan hep zarar geldi. Cok fazla. Her uerde herseyde olayim istiyo. Is olarak benden cok dusuk mevkide yasi 12 yas nuyuk. Uinede böyle assaglik kompleksi var. Bugune kadar bana dogru duryst samimi olarak guzel bisey dediklerini duymadim.
Gel gelelim en guzel Yine mesafeli imiski ve n kadar canim skilip icime atsamda bos cunku cahil insablar, degismezler ve anlamiyolar
Sen haklısın ama senin gözünde olabilir bende yengemi kıskanmıştım zamanında benden büyüktü ama ne biliyim benden daha iyi üniversitede okumuştu benden daha sosyaldi ilk başlarda kıskanmıştım nedeni ise bizi ailelerimizin aynı kefeye koymasıydı tabi ona yansıtmadım çünkü bu konuda bilinçli biriyim zamanla onu ablam olarak görünce kıskanmak yerine hep onun iyiliğini istemeye başladım tabii görümcen seni kıskanıyodur sonuçta ilk oyun arkadaşı ilk sırdaşı belkide ilk aşkı olan abisiyle evlisin ve onunla görümcenden daha fazla zaman geçirme hakkına sahipsin bu nedenlerden dolayı seni kıskanıyor olabilir hep gözü üstünde olabilir tabii bunlar onu haklı yapmaz ama insanlarıda az az düşünmemiz gerekir mesela bir internet sitesinde eşinin ailesi için böyle ithamlar hoş değil bir tık daha dikkat etmelisin beni kesinlikle yanlış anlamayın tanımadığım etmediğim bir kadınsınız en önemlisi hemcinsimsiniz asla sorununuz çözülmesin gibi bir düşünceye girmem ama illa çözülsün istiyorsanız biraz daha siniri kini bir köşeye koymanız gerekir
Yo anliuorum sizi burada anlatmak zor herkes yasadigni bilir de iste bos laf yapan biri anca isine geldigi gibi davranan biri benide öyle halt edicegni saniyo. Görumcem Esimin ablasi oluyor bu arada. Kin degilde bilincliligin yarattigi etkiden dolayi öyle algilanmis olabilir. Guzel dusunceleriniz icin sagolun. Sizde her ne kadar iyi olsanizda yengenizle buraz mesafe birakin araya , herzaman gerekli
Bana yazar mısın
mesaj atilmiyir takp gönderdim
Neden engellediniz onu anlamadim😅okadar yardim ettigmi dusundum bende :) neyse
Engellemedim ki
Kullanıcı adının baş ve son harfini yazar misin kızları engellemem pek
U I
Eger yanlis bir tavrim olduysa söyleyin biliyim diye yazdim
Pardon Ü Z 933
Engellememişim ki