Çok fazla baskici ve ilgi isteyen eş ailesl?

Evt 9 aylik evliyim. Esimin ailesiyle kafa yapilarimiz ayri. Istiyolarki eski zamandaki gibi surekli böyle onlarla ilgileniyim kendi ailemmis gibi göruyum.. zamaninda nisanlilik döneminde gercek yuzlerini gördugum icin fazla deger vermiyorum iclerine girmiyorum fazla.
Evlendim Yine huzursuz etmeye basardilar özelikle herseye burnunu sokan ve kayinvalidemi yöneten görumce falan.. Iyice tiksindim su son 6 aydir daha az Araya Geldim. Kaynanaya gittim Hic bi zaman yalniz gitmem esimle giderim ama daha az ayda 2ye indirdim. Gercekten dengesiz hareketleri var. Yinede saygiliyim olsugu kadar dozunda samimiyim sonrada koyuyorum mesafeyi Onlar gibi fazla mic mic olamiyorum. Onlar ise hala beni degistirme pesinde. Beni Hic bi zsman ne severim, isim nasil gidiyor neler yapiyiaun spor nasil gidiyor böyle seyler hakkinda sormazlar bana. Hep ben onlara katilicam. Artik bu durum iyice baymaya basladi.

Görumce kendi kendine trip atti kac ay botu bende formulu daha az görusurerek buldum. 6 ayda bugune kadar belki 4 kez görnusumdur. Ayda 1 görmek bile cok geliyor surekli bana baski yapiyo. Esim ise abliyor ama sessiz kaliyor hep beni ailesiyle burun buruna gerektiriyoe, Sürekli kendimi anlatmak zorunda kaliyorum onlara. Kimse beni gercekten umursamiyor. Ben hastaydim yatalak 2 hafta boyu cok zor gunler gecirdim, bildikleri halde umursamadilar.

Kayinvalidem yakin oturuyo bana ama fazla icli disli degilim. Benden bekler ama yemek yapicam, umirsicam falan ama bana gelince hic kilini kipirdatmaz. Esimin diger kardeslerine hersey alir pisirir gönderir, bize gelince hic bisey ve bunu acik acik gösterir. Bu tarz insanlar geliyor bide aile olmak istiyoruz diye bos bos laflar ediyolar. Huzuru anca uzak duraeak buluyorum ama surekli ilk gunden beri beni yönetme peaindeler ve Cok yoruldum. Umursamiyorum ama her gördugumde enerjimi aliyolar.

Simdiden beni umursamayan kaynanam bebek planlaeimiz bile yok ortada, ben bakarim ederim biri yardim etmek zorunda diye kafasinda plankar yapiyor cok bunaliyorum. En zor zamanlarimda , dugun , kina vs yanimda olmayani kendi cocugmu emaner etmem kendim bakarim. Cok bayiyorum bu duruma napmaliyim arkasaslar? :(((((

Çok fazla baskici ve ilgi isteyen eş ailesl?