Ailem görüp görebileceğiniz en sağcı insanlardır. Rte'ye tek laf ederseniz sizi dava bile edebilirler. Hiç sorgulamazlar, direkt medyada gösterilen yancı haberlere inanırlar. Onlarla siyasi bir tartışmaya girerseniz annem seni doğuracağıma taş doğursaydım triplerine girer. Solcu insanlar (gizli solcuyum) onlara göre zindanlarda işkence çekerek ölmelilerdir. Akp veya Mhp'li olmayanlar teröristtir. Oyunuzu iktidara vermezseniz üstünüze iftira atıp hapise bile attırabilirler.
Benim sorum şu, elbet vermeyeceğim oyumu onların istedikleri partiye fakat kardeşim 16 yaşında ve inanılmaz baskı görüyor. Elimden geldiğince onu bu baskılardan korumaya çalışıyorum fakat bunun yanında bazen şiddet devreye girebiliyor (babam tarafından). Kardeşim bunalıma girmiş durumda, doktora götürmek istiyorum fakat ailem izin vermiyor. Sebebi kardeşimin "beynini yıkarlarmış". Lütfen bana birkaç tavsiye verin, aklımı kaçırmak üzereyim..
Benim sorum şu, elbet vermeyeceğim oyumu onların istedikleri partiye fakat kardeşim 16 yaşında ve inanılmaz baskı görüyor. Elimden geldiğince onu bu baskılardan korumaya çalışıyorum fakat bunun yanında bazen şiddet devreye girebiliyor (babam tarafından). Kardeşim bunalıma girmiş durumda, doktora götürmek istiyorum fakat ailem izin vermiyor. Sebebi kardeşimin "beynini yıkarlarmış". Lütfen bana birkaç tavsiye verin, aklımı kaçırmak üzereyim..
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım etmeye yönelik yorumlar yapılırsa sevinirim, teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer