Eski esim, 2 cocugum babasiyla barisma umudumuz vardi. Ancak annesi baska kadini ayarlamaya calisiyor. Lutfen tavsiye verirmisinz?

Eski esimle evlenmemize annesi basindan karsi cikti. Ama esimle cok sevdigimiz icin yapacak birsey kalmadi evlendik kadinda son dakika dugune geldi. Evlendikten sonra esimle ilk kavgamizda annesi yanina cekip bana karsi kiskirtti. Hep bu sekilde oldu, kadina hep iyi niyetle yaklasmaya calistim ama olmadi. Cocuklara ragmen istemedi. Eski esimle ayrilmak źorunda kaldik bu kiskirtmalar yuzunden. Simdi annesiyle ayni sehirde yasiyor ama hala iletisimdeydik cocuklar icin barismaya calisiyorduk, ancak baska kadini devreye soktu kaynanam, o kafini sosyal medyalardan ekleyop tjm fotolarina kalp koymus, yemege davet ediyor, yani amac belli. Eski esim gecen sene acik kalp ameliyati oldu. yani aslinda sagligi da harika degil. Ben eski esimle barismak istiyorum cunku cocuklarimin uvey baba elinde kalmalarini dusunmuyorum, yanliz basina da 2 cocugun sorumlulugu altinda ezilmek yerine eski esimle barisip aile ortaminda buyumelerini istiyorum. Tavsiye verin lutfen ne uapmaliyim da bu cadi kaynananin oyununu bozarim

Eski esim, 2 cocugum babasiyla barisma umudumuz vardi. Ancak annesi baska kadini ayarlamaya calisiyor. Lutfen tavsiye verirmisinz?