Eski esimle evlenmemize annesi basindan karsi cikti. Ama esimle cok sevdigimiz icin yapacak birsey kalmadi evlendik kadinda son dakika dugune geldi. Evlendikten sonra esimle ilk kavgamizda annesi yanina cekip bana karsi kiskirtti. Hep bu sekilde oldu, kadina hep iyi niyetle yaklasmaya calistim ama olmadi. Cocuklara ragmen istemedi. Eski esimle ayrilmak źorunda kaldik bu kiskirtmalar yuzunden. Simdi annesiyle ayni sehirde yasiyor ama hala iletisimdeydik cocuklar icin barismaya calisiyorduk, ancak baska kadini devreye soktu kaynanam, o kafini sosyal medyalardan ekleyop tjm fotolarina kalp koymus, yemege davet ediyor, yani amac belli. Eski esim gecen sene acik kalp ameliyati oldu. yani aslinda sagligi da harika degil. Ben eski esimle barismak istiyorum cunku cocuklarimin uvey baba elinde kalmalarini dusunmuyorum, yanliz basina da 2 cocugun sorumlulugu altinda ezilmek yerine eski esimle barisip aile ortaminda buyumelerini istiyorum. Tavsiye verin lutfen ne uapmaliyim da bu cadi kaynananin oyununu bozarim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Git konuş erkekler bu tür konularda çok parlak değildir.
Bi kahve içilir bir tatlı yenilir
Ertelemeden ilk mümkünatta konuş derim. İçinde dert olarak kalacağına konuşmak daha akıllıca.
Yoksa kimse senin duygularını anlayamaz anlatmazsan eğer.
annesiylemi konusayim.. cunku eski esim annesi ne derse onu tekrarliyo
Hayır sen adamla konuş.
Annesi adama kız bakıyor hatta bulmuş diyorsun. Demekki senden pek haz etmiyor.
Sen adamı işle akıllı olursan kendine çekersin.
ya da düşün bakalım sen bu adamla birlikteyken mutlu mu olursun mutsuz mu. ... ?
Yani verdiğin emeğin karşılığında ne elde edeceksin... ?
o kalp hastasi, aslind ao kadinla bile saglikli bir iliskisi olmaz su asamada. cunku nefes alirken bile bazen zor aliyor. Benim amacim ask mesk degil, cocuklarin yaninda olsun, cocuklar aile ortaminda buyusudu. Verdigim emegin karsiligi, babasindan pek cok mal mulk lalacak, o kadina kalacagina krndi canlarina yani cocuklarina kalsin istiyorum, degilse kadina gidebilir pekcok sey.
Özel değilse neden ve nasıl ayrıldınız... ?
Son söylediğin önemli çok
annesi sebep.. annesinin yanina gitti bir sebepten ve annesi gondermedi bir daha, zaten o surecte isten ayrilmisti, orada kaldi. kadin geri gondermedı. kendi ogluna yapti aslinda. bu surecte yiprandi ve kalp ameiliyati oldu
Ama bu çok mantıksız.
Nasıl bir kadının kocası annesine gider ve karısını çocuklarını terk eder.
Bu çok saçma
inanki tam da boyle oldu... gitti ve bir daha gelmedi
Sanada saçma gelmiyormu.
Normal değil bu.
Daha önce hiç duymadım böyle bir şey.
sacma olan oek cok sey var bu evlilikte.. dedigkm gibi eski esim şımarik zengin akle cocugu, ve kisiligi tam oturmamis biri. maalesef. Evliligi de oyun gibi gormus, oyunu oynadi gitti. yani tam da dedigim gibi, gitti ve bir daha da gelmedi. Ben evde aylarca yalniz iturdum cocuklqrla, ve kiraya bile destek olmadi. cok zorluk yasatti bana. ama yine de toparlamaya calisiyorum.
Nafaka almıyormusun.
Resmi olarak boşanmadınız mı?
bosandim. nafaka aliyorum , ama kadini hayatina soktugundan beri mirin kirin ediuor eski esim nafaka konusudna da
Sen nerden buldun bu dağ ayısını. Hatta ayının gün görmemişi.
Nasıl güvendin. Nasıl geldi işler buraya kadar... ?
hersey sacmalik ya... aileden baskidan kacayim derken daha dogru duzgun birini tanimadan evlenmemin sonucu
bir hata hayata mal olabiliyor, şekildeki gibi
Gerçekten evden kurtulmak için mi evlendin.
aynen oyle oldu. babami kaybettim 8 ay once evlenmeden, ve evde 2 dag ayisi erkek kardes, birden ekstra baski uygulamaya basladi. babam rahat biriydi beni sıkmazdi birden neye ugradigi sasirdim. ve aynen oyle ailedne kactim
Bu çok üzücü arkadaşım.
Ama ümidini kaybetmediysen her şeyi tekrar daha mutlu bir yola koyabilirsin.
Fenkh şui felsefesi güç içinde der. O gücü bulup çıkarmak gerekiyor.
Sakin mağrur ama kararlı duruşunla çözülür. Diye düşünüyorum.
Ablacim kaynana seni niye sevmedi bir de esin neden anne sozune bu kadar kulak asiyor
eski esimle tanistigimda bana kaynanami kotuledi surekli, kafasina takmis gibi. kaynanam, eski esimin babasini aldatmis ve aldattigi adamla evlenmis esim daha 15 yasindayken. Eski esimde de annesine karsi cok buyuk ofke vardi bana surekli anlatiyordu. Ben de annesine tepkiluydim bu sebeple baslarda ve kadin hakkinda ileri geri konustum esim konusunca.. esim de gidip annesine , iste herkes benimle ayni dusuncede gibi yansitmis. kadin da bana karsi ofke olusmus. bence sebep bu... ve kadin istemedi bu sebeple , onu dinlemeyip veya gonlunu almaya calisip devam etmedigim icin de hinclandi. Eski esim de evlenip ehvesi benden gecince annesiyle kanka oldu. yillarca annesine ofkesini bana yoneltmeye basladi, gunah kecisi oldum yani. Eski esim karakteri oturmamis, simarik zengin aile cocugu. maalesef.
Ah be apla buyuk hata olmus neyse o zaman esine oynayacaksin cocuklarin yaslari kac velayeti kimde sen su an kimle oturuyorsun
velayetleri bende 11 ve 10 yasindalar. suanda kendim bakiyorum, ama aile ortaminda olsunlar istiyorum. Bir de eski esim aileden epey zengin, cocuklwrina kalsin hrrsey istiyorum elin kadinina degil. yani barismam gerek ama ne yapacagim hic bilmiyorum
Ablacim kadinin en buyuk iki silahi var disilik ve cocuk eski esini yemege davet et guzel bi sofra kur cocuklari giudir sen kendin giyin suslen yemege gelir demi
cocuklari gormeye 1 ay sonra gelecek. Ama annesiyle🤦🏻♀️
Farkli sehordemisiniz
evet maalesef
Daha once ve annesiz cagirmalisin cocuklari kullanmadan bi bahane uret gelmesini iste mesefe me kadar
Kocanin hassas yonu ne merhametli midir dirdir mi sevmez cocuklara duskun mudir
tek hasas noktasi guzel kadin bence..
Heh iste o zaman disiligini kullan guzelce giyin kusan bi foto at
tamam.. belki cocuklarla eglenceli bir video gibi
Gayet guzel olur sen de olsan ozlediler onlar seni Ben de ozledim acikcasi desen
olabilir.. deneyeyim
Haber et cevabini ona gore baska stratejiler uretiriz ozellikle gece uretiriz
annesine lafını geçiremeyen adamdan ne bekliyon ki
Kızma ablası o daha çocuk