Herkesin arkadaşları var birlikte geziyor eğleniyorlar benim kimsem yok tek başımayım sürekli tek takılıyorum bende arkadaşlarımla konsere gitmek eğlenmek cafelerde sohbet muhabbet etmek isterdim ama yok gençliğimi yaşayamıyorum bu şekilde benim gibi olan var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bugün sabahtandır bunu dert edindim kendime zaten ot gibi yaşıyorum farkım yok
kesinlikle bende öyle özellikle sahile gittiğimde bu durumu çok yaşıyorum herkes arkadaşlarıyla oturup çekirdek kola yaparken ben tek başıma bi ağacın altında oturmuş onları izliyorum dışarı çıkmak istemiyorum artık
burada sahil yok da işte dışarı her çıktığımda ben de aynı durumu yaşıyorum herkesin yanında biri eğleniyolar ben tek başıma heykel gibi duruyorum
onların yanında kendimi yaşlı gibi hissediyorum aslında çok sosyal biriyim çok konuşkanım eğlenceliyim deli dolu bir kızım ama olmuyor yani kurslara gittim herkes kendi halinde kimse samimi olmak istemiyor
Niye istemiyolar ya ne eksiğimiz var acaba 🤷♂️
bizle alakalı değil insanlar genel olarak böyle artık kimse yeni insan tanımak istemiyor herkes kendi hayatıyla meşgul eski arkadaşları varsa zaten yeni bi arkadaşa gerek duymuyorlar
Gereksiz görüyolar heralde ya işte bizim gibilerde vardır da nerden bulcaz ki ohoo
bizim gibiler var ama onlarda gereksiz bi samimiler ve çok cocuksu oluyorlar
Doğru onlar da hiç olmasa daha iyi yani o konuda da bizim gibi olan yok mu ya hem olgun hem arkadaş canlısı
ben bulamadım henüz ya çok sıkıcı tipler oluyor ya da dediğim gibi gereksiz samimi oluyorlar bi ortası yok yani
Ben de bulsam zaten şu an bu konuşmayı yapamazdık 😅 dediğin gibi de olabilir haklısın
sen ünideysen yine senin şansın var
Son seneye geldim bulamadım ki bişey sürekli kalamadık burada zaten uzaktan eğitim yapıp durdular
off kötü olmuş baya
üniversiteye geçince sen bulursun artık aradığın kişileri tabi gideceksen benden ümit kesildi atanınca artık benimki
ben mezunum
Liseden mi üniversiteden mi?
ne lisesi yahu😅 üniversite
Bilmem ki belki liseden mezun olup bırakmışsındır diye dedim 😅 e üniversite hayatı nasıldı
İzmir'de okudum knk sen düşün🤣
Oo zamanında yaşamışsındır o zaman hayatı diye düşünüyorum 😅
valla saolsun pandemi dönemi bizide bitirdi sadece 1.5 yıl yaşadım
Ah be sadece 1.5 yıl yaşamışsın hayatı
yarım seneyi saymıyorum çünkü arkadaşlarım ile aram açılmıştı o dönem
orada da buhranlı bi dönem olmuş sıkılarak geçmiştir toplam 1 yıl
hayır o 1 yıl harikaydı zaten
Ben de onu demek istemiştim 1 yıl harika diğer 6 ay eh işte
Keşke o 1 yıla geri dönsem diyosundur
keşkeee
Şimdiki yaşadığın izmirden çok mu farklı ki yine sahil şehriymiş ne güzel
farklı pek bi gezilecek yer yok
Ben de amazona gitmek biyolojik deneyler yapmak isterdim ama yatağımda yatıyorum
Kaç yaşındasın?
23
Üni de misin peki?
hayır bitirdim ve memlekete döndüm o yüzden yalnızım üni güzeldi
Ooo çok sıkıcı oluyor o dönemler atanma vb olursa bu defa oradan arkadaşlar oluyor
o zamanda yaş ilerliyor ya
26 yaşındayım ve hayat çok güzel gercekten de onu soyleyebilirim geçmiyor
bilmiyorum ama gençlik bir başka özellikle üniversite dönemleri
Ama bitmiş senin de geçmişe takılırsan yarınları kacirirsin
geçmişe takılı kalmadım şu anda arkadaşım yok diyorum😂
Bennn tabiki
sen neden yalnızsın
Yeni arkadaş lar edin mek istiyorum diğer arkadaş larim ile problem ler yaşadık o yuzdn
Burcun ne acaba
terazi
Hiç şaşırmadım zaten böyle yalnızlar hep terazilerden çıkar nerden biliyosun diye sorma 😂
şaka yapıyorsun sende mi😂
Evet bu tesadüf değil. Mesela futbolcu var İbrahimoviç benimle aynı gün doğmuş. Adam fransada rahat yaşayabilmek için evinin sağ ve solundaki evleri de kiralamıştı 😂 terazilerin geneli böyle sanırım
yok ben insan arkadaş canlısıyım yalnızlığı sevmiyorum
Ben de öyleyim ama madem yalnız kalacam insanların içinde yalnız olacağıma rahat olacağım bir yerde yalnız olmayı tercih ederim her türlü yalnızız zaten 😌
bilmiyorum ya kendimi soyutlamak istemiyorum dış dünya ile
O da doğru tabi senin doğum günün ne zaman
7 ekimdi :))
"Gizemli, güzel ve nükteli konuşan birisiniz. Her türlü ortamda konuşmalarınız çevrenizdekileri etkiler ve dinleyicileriniz pek çok olur. Dışarıdan farklı görünseniz de geniş bir hayal gücünüz, duygulu ve hassas bir karakteriniz vardır. Hayvanları çok sever ama evde beslemeyi hayvanlara eziyet olarak görürsünüz. Siz, kimsenin özgürlüklerini kısıtlamayı sevmez, çevrenizdekilerin bağımsız ve özgür olmalarını istersiniz. Çocukluk düşlerinizi gerçekleştireceksiniz."
tanışıyor muyuz?😅
Hayır 7 Ekim'de doğanların özellikleri bunlar internette yazıyor 😂
sadece şunu tutturamadı evet hayvanları çok seviyorum ama evde beslenmesine karşı değilim
Heralde yazıyı yazan kuşları kastediyor sen de kedileri 😅
kuşlar kafeste olmamalı ama kediler evde olmalı:)))
Kesinlikle 👌
Yalnız değilsin
peki sen neden yalnızsın