Benim gibi gençliğini hiç yaşayamadan yaşlanan var mı?

29 yaşındayım yakında 30 yaşıma giricem ama gençliğimi hiç yaşayamadım bu yaşıma kadar bomboş geçti hayatım gençliğim resmen boşa geçti heba oldu hiçbir şey yaşayamadan yapamadan başaramadan kazanamadan beceremeden elde edemeden 30 yaşıma geldim en güzel yaşlarım bomboş geçti hep asosyal işsiz parasız eve kapalı yaşadım hiç aşk yaşamadım hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım bile olmadı çoğu güzel şeyden mahrum kaldım hiç değilse keşke 20 li yaşlarımı dolu dolu güzel yaşayabilseydim ama olmadı ve 20 li yaşlarımın sonundayım 30 yaşına giricem yaşlandım saçlarım çok beyazladı döküldü hayatımı kazanamadım mesleğim yok okuyamadım sadece 8 aydır işkur kapsamında çalışıyorum o da bitti zaten ben napcam bilmiyorum işsiz asosyal hayattan bıktım artık hayata geç kalmış hissediyorum kendimi gençliğimi kaybettim içim içimi yiyor çok üzülüyorum bunalıyorum canım hep sıkılıyor stresten her geçen gün daha da çöküyorum bu yaşa geldim hâlâ ailemle yaşıyorum hayırsız faydasız evlat olduğum için de kendimden nefret ediyorum
Benim gibi gençliğini hiç yaşayamadan yaşlanan var mı?