Abi kime baksam her gün biryerde biriyle geziyor ben evden dışarı hiç çıkmıyorum. Ev okul nasıl düzelecek
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben de yasamiyorum maalesef
Nasıl düzelcez
Sen duzelirsin de ben duzelemem o derece sanssisim
Kanka ilk defa böyle karamsar ve beni iyileyen birini görüyorum o kadar aşağılanmışım ki hep yalnız bırakılmaya😔 hep asosyal denilmeye 😔😔 düzenlediğin zaman bana yaz bak ben yine düzelmemis olacağım
Ben de duzelmeyecegim bence 😕 26 yasindayim cinku artik benden gecti
Abi ben 18 yaşındayım ve 11. sinifim (1sene geç yazıldım) şöyle ben senin yerinde olmak isterdim herhalde çünkü 26 yaşındasın evlenebilirsin ve bu sayede insanlar artık laf edemez sana niye arkadaşın yok diye çünkü ailen var ailenle gezersin ben peki önümde yaz tatili var ve bu tatilde boş boş evde duracağım başka hiçbir şey yapmiycam. Çevremdekiler komşular falan tanıdıklar hep beni sorucak Ahmet ne yapıyor arkadaşı yok mu falan diye. Psikolojik olarak çok yoruyor hiç sevgilim olmadı çok bunalimdayim ya☹️ abi dediğim gibi evlenirsen kurtulursun bende büyüyüp evlenmek istiyorum sen yaşamış bitirmissin mutlaka arkadaşlarınla gezmissindir de gençliğinde bense ölene kadar yalnızlıga mahkumum evlenince bir nebze azalır ama ona da daha çok var😔😔
Yorum yap yaw geleceğim gibisin
Yok hayir ben yasayamadim maalesef hibir sey olmadi arkadasim bile olmadi maalesef evlilikte dusunmuyorum maalesef
Bu devirde evlenme bence cunku kizlar temiz degil
Biliyorum ama umrumda değil o kadar çok çünkü tek isteğim bu baskıdan kurtulmak en azından bir bahanem olur çok yalnızım herkesin birsuru arkadaşı var her gün biryerdeler bense evden dışarı çıkamıyorum. Bana tavsiye verir misin
Kurslara git birileriyle konus uniye gidiyor musun
Hayır liseliyim
Unide olur belki sabret
Üniversiteyi sırf bu yüzden okumak istiyorum en çok sence üniversite de nasıl davranmalıyım olur mu gerçekten
Çok sıktım seni galiba abi ama çok üzülüyorum bu konuya😔
Abi demene gerek yok ayni kafa yapisinda sayiliriz ben 18 den sonra hic degismedim 😂 ben uniyi bitirdim ve konustum bi kac kisiyle ama az oldu ben cekingenim ve bu yuzden az oldu ama sonra kurslara gittim daha cok kisiyle konusabildim ama sevgilim falan hic olmadi yani
Peki, kafa yapimiz bencede aynı, bende aslında 2 yönden sosyallesemiyorum sanki birincisi küçüklükten kalma bir Instagram hesabım. var ve çevre çok kötü biliyorsundur bu hesaptaki fotoğraflar yayılır diye korkuyorum ikincisi de şu ben 4 yıldır aşığım ve bu yüzden başka şeylere hiç odaklanamiyorum karşılık alamasamda olmuyor yani vazgeçemiyorum. Bu yüzden de hiçbir şeye odaklanamiyorum hani bir söz var ya seni günde 1 kere düşünüyorum o da 24 saat diye bu söz beni anlatıyor her anda düşünüyorum vazgeçemiyorum karşılık alamıyorum hircinlasiyorum çevremdekilere zarar verebiliyorum en ufak olaylara çok ciddi sinirlenebiliyorum. Yani hem ilgimi çekmiyor başka şeyler hemde korkuyorum o hesabımdaki fotoğraflar yayılır diye abi bir kere arkadaşım oldu aslında onla dışarı falan gezmeye gittik 2 kere ama mahallede dolaştık o biraz kekoydu çok kişiyle tanıştırdı falan ama iyi çocuktu sonra o hesabımdaki fotoğraflari buldu hemen uzaklaştım ondan. Tavsiyelerini okudum benimde hiç sevgilim olmadı ama aslında bana yürüyen birkaç kız oldu ama ben şöyle başka kızlardan hiç etkilenmiyorum Allah çarpsın hiç etkilenmiyorum. hic ilgimi çekmiyorlar. Bu arada fitnessa gidiyorum yazın ingilizce kursuna yazılmayi düşünüyorum. Başka ne tavsiyeler önerirsin
Ben de ingilizce ve fitnessa gidiyorum iyi yapmissin bence tek kiza saplanip kalma bissuru guzel kiz var herhangi begendigin bi kizla olmaya calis yoksa uzulebilirsin
Başka kızlar gerçekten hiç ilgimi çekmiyor ve şey biraz yaklaşınca başka bir kıza yemin ediyorum içimde bir acı oluyor moralim bozuluyor.
Bende oyle degil 😕 herhangi begendigim kizla olur diyorum ama hicbir kiz beni istemiyor bazi kizlari digerlerinden daha cok istiyorum tabi ulasamayinca oyle oluyor
Sence vazgecsem bu sevdadan olur mu arkadaşlarım
Bence olur ve birileriyle konus guler yuzlu ol insanlara iyi davran olur
Beni avutmak için mi söylüyorsun yoksa gerçek mi?
Gercek diyorum ben de iyi davraniyorum o zaman insanlar da sana karsi iyi oluyor kendi kafana uyan birini bulirsun elbet
Çok teşekkür ederim gerçekten yardımın için eic seçeceğim. İnşallah senin için de her şey yolunda gider.
Tesekkurler insallah senin de iyi gecer
İyi böyle kalsın
Ama çevrem tarafından çok dikkat çekiyor.. hep yalnızım. Cevremdekiler her gün bir gece kulübü, günde 30-40 tane kızla konuşuyorlar. Kız olsun falan da demiyorum arkadaşım olsun istiyorum o da yok. Çok yalnızım ya bende haftada 1 Kadıköye Üsküdar'a gideyim gezeyim istiyorum ama yok olmuyor hayatımda sadece 2 kez arkadaşımla dışarı çıktım o da mahallede dolaştık başka bişey yok☹️☹️