Sİz olsanız para verirmiydiniz babanıza?

Bana maddi manevi hayatımı kararttı. Baba dediğiniz destek olur ama hep önüme tas koydu manevi olarak zaten iyiliği dokunmadı üzerine delirtti gittim okula verdim kendimi ama psikolojik olarak yıprandığım ve parayla vurduğu için çalısmak zorunda kaldım Şu an tekstilde çalısıyorum 1 haftadır belim felç durumda şimdi benim paranın hesabını yapıp paramı istiyor. Sorun buda değil aslında 2 kardeşimede her türlü desteği dersaneyi oyu şuyu ihmal etmiyor okutuyo bnada yalan yok bir defa dershaneye gönderdi ama yemin ederim 200 tl aylık veriyordu bu 3 aydır 400 tl veriyordu ekonomi kötü sana yetmez diye saka gibi resmen. Eskiden se kuaförde çalısıyordum para yetmiyor diye oda harçlık gibiydi zaten şuanki işim iyi fakat bana yaptığı zulümleri unutamıyorum. Sırf dediğini yapmadığım için ev halkını yemeğe götürüp bana gelirsen ödemem diyordu bugün sen ne işe yarıyorsuna döndü olay. Bende işine yaramıyor olabilirim ama senin paranıda yemiyorum git o harçlık bağladığın üniversitedeki oğluna ya da 12. Sınıf kızından bekle bişeyler verdiğin 400 tl dısında sana yük olmadım ha uyuduğum yemek yediğim 2 lokma hesabını yapıyorsan bişey demiyorum ve sana tek kurus vermicem diyince sesini çıkaramadı kız cocuğu olmasam dısarı atacaktı o öfkesi. Benden aylık 1000 tl sadece istiyor mesele dediğim gibi gerçekten para değil bana destek olmadığı halde iyi bir üniversite okumama fırsat vermedi maddi olarak yardım etse evde huzur verseler ben zaten çalısmam bşde o yetmezmiş gibi bana kendilerini yük etmeleri ve yılların kinini üzerimden Atamıyorum. Benim geleceğim karardı onların yüzünden

Güncellemeler
+1 yıl
bide aylık sen bana İhtiyaçlarımı karsılasan ya da bana 1000 tl verseydin ben çalısmazdım dedim. Elimdeki telefon bilgisayar hepsi kendi emeğimle kazandığım şeyler. Yasım gitti psikolojim bozuldu ağır panik ataklar geçiriyorum diye derse adapte olamıyorum. Psikolog parası istedim bana öl de masraf olma kafasında olup para ver dediği için o parayı yırtıp yaksam ona vermemden daha az zoruma gider diye düşünüyorum. Dediğim gibi kin oldu bende her şey
Sİz olsanız para verirmiydiniz babanıza?