Komünist marksist sosyalist kemalist...
Bir günde sağcı ülkücü muhafazakâr dindar bir genç görsem dişimi kırcam kendim de gencim ama solcu değilim
Komünist marksist sosyalist kemalist...
Bir günde sağcı ülkücü muhafazakâr dindar bir genç görsem dişimi kırcam kendim de gencim ama solcu değilim
Sağcılarda var yok değil ama az solcular zaten çoğaldı Z kuşağını da bozdular adam insan olarak yetişmiyor mesele sağ sol değil zaten müslüman kafir durumu
Aynen ya korkuyorum ilerde solcu bir hükümet gelir diye çünkü türkiye hiç-bir zaman solculukla yönetilmedi
Cevap
4Cevap
Muhalif olmak kolay herşeyi eleştirmek kolay. Ortada olup gerçeklerle yüzleşmek çok zor. Gençler arasında şu an bu popüler.
Kolay değil aksine iktidar seçmeni olmak kolay muhalefet olmak kanser eder insanı
Hayatımda iktidar seçmeni olup açıkça söyleyebilen görmedim.
Gençler genelde söyleyemiyor malum çoğu genç iktidarı sevmeyince yalnız kalıp dışlanırız korkusu var ben iktidar seçmeniyim mesela ve gencim
Ben kendi adıma çıkarıma bakarım. Bizim toplumdaki zaten en büyük sorun bu. İdeolojik bakıyor herkes. Herkes faydasını maksimum yapmaya çalışmıyor. İnadına şuna inadına buna oy veriyor.
Sağcılık geçmişte kalanlar içindir. Solculuk bugününü ve yarınını düşünür.
Allah aşkına Türkiye ne zaman solculukla yönetildi? Sanki gençler solcu diye ülke solculukla mı yönetilecek gelecekde
@kbrakkya liberal ve seküler sağcılar da var herkes antikapitalist mi olacak he ben liberal ve seküler değilim muhafazakarım hatta eskiden şeriatçı ve ümmetçiydim şu an dinden soğumuş biriyim ama yine de seküler ve liberal seviyesine düşmedim
Cahil ve aptal oldukları için...
Gerçek cehalet.
Sağcılar düşük zekalı
Dünyanın en az % 70 i sağcı ama sjsjsjs halka solculuk hitap etmiyor buna bizim ülke de dahil kim düşük zekalı bu durumda?
Zeki insanlar nadirdir. Çoğunluk düşük zekalı otistik olur zaten
kafaları çalıştıgı için
Siz önce barajı geçin sosyalist güç birliği kaç oy aldı puhahahhaha
Tarafım yok ushsjsj
En iyisi
Eğitim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?