Eşimden nefret ediyorum. Bana küfür ediyor, her konuda beni suçluyor. Ne yapacağım?

Adam her konuda beni suçluyor. Hep ben suçluyum. Çocuğumun öğretmeni çocuğunuz öğrenmede güçlük çekiyor rehber öğretmenimizle görüşelim psikolojik de olabilir dedi Eşime anlattım bana küfür etti çocuğumun birşeyi yok engelli sensin dedi gerekirse rapor alırız dedim zihinsel engelli raporunu almam dedi öyle bir şey yap seni boşarım dedi ailem seni mahveder dedi

Ben bu adam tiksiniyorum çocuğuma bakıyorum zihinsel engelli değil ama harfleri karıştırıyor çözger raporu engellilik raporu mu öyleyse de ben öğretemiyorum hakkında bu hayırlıysa ne yapalım yani eşim çok üstüme geliyor

Tekrar çocuğu olsun istiyor. Beni her konuda suçlayan adamdan tekrar çocuk doğurmam. Mutsuz bir evliliğim var. Mutsuz bir evliliğin içindeyim. Bana küfür ediyor üstüne bir de çocuğumla ilgili sorunlarda ben suçlanıyorum ben yaşamak istemiyorum neden ben

Bir daha anne olmak istemiyorum hayata küstüm
Bir daha anne olmak istemiyorum hayata küstüm

Berbat bir evliliğim var. Berbat bir eşim var çocuğumla ilgili böyle bir şey var daha rehber öğretmeniyle konuşmadık ama yaşamak istemiyorum ölmek istiyorum ölmek çocuğuma da bakıyorum zihinsel engeli varmış gibi de durmuyor kendi işini kendi halleder herseyin farkında da zaten bu durumu kabullenebilmek kolay değil birde üstüne küfür ediyor bu adam

Para harcamamı istemiyor. Çalışmama da izin vermiyor neden çalışmama izin vermiyor. Ben bir işe girip çalışmak istiyorum. Çok kısıtlıyor beni. Anne olmaktan nefret ettim çocuğumu çok seviyorum ama anne olmaktan nefet ettim keşke hiç doğurmasaydım evlenmeseydim bu adam benim psikolojimi bozdu pislik herif ölse üzülmem

Eşimden nefret ediyorum. Bana küfür ediyor, her konuda beni suçluyor. Ne yapacağım?