+1 yılDünyaları verseler bana şu beni köpek gibi yanında gezdiriyosun mesajından sonra ve çocuk konusunda beni suçlayan "sözde eş"le asla yapamazdım. Kesin ben olsam boşanırdım
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın aşırı doluyum. Yıllardır hep sorun bende diye düsündüm. Ferahladım
En İyi Cevaplar
+1 yılSen de ona beni yanında köpek gibi gezdiriyorsun milletin çocuğunu seviyoruz sayen de diye söylemde bulun
33 Yorumla
Soran+1 yılZamani gelince lafimi koyucam. Direk sesini yukseltmeye basliyor bana o konuyu actigim zaman :)
- +1 yıl
:)))
Soran+1 yılAz once soyledim. Ben sana nezaman oyle demissim diyor hatirlamiyor 🤣🤣🤣
+1 yılbu lafın üzerine yani size yazdığı mesajdan sonra
hala kocam dememeniz lazım
en kısa sürede boşayın gitsin o dümbeleği30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Çocuk istiyorsan ona ve ailesine bunu söyle ve boşan. Ama potansiyel biri yokken de boşanmak saçma olur.
19 Yorumla
Soran+1 yılAnnesine soyledim. Sorun bende degilmis oglundaymis dedim. Oda yillarca beni sucladi cunku. Olsun tup bebek denersiniz diye mesaj atmis 😂 hey Allahim ya
Soran+1 yılNasil anlamadim.
Soran+1 yılBenim ailem oyle bi terbiyesizlik yapmaz. Keske yapsalar. Tüp bebek dene doktor doktor gez diyo annem daha 😒
Soran+1 yılAilem biraz geri kafali ablam bosandigi icin benimde bosanmami istemiyorlar..
- +1 yıl
Boşanmanı onaylasınlar demedim ki. Hakkını arasınlar dedim. Benim kocam ve ailesi 4 yıl boyunca beni çocuk için suçlayacak ve sonra kocam kısır çıkacak da benim ailem susacak, öyle mi? Kocam ölene kadar adamın ve kaynanamın yüzüne vururlar, siz bizim kızımıza laf ettiniz maşallah bizim kızımız sapasağlam, bozuk olan sizin oğlunuzmuş diye.
Soran+1 yılValla haklisin aslinda oyle olmasi gerekiyo. Dedigim gibi evliligimin bozulmamasi icin susuyorlar. Dogrumu hayir
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aynı mesajı aynı ortamda ona atsana lütfeen
11 Yorumla
Soran+1 yılBugun esimin kuzenin cocugunu gormeye gidecegiz. Nasil bir tavir sergilesem?
- Aşk İlişkileri konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılBaştan evlenmicektin bence... umarim bu hikayeden ders cikarir langur lungur konusmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılAile zoruyla evlendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhangi bir çocuk gördüğünüzde "Bak millet karısını nasıl s. kip döllüyor, erkek değilsin." diyerek intikamını alabilirsin.
252 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada özür dilerim oldukça kaba ve sert yazmışım ama acayip sinirlendim.
Soran+1 yılOkadar doluyum ki. Anlatamam
Cevap sahibi+1 yılKendini daha iyi hissettireceğini düşünüyorsan seve seve dinlerim. Kolay bir durum değil bu kadar süre anne olamamakla suçlanmak. Tahmin edebiliyorum.
Soran+1 yılTessekur ederim. Artik icimde anne istegi kalmadi diyebilirim. Hele ki boyle birinden ne kadar assaglik
Cevap sahibi+1 yılAttığı o mesajdan sonra devam edebilmiş olmanıza bile şaşırdım. Böyle birisiyle nasıl evlendin? Gönül verdin? Anlamak gerçekten güç.
Soran+1 yılGörücü usulu evlendim. Ailemin zoruyla oldu
Cevap sahibi+1 yılNe diyeceğimi bilmediğim sayılı anlardan birisindeyim. Boşanma falan da seçeneklerinin arasında yok diyebiliriz o zaman?
Soran+1 yılAynen yok gibi birsey. Tüp bebek denemek istiyor kendisi. Icimdeki cocuk istegi artik yok. Gerekirse hekimle konusup hamile kalmamak icin elimden geleni yapacagim. Boyle biri baba olmayi hak etmiyor artik benim gözumde. Hekimle konusursam anlayisla karsilarmi bu durumu?
Cevap sahibi+1 yılAile meselenize dahil olmak istemeyeceğini sanmıyorum. Fakat kaybedecek birşeyin yok. Açık bir şekilde dile getirebilirsin bunu. Özellikle kadın hekim seçersen seni daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Açıkçası benim derdim çocuk sahibi olmanızdan ziyade ömrünü böyle iğrenç birisiyle geçirecek olman.
Soran+1 yılHaklisin en basindan beri bende boyle dusunuyorum. Sevmeye calistim olmadi. En son dedikleri kapak oldu zaten.
Cevap sahibi+1 yılSevilecek en ufak bir yanı olsaydı eminim ki ona tutunurdun. Ama belki ki yok. Peki bu şartlar altında nasıl devam edebiliyorsun? Onunla aynı evde olmak, yüzünü görmek, aynı masaya oturmak, yatağa uzanmak, cinsellik yaşamak falan. İğrenç geliyor.
Soran+1 yılCok zor gercekten. Allah kimseye yasatmasin aileme cok kiziyorum bu durumdan dolayi belkide kaderim boyledir bilemiyorum. Ayrilmak istiyorum derdimi kimseye anlatamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılAçık konuşmak gerekirse öyle dinine düşkün bir insan değilim. Kaderci de olmadım hiç. İnsan kendi tercihleriyle yaşar ve bir yerlere gelir. Senin zorundaligin varmış ne yazık ki. Keşke senin için şartlar daha farklı olsaydı. Gönülden isterdim bunu.
Soran+1 yılUmarim bir gün.😅
Cevap sahibi+1 yılDemek gülmeyi de biliyormuşsun? Bak bu şaşırttı. 😀
Soran+1 yılYaa :)
Cevap sahibi+1 yılGecenin bu saatinde onun yanında olman gerekirken burada lafladığına göre, bu olay dışında da pek normal bir evliliğiniz yok diyebilir miyiz?
Soran+1 yılSirtini donup yatti.
Cevap sahibi+1 yılSenin de işine geldiğini söyleyebiliriz. Seni isteseydi yine o iğrenç insana maruz kalacaktın. Hadi yine iyisin. 😀
Soran+1 yılDün beni sinemaya goturdu orali olmadim gece yarisi kalkti koltukta uyudu. Icimden gelmiyor
Soran+1 yılOyle valla 😄
Cevap sahibi+1 yılKendimi senin yerine koyduğumda, içimden gelmemesini bırak içim almazdı. Konuyla tamamen bağımsız başka bir şey sorsam eşinle alakalı problem olur mu?
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılSorunun eşinin spermlerinde olduğunu söylemiştin. Bunun cinsel performansina etkisi oluyor mu? Erken boşalma, sertleşememe, karşısındaki insanı tatmin edememe vs gibi?
Soran+1 yılErken bosalma ve boyut olarak kucuk.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim açık sözlülüğün için. Bu da ayrı üzdü.
Soran+1 yılIlk evlendigimde bu durumdan dolayi kavga etmistik. Babam boş ver kizim cocuk oluyorsa gerisi bos diyordu. Simdi cocugun da olmadigini duydum doktor doktor gez caresini ara diyorlar. Bunlar iflah olmaz
Cevap sahibi+1 yılBu durumdan dolayı nasıl kavga ettiniz peki?
Cevap sahibi+1 yılYa iflah olmalarını beklemek hata olur zaten.
Soran+1 yılEsim nisanlilik döneminde 145 kiloydu. Mide kucultme yaptirdi ve o esnada cinsel organi zaten kucukmus bana soylemedi. Yani o bolgesi gelismemis gibi birsey. Zayifladiktan sonra duzelir diye dusundum dedi savunmasi bu olmustu. Cunku ben ilk evlendigimde bakireydim ve cok az hissettim ilk gecede normal olmadigini anlamistim. Ört bas ettiler sonra.
Cevap sahibi+1 yılTüm bunlara rağmen seni suçlayabilmesi de ayrı yüzsüzlük. "Hiç mi birşeyden yüzü gülmez insanın?" dedirttin. Gerçekten iyi sabretmişsin, sabrediyorsun..
Soran+1 yılÖyle iste..
Cevap sahibi+1 yılSenin var mı sormak istediğin, danışmak istediğin ya da anlatmak istediğin bir şey? :)
Soran+1 yılTüp bebek icin basvurduk dedim ya. Hekimle konussam esime soylemeden "denedik tutmadi" der mi? Sanirim en kolay yolu bu olucak bosanmam icin.
Soran+1 yılSperm sayisi az 2 milyon ve sekil bozuk cikti
Cevap sahibi+1 yılYa açık konuşmak gerekirse ben de sağlıkçıyım. Bu şartlar altında tüp bebeğin olacağı bile kesin değil. Bunun dışında Hastayi doğru bilgilendirmek gibi bir zorunluluğu var hekimin. Ama sen tedaviyi reddedersen buna da engel olamaz. Kadın bir hekim daha anlayışlı olur senin durumun için. Fakat çocuk olmayınca ailenin boşanma konusunda yanında olacağını düşüneren ne? Ben bunun da olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılAilem cocugum olsun diye uzerime cok geliyordu buda bosanmak icin bir sebeb olur. Ben mecbur degilim cocugu olmayan adamla evli kalmayi sevseydim kalirdim ama sevmiyorum bana kotu davraniyo. Asiri bencil biri. Yurtdisinda yasiyorum bu arada sansimi deneyecegim.. 😊
Cevap sahibi+1 yılSenin boşanmak istemen konusunda kesinlikle katılıyorum. Fakat bugüne kadar nasıl ki görmezden geldilerse mutsuzluğunu, çocuğunuzun olmayacağı kesinleşince de görmezden gelirler gibi geliyor. Ben de İstanbul'da yaşıyorum fakat önümüzdeki yıl içinde Almanya'ya yerleşmeyi düşünüyorum. Hatta haftaya dil kursuna başlayacağım. 😅 Bu arada türkçen gurbetçiden beklenmeyecek kadar güzel. :) Sen nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılAnne olma hakkina siginarak bosanmayi one surecegim. Tessekur ederim ben belcikada yasiyorum. Senin adina sevindim umarim hersey diledigin gibi olur ☺
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim sağol. :) Bunu sadece anne olma hakkı olarak sınırlama. Kadin olma, eş olma hakkın da var. Mevcut şartlarda hiçbirini sana hissettiremediği ortada.
Soran+1 yılAynen ama o o durumlari görmezlikten geliyo. Kabul etmiyo beyfendi 😆
Cevap sahibi+1 yılOnun kabul etmesini beklemek hata olurdu hanımefendi. 😀 Kendi yetersizligini her anlamda sana yüklemeye çalışıp iğrenç ithamlarda bulunması, attığı mesaj da böyle birisi olduğunu gösteriyor zaten onun. Ama günün birinde ayrılma olayı kesinleştiğinde ilk kurduğum cümleyi de ona mesaj olarak mutlaka at. Hayatı boyunca unutamasin.
Soran+1 yılCok acimasizsin 🤣😁
Cevap sahibi+1 yılNe kadar acımasız olduğumu tahmin bile edemezsin. :) Bu onlardan bir tanesi değil emin ol. Hakedene hakkını vermek o. Gerçi hayatı boyunca unutamayacagi çok şey onu bekliyor ama neyse. 😅 Bir de biz muhabbete böyle görüş altında mı devam edeceğiz?
Soran+1 yılProfilin gizli. Kullanici adin ne?
Cevap sahibi+1 yılArtık o kadar da gizli olduğunu sanmıyorum. :)
Cevap sahibi+1 yılHerhangi bir çocuk gördüğünüzde "Bak millet karısını nasıl s. kip döllüyor, erkek değilsin." diyebilecegin gün gelmiş. Fırsat bu fırsat.
Soran+1 yılSoylemedim belki kafasi dank eder diye dusundum. Ama bos
Cevap sahibi+1 yılBoş olduğunun farkına varıp beklenti içine girmemen de bir şey. En azından hayal kırıklıklarina yenisini eklememis olursun. :)
Soran+1 yılAz once soyledim o dedigin laf kalbimi cok kirdi dedim. Ne lafi diyo hatirlamamazliga vuruyo. Ozur bile dilemedi
Cevap sahibi+1 yılHayır hatırlasa ne değişir? Özür dilese ne değişir? Hiç yaşanmamış sayebilecek misin bunu? Üstelik tek sorun sana o kelimeleri kullanmış olması da değil.
Soran+1 yılHani en azindan kbakma senelerdir seni sucladim ufak bi ozur dilese bile merhamet edecektim. Ama yok sesini yukseltip ‘ne gerekirse yapariz’ diye bagirmayi tercih etti
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence gerekeni doktor söylemiş bu saatten sonra bir yuva da olmaz sanırım içinde hissettiklerin neyse onu yap
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun icinde hala bi umut var tüp bebekle olur diye.
- +1 yıl
Peki sorun sende olmuş olsaydı o umut olurmuydu acaba birde öyle sormak lazım şimdi sorun kendisinde olduğu için kabullenemiyor bir umut ediyor
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Böyle konular hassastır sana söylediklerini yaşıyor şimdi bakalım nasıl kaldıracak bunu
11 Yorumla
Soran+1 yılBana söyledikleri lafi coktan unutmustur. Icimdeki acima duygusu gideli cok oldu cunku hep kendimi sucladim. Cok cektim hep tek basima mucadele icindeydim
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Çok haklısın bu kadar ağır sözler söyleyen kişi ile hayat çekilmez. Kurtul gitsin ne bu yaaa
06 Yorumla
Soran+1 yılAile zoruyla evlendim. Ablam bosandigi icin bosanmama engel oluyorlar ve annem seni rahat sokuyor dedi düsün.
Soran+1 yılAilem beni evlatliktan redetmekle tehtid ediyor. Sevmiyorum dedim kim bu zamana kadar kocasiyla mutlu olmus diyor annem.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm ya ikinizede biri eşini beğenmez diğeri soğur bizide evlilikten soğutuyonuz
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka.
- +1 yıl
Yaw eşin seni çocuk veremediğin için eksik görmüş. Artık sen onu eksik görüyorsun umarım sonunuz kötü olmaz
Soran+1 yılEksik görüyorum evet. Beni yıllardır ezdi bu yüzden.
- +1 yıl
Tamam işte bende ona üzüldüm keşke olsaymış çocuğunuz. Ama doktora gidersiniz bi şekilde çözülür bu problem birbirinize kin tutmayın yeter
Soran+1 yılOlmamasi daha iyi. Boyle assaglik biri babaligi hak etmiyor.
- +1 yıl
Deme deme öyle
- +1 yıl
@lılılull yoo demesin
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılolmuyorsa bunun sorunu suçu aramaktan ziyade çözüm aranamalı
01 Yorumla- +1 yıl
valla başın dik dur sonuçta dersin gezen sen sorunlu hastalıklı sensin dersin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşinin şu an tavrı nasıl bunları öğrendikten sonra?
15 Yorumla
Soran+1 yılHiç bozuntuya vermiyor. Tedavi olucaz artık diyo. Sorun bende olsaydı çoktan boşamıştı beni.
Cevap sahibi+1 yılhm zamana bırak psikolojik olarakta kendini kötü hissediyordur. hakkınızda hayırlısı olsun
Soran+1 yılBeter olsun acimiyorum artik. Tüp bebek denemek istiyormus. Insallah tutmaz
Cevap sahibi+1 yılolsun sen yine öyle konuşma gerekirse soğuk yap Allaha havale et.
Soran+1 yılDaha dün beraber olmak istedi. Icimden gelmiyor artik.
+1 yılvalla canım boşuna suçlamışlar seni ayrıl boşan bence doğuramayan kadınmı olur diye hep kaynanalar aptal aptal lafa tutuyorlar kocada koca gibi olsun çocuğunuz olamıyor diye birbirinize destek çıkmanız lazımdı onun sana laf atması değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Allah yardımcınız olsun çocuk isteyen biri iseniz işiniz zor şayet çocuk olmadan da olur derseniz evlilğinizi yürütmeye çalışın yuva kolay kurulmuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. bu laflara ben olsam boyun egmezdim. cok yakışıksız ve kalitesiz
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? 🙄 ozamanlar sorunun bende oldugunu zandettigim icin gidip aramizi duzeltmistim.
Soran+1 yılEvet sorunun onda oldugu 2 hafta once gün yüzüne cikti. Nasil intikam alabilirim..
Soran+1 yılSevmiyorum görücü usulu evlendirdi ailem. Iyi biri oldugu icin 🤣
Soran+1 yılArkadas gibiyiz. Saygi var sevgi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsin ne durumda Şu an :)
19 Yorumla
Soran+1 yılIlk duydugunda eve gelip aglamisti. Simdi ise hic sorun yokmus gibi davraniyo
Cevap sahibi+1 yıl:) hatırlatsana bu baskı için başına neler getirdi diye?
Soran+1 yılKavga cikiyor susmayi tercih ediyorum artik.
Cevap sahibi+1 yılSöyle ona ne yol izleyelim ne yapayım şimdi ben sana? Diye soru yöneltebilirsin :)
Soran+1 yılTedavi olurum dedi. 🤪 sorun bende ciksaydi beni coktan bosamisti bu.
Cevap sahibi+1 yıl😂 tedavi olsa geçiyor mu ki paşam deseydin?
Çoktan mı daha hastane çıkışı adliyeye koşardı 😀
Soran+1 yılValla ya 😂😂 cok dogru dedin. Tüp bebek denemek istiyormus iyi dedim bende. Umarim tutmaz
Soran+1 yılSperm sayisi cok az cikti. Sekilleri bozukmus ve yüzemiyormus spermler. Yani baya baya durumlar vahim.
Cevap sahibi+1 yılTutmayacak ya 😂 o tüp bebek hayalleri kursun senle dalga geçmeden önce düşünseymiş
1 dk düşünmezdi boşanmayı
Gelsin bana ben vereyim ona sperm bol bol var bende :D hahahah
aile psikiyatrisine gidin çok yardımcı olacaktır
10 Yorumlaeşiniz yuzune vur bunu ettigini bulsun
08 Yorumla
Soran+1 yılAnlayacakmi öküz.
Soran+1 yılBen 25 o 30
Soran+1 yılGorucu usulu. Ailem zorla verdi kotu huyu yok diye
+1 yılçok haklısın bence yol yaınken boşan
00 YorumlaO mesajdan sonra biterdi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok haklısın
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşa
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğumakta haklısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklı başına gelmiştir
00 Yorumla Nadil sperm yok ilişkide ne oluyor
00 YorumlaHep küçük dusuruyorsa bende sogurdum
00 Yorumla
+1 yılDertleşmek istersen gel
00 Yorumla
+1 yılŞutlarım deyusu
10 Yorumla
+1 yılHemen boşan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhala buradaysan bir sorum olacak sana
00 Yorumla