Güncellemeler
+1 yıl
Ulan en çok nerde sevişmek isterseniz yazsam 50 tane yorum gelirdi.
Geldim 29 yaşına. Halen üniversite okuyorum. Bölümüm ingilizce. Hocaların anlattıklarının da çeyreğini anlıyorumdur. Annem falan sanıyor ki çok iyi ingilizcem var, bölümü bitirip bol maaşlı bir işe gireceğim. Onu kandırmak istemiyorum. Aslında tam olarak hayatta da olmak istemiyorum. Dilediğim çoğu şey gerçekleşmedi bu dünyada.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bende hala okuyorum uzun süre baṣka bi bölüm okudum yapamadim mecbur birakmak zorunda kaldim. Ama ayni zamanda calisiyorumda yani boṣ kalmadım hiç. Inglizce kadar kolay bi dil yok nasil öğrenemedin ki? bide madem yapamiyorsun neden degistirmedin veya baska bisey okumadin ki?
Dönemsel depresyon içindesin ve sevmediğin bişeyi seçmişsin istemediğin bi hayatta ailen için yaşayamazsın canım ailen bi zamandan sonra ayrılacak senden tek sen yaşayacaksın bu hayatı lütfen kendine göre seçim yap 😚
Ben hiç yaşamak istemiyorum ki; arkadaş grubum yok, kız arkadaşım yok, işim de yok.
Canım aynı şeyleri çoğu insan yaşıyor ama açılman gerek. İşi bulabilirsin bi yerden başla insanlar tanıdıkça konumun ileriye gidebilir