+1 yılKocana bunu güzel ve tatlı bir üslup ile anlatmayı dene eğer kayanan eve gelirse sizinle yaşarsa evde tatsızlık çıkar sürekli çocuk hali ile annenisini mi seni mi tutacak orta da kalır ama eşin biraz da olsa anne ağızlı ise annesinin bir dediğini iki etmiyorsa ozmn sürekli arada kalan sen olursun sürekli yük sana biner sizin evde kalana kadar maaşı vardır gitsin özel huzur evleri var orada yaşasın ara bir ziyaretine gidin o gelsin böyle saçmalık mi olur kaçıncı yüz yılda yaşıyoruz kayinvalidenin çocuğu ile aynı evde yaşaması da ne demek oluyor o varken rahat edemezsiniz seks yapacak olsanız illa cekinirsiniz vs vs eşinle bunları konuş anlayışlı bir eş ise anlar ama biraz aptal ise anlamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok saçma, kaynana ile yaşama devrimi kaldı Allah aşkına ya. Bir de yorumlarda saçma sapan çıkışmışlar. Tamam annesine bakacak kimse yoksa ayrı ev tutsun yine annesine baksın ihtiyaçlarını karşılasın kimse annenle görüşme demiyor. Ancak aynı evin içinde olmaz insanın özel hayatı olmaz çekinir rahat rahat uzanamaz tedirgin yaşar ve sonunda evinin içinede karışır. Eşinle konuş bu durumu ayrı bir evde onunla yine ilgilenirseniz ancak ev üstüne ev olmaz. Şimdiden köy tepkini.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler beni anlamışsın
+1 yılBenim kaynanam da benim ile yaşayacak ama nasıl üçte tane oğlu var her birin de bir hafta kalacak ama çok şükür benim ki karışan biri değil senin ki gibi
Kendi halinde kadın
Senin ki biraz zormuş baya ama sabret eşine anlat kocanın annesi o kötü bir şey yapma ona sadece eşine söyle o halleder
Senin kaynanın evi yok mu?10 Yorumla
Esine soylemelisin. Bu durumun annesine karsi bi tepki olmadigini ve kendi annenin de sizinle yasamasini uygun bulmayacagini anlatmalisin. İki kisi evlendiginde onlar artik ayri bi ailedirler, cocuklari haric hic kimse bu hanede bulunmamali.
312 Yorumla- +1 yıl
Eşinizin anesine kim bakacak
- +1 yıl
Yok ya evlat dura dura kadın tutulurmus
- +1 yıl
Yaşlanınca bu surunun cevabını inşallah hatırlarsın
- +1 yıl
En güzeli boşamak kariyi
- +1 yıl
Zaten öyle bin karı feda olsun anneye aileye ok
Soran+1 yılSen evlenme @Kkayserii38
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
annelerin oğulları evlendiğinde artık onlardan boşanması lazım. yoruma ayıp falan yazanları gördüm ne alaka? oğullarını gelinlerinden kıskanan anneler dünyayı dar ediyor o eve taşındıkları andan itibaren her şeye karışıyorlar hatta oğullarını dolduruyorlar bile evlilikleri bitiyor. oğluna bu yaşına kadar baktın bitti yani artık teslim et geline ya bu nedir sanki kendisi evli.
Bazı anneler var ki bakıma muhtaç olan ayrı evi olmayan vs onlara lafım yok çok iyi kayınvalideler de var sözüm yukarda yazdıklarıma.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar kötü kalplisin, kadının oğlu o. Evet gelip gidecek oğlunun yanına ve görecek onu. Sen kimsin sonradan gelmiş bir tiplemesin sadece. Saygısızın tekisin yazdıkların ve konuşma biçiminden de belli. Kadına acıdım şimdiden. Kimsenin başına sizin gibi insanları vermesin. Azıcık alttan alıp insan gibi davransan ölmezsin. Sen de bir gün anne olacaksın sakın unutma!
13 Yorumla
Soran+1 yılAlooo alooo detay vermediğim için nerden bileceksiniz ben ne yaşıyorum 30 yıl birlikte yaşamışlar benim annem neden bu kadar gidip gelmiyor bana yapışmıyor
Bir kaynana düşün ki sana aptalmıssın gibi davranıp her ile burnunu sokuyor yemek pişi Recep'in tencereden tut yıkama kabına kadar o olmasın bu olsun filancanın gelini şöyle böyle benim kızım şöyle böyle
Düğünü biz yaptık eşyaları eşimle biz aldık şimdi aynı muamele sana yapılınca sende alttan alıp birlikte mi yaşamak istersin- +1 yıl
Yazım tarzından “aloo alooo” deyişinden bile ne menem bir tipleme olduğun ortada… Evet gelecek!! sen de sesini keseceksin. O, onun oğlunun evi. Çok kaşınırsan işin sonunda sen defolur gidersin. Cevap yazma bana kenar mahalle kılıklı tiplerle konuşmaktan hiç hoşlanmam. Eş seviyem değilsin. Uzatma lafı da. Aklın varsa yazdıklarımdan feyz al. Saygılı ol büyüğüne. Hadi şimdi çekilebilirsin.
+1 yıl4 yillik evli biri olarak söylüyorum. Kesinlikle aile aile aynı evde yaşanmaz.
Ben şu anda kıbrıstayım yeni taşındık eşimle ve geçici olarak eşimin ailesinin yanında kalıyoruz. (Marta kadar devam Mart 'ta eve cıkacağız)
33 yaşındayım ve bu kadar zorluk görmedim. her şey herşeye karışmış durumda düzen hic kalmıyor10 Yorumla
+1 yılİnsan annesini istemeyen eşi için ne düşünür acaba?
Kendi annen olsa seve seve kal dersiniz. Empati yapın azıcık..52 Yorumla
Soran+1 yılKendi annem 8 aydır gelmiyor hanım efendi kaynanam izin günü dahil haftanın 3 günü bende
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşama kısmı hariç diğerlerini sorun olarak görmüyorum 2 3 saat katlanilabilir sonra sen yine bildiğini okursun annesi sonuçta. Çocukta napsin ki şimdi annesi ve demiş ya tek oğluyum napiyim jdjdjdhdjjd bi tane daha olsa gondericek demek ki djjdjdjdjdj altli ustlu oturursunuz ya da size yakın bi yerde oturabilir aynı evde olmaz ya
00 Yorumla
+1 yılMini bir etek giy çık önüne "aaa annem sen burada miydin kız yaaa biz de oğluşunla şey yapcaktik" de. Gör bak nassı "edep haya kalmamis diyip gider.
31 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
Sorun çıkaran anne kimin annesiyse kırmadan söylesin. Özel hayatımız var, sürekli gelmen doğru değil, evin işlerine karışman hiç doğru değil desin. Bu durımda eşin annesine demeli, eğer diyemiyorsa Allah sana sabırlar versin.
10 YorumlaEşinle konuş bence açık açık. Ya da eşinle plan yap. Telefonları kapatıp özel bi yere gidin. Kendisi size gelsin arasın açmayın. Planımız var deyin. Alkol alıyorsanız birlikte sarhoş olun. Sabah özel şeyler yaşayıp o halde kapıyı açın kadın sizden uzaklaşsın diye elinden geleni yap
10 YorumlaHangi sebeple sizinle yaşayacak ? Durdur yere gelicekse sen sen ol uzak herkes kendi evinde kalsın yoksa ne mutluluk huzur kalır benden söylemesi ama eğer bi ciddi neden varsa hastalık ya da evsiz uzaktan gelme yalnız kalma şehir değişiklik gibi zorunlu bi durum ise bi süreliğine misafir et sevabını kazanırsın bacim allah hiç kimseyi boş işler le uğraştırmaz hakınızda hayirlısı
10 YorumlaBen Seni anliyorum yoruma nekadar kötü kalplisin falan yazmişlar da ne alaka herşeyin bir dozu var sonuçta artık evli oğlu benim babaannem de tek oğllarına oda aşik ama yengem falan onlarda asla istemediler oda gelsin ama abartmasin ya bence eşinle konuş ama güzel bir dilde yoksa araniz acilir bu kaynana yüzünden
10 YorumlaBoşanmalısın. İstemiyorsan boşan sonuçta kimse senin yüzünden anasından da vazgeçmez, ha gerçi var öyle tipler türedi yakın zamanda da
20 YorumlaEger buna engel olamayacagini anladigin an bosan daha iyi cunlu yipranip bosanma asamasina gelcen o yuzden ana ogul mutlu yasasinlar sen yolunu ciz. ayrica haftada uc gun sozdeyse sizle yasamaktan pek farki yokmus suanda.
00 Yorumla
+1 yılKendinden utanmalısın. Eskiden büyüğe saygı diye bir şey vardı. Artık oda yok. O senin kocanın annesi. Ona böyle saygısızlığı nasıl yapabiliyorsun? Allah hidayet versin. Kaynana gerçekten çok üzüldüm.
01 Yorumlaİstemiyorsan eşinle konuş ama onu küstürürsün söyleyeyim.. İnsan annesini istemeyen bir eş hakkında ne düşünür? Ben olsam baya tartışırdık ve aramız açılırdı kesin.
01 Yorumla- +1 yıl
adamla evleniyorsun annesiyle değil. damatlarında hoşuna gitmez kızın annesi zırt bırt gelip damadın her yaptığına karışsa. en korkunç erkek anneci erkek. sevebilirsin, görüşebilirsin gelinde aynı şekilde ama kusura bakmada ÖZEL diyede bir şey var ne istediğin gibi yatıyorsun ne istediğin gibi kalkıyorsun ne istediğin yemeği temizliği yapabilirsin herşeye bıt bıt bıt
+1 yılSizin gibiler yüzünden evlenmemek en güzeli bence iki gün sonra seninde çocuğun olduğunda oda seni istemezse görürsün.
10 YorumlaÇok begenmediysen sen yap annecim derim ve onunla asla yaşayamayacagımı açık bir şekilde söylerim kabul etmezse o eve ben girmem
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstemiyorsan evlenme boşan kendi ailen olunca paşalar gibi bakarsın ama konu erkek tarafı olunca bakmazsın dimi inşallah Allah seni ele avuca düşürür de kimseler sana bakmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılG@tüm benim sen ne saçmalıyorsun yazdıklarımı oku beddua etmeden önce inşallah bana dilediğin senin olur
- +1 yıl
Ya sen beyin kafasindasin siy bir bireysiniy erkek ve kadın 1 aile olusturu iki tarafta anne babadan ayrılmıştır ve bor aile oluşmuştur annesini babasını istememe gibi. durumu var ama kelip kalmak ail çocuguna müdahale eden anne olmay bu adam 3 yaşında değil uygunum. ama haksiy siniz ne erkegin annesi nede kadının annesi ve babası buna saygı duymak zorunda bu ailye müdahale etmek demek. Bu sebeptenbir çok evlilik bitiyor ki genelde rastladığımız sorun annesin covugun ailesine müdahale etmesi ve çocuğunu yönetmesi ile başlayarak devam eden bir sorun belliki çocuğunu evlendirme sebebi bu bir birey olarak görmemiş ki çocuğunu bir aile kurulduysa ne kadının ailesi nede erkeğin ailesinden bu aile sınırlarına sözlü veya fiziksel hiç bir müdahale olmamalı onlar bir aile oldu yani annesi olabilir ama artık oğlunun veya kızına kimse müdahale etmesin bir sorun varsa aileler bunu bilmemeli bildiği vakit erkek veya kadjn tarafında ve geçmişinde yaşadığı ağır tramvalar var olduğunu tespit edilmiş demektir büyüzden kimse müdahale etmesin eğer bu taşı birlikte. kaldiramiyosaniz bitirin bu ilşkiyi veya kimse duymadan birlikte kaldırın.
Soran+1 yılHelal be burak
+1 yılEvlenme dost hayatı yaşarsan önüne geçmiş olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliyim çok geç
Soran+1 yıl9 aylık evliyiz
- +1 yıl
Tavsiyeye bak 😂
Tabii ki yaşasın, sonuçta eşinin annesi.. Kadın tek başınaysa ne yapacak? Böyle düşünmek biraz da ayıp. Konuşma tarzın da ayıp.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCok saçma ya. boyle. insanlar var gerçekten bi. zaman sonra cekilmiyolar
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya tiksinç bir durum
- +1 yıl
Esinle. konuş. biraz uzaklaştırılan sen söylersen kotu olursun
Soran+1 yılEşim diyor zaten sen her şeyden önemlisin diyor
- +1 yıl
Annesine demesi lazim cok ugruyosun diye guzel. bi dille tabi ya da geleceği zaman disardayiz diyin boyle bi kac kere boyle yapsaniz anlar belki
Soran+1 yılAynen öyle yapacağız
- +1 yıl
Bi deneyin bakalım. ne olacak oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendi annen akrabaların daha çok gelsin. o zaman geri basmak zorunda kalır. kendini yalnızlatma. becerikli görün tavayı tası değiştirtme yerini akıllı ol kocana annesini şikayet etmek kadar saçma bişey yok onun yerine kocanla daha az vakit geçirmek zorunda kalıyormuşsun gibi davran annesi yüzünden. Kocana da belli et bunu
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum.
Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Ben şine istemediğini söyle bu senın yaşam alanında koru
11 Yorumla
+1 yılValla ben babannemi bile çekemedim, ev ev üstüne olmaz. Kim ne derse desin
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Oğlunu elin den almışsın. Daha dur hele. Kim bilir daha neler yapacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılOğlu kocasımı oğlunun sahibi değil evlat emanettir her şey Allah'ın
Sizle niye yaşıyor, hiç mi utanmaz bu kaynanalar ya
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ya. Saçama sapan yorumlar yapmış insanlar 🙄 eşinle konuş derim zor bir durum
00 YorumlaO kadarda olmaz ama anneler baştacıdır sizin özelinizede saygı duymalı
00 Yorumla
+1 yılEşinle konuşmalısın tabi anne kuzusu degilse seni anlayacaktır
00 Yorumla
+1 yılAçıkça istemediğini kocana söyle uzatırsa bosanirim de
03 Yorumla- +1 yıl
Siz nekar vijdansız sıniz
Buyle suylenirmi
- +1 yıl
Ne anlamasa bahsettiniz kişi annesi farkindamısız
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke evlenmeden önce bunları görebilseydiniz ya bundan sonra zor zamanlar bekliyor sizi maalesef
00 Yorumla
+1 yılBunu belirt ya da kaynananlanyaşicagını nişanlanırken ya da onceden dedilerse deseydin ben istemiyorm die ona göre nişanlanmazdınız belkide belirt konus konuşmazsan hersey olur konusmazsan dişini göstermezsen mutsuz ezilen sen olursn
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgülüm eşine diyecen ki rahat hareket edemiyorum rahat rahat birlikte olamıyoruz halleder o onu :)
10 Yorumla
+1 yılİnanki aynı şey benim başımda vardı 2 ay kaldı bizde burnumdan geldi. 2 ay snr artık dayanamayıp ben evden gittim snr da eşim hayırdır sen nereye gidiyorsun diyip annesini gönderdi.
00 Yorumla
+1 yılSakin dur. Eşin para biriktirsin ve ev alsın yanlız kalırsınız ha bırde bu var aile binasıysa bu önüne geçmen oldukça zor Allah yardımcın olsun bu paylaşımı her kim yaptıysa
00 Yorumla
+1 yılS'ctin abla sen Allah yardımcın olsun en başından belirt istemiyorum diye. Ama en kötüsü annenisin oğluna aşık olani değil annesine aşık olup evliliği daha çok onunla yaşayan damattir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşine istemediğini söylemelisin kabul etmediğini bilmeli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende ayni seyi yasadim hemen istemedigimi soyledim su an bana küs ama yapcak bir sey yok. Herkesin kendi evi yani ev ustune ev olmaz asla ! kocan’a soyle annem bize yerlesmek isteseydi kabul eder miydin? 1-2 gun susardin 3. gun patlardin..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhemde nasıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılKavga çıkar yoksa önüne geçemezsin aynı şeyleri yaşadım
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılAyyy allah yardımcın olsun. Bi de eşin de körse annesini savunuyorsa hala daha da geçmiş olsun 😢 inan bana boşanma sebebi
00 Yorumlaİleride ciddi sorunlar yasayacaksınız hazırlıklı ol anneci bi adamla uğraşılmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'tan anneci değil ama ikimizde kıramıyoruz
Olmaz abla. Eşinle konuş. Kabul etmedi mi. Annenle babanla ya da kardeşinle görüş evine al birini. Bi zaman sonra kendiliğinden gidicektir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılHasta değilse saçma, herkesin kendi yuvası olmalı
10 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey kalmadıysa bir şey yapmamak en iyisidir yeğen
10 Yorumla
+1 yılEşine şöyle öyle bı hayat yaşanmaz asla. Rahat hisetmessin
00 Yorumla
+1 yılEşine bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Tavrını koy.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim kaynanam da kocasıyla boşandı suanlik benim yanımda kalıyor ama aynı annem gibi çok iyi birisi temelli kalmayo düşünmüyor kendine ev alacak
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar anlayışlı kadınmış
Cevap sahibi+1 yılKendi rahat edemiyor zaten illa kendi evi olacak
Cevap sahibi+1 yılBaşka oğlu yokmu
+1 yılKonuşup derdini anlat eşinle birlikte kaynanana elbet bir yol bulursunuz
00 Yorumla
+1 yılHayatta her istediğimiz olmuyor maalesef, ailen için katlan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvini uzak bir yere taşı
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacagız
- +1 yıl
Hayırlı olsun o zaman şimdiden evlilik nasıl peki tavsiye ediyor musun
Soran+1 yılEşini etmiyeceksin evladın gibi kankan gibi dünyadaki tek değerli varliğin gibi seveceksin
- +1 yıl
Hiçbir şey anlamadım vaktin var mı?
Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Gelinin de seni istemez inşallah
10 YorumlaBence direk söyle hem kocana hem kaynanana
10 YorumlaEşine söyleyebilirsin tatlı bir dille 🖤
10 Yorumla
+1 yılGidip soyle budurum birkere normal değil
10 Yorumla
+1 yılOrası biraz sıkıntı geçmiş olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılKabul etmiyorum de direkt
00 Yorumla Eşin söylesin olmaz diye. Açık konuşun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşasın ne olacak, gelinlik yap sende biraz
00 Yorumla
+1 yılDüzgün dille kocanla Konuş anlat durumu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendi aileni getiren olsun bitsin
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel Allahın sevgi kulusun
Sevap kazanırsın00 Yorumla - Devamını Gör (31)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar