Müslüman eşcinsel mi olur?
Müslümana eşcinsel mi denir :D dinen yasak.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Müslüman eşcinsel mi olur?
Müslümana eşcinsel mi denir :D dinen yasak.
Biri inanç, diğeri cinsel yönelim, iki zıt kavramı nasıl birleştirebildiniz hayret ediyorum. Bir agnostik olarak herhangi bir inanca mensup kimseyi anlamıyorum ama özellikle kadınları ve eşcinselleri anlayamıyorum, dinen eşcinsellere verilen hüküm idam iken hala ne diye inanıyorlar bende bilmiyorum ama bu bir tercih meselesi değil, onu biliyorum. Dur yeeaa erkeğim ama erkeklerden hoşlanayım bari diyemezsin, bu bir hastalık veya keyif işi değil, düzeltilmesi gereken bir özür ve sakatlık değil, bu bir mecburiyet. Bir kadın illa bir erkekle birlikte olunca keyif alır algısı yanlıştır, bazen kendi cinsi ile keyif alır ve bu bir yönelimdir, kişi zorlanarak, ölüm ile tehdit edilerek, baskı görerek yönelimini değiştirmez örneğin kadın - kadından hoşlanırken tamam çok üstüme geldiniz artık erkeklerden hoşlanıyorum demez. Tekrar söylüyorum, inanç ve cinsel yönelimi birbirine karıştırmamak lazım. Erkek erkeğe bir ilişki evet bana iğrenç geliyor olabilir, görmeye dahi katlanamıyor olabilirim ama bu vurup öldürme yetkisi vermez, homofobik değilim ve kim hangi yönelime sahipse o şekilde yaşayabilir, kendine partner bulduğu sürece kimsenin istikakını çalmıyor sonuçta. Oldu o zaman madem eşcinselleri öldürüyoruz, tüm farklı bireyleri, sorun / özür / engel sahibi bireyleri de mi öldürelim? Hitler gibi öjeni mi yapalım yani? Nerede insan hakları? Herkes eşit vatandaştır ve her insanın yaşama hakkı vardır, ilkel saçmalıklar ile kimse kimsenin katline ferman veremez.
Senin bunun özellikle savunmanı anlayamadım, niye taktın bu kadar?
ben birileri ölsün demedim ki
Müslüman bu denli cahil mi olur (!) Dinen yasak olan "livata" diye tabir edilen şeydir. Hemcinsle yaşanan 'cinsel' ilişkidir. Mümkünse açıp okuyun, Kur'an olur, hadisler olur. Escinsel olmak değil escinsel ilişkiye girmenin günah olduğunu görürsünüz. Ayrıca müslüman escinsel olur, sizden bile ahlaklı, dine bağlı olur ki idrak edebileceğinizi zannetmem.
yapmadıktan sonra dillendirmenin mantığı yokki :D otomatik olarak eşcinsel olmaktan çıkıyorsun
Eşcinselliği sadece cinsel ilişkiye bağlamak yanlış olur. Cinsel istek ve duygusal anlamda arzulamakta eşcinselliğin bir parçasıdır illa ilişkiye girmiş olmak gerekmez. Zaten eşcinsel diye bahsettiğinde bir şey yapıp yapmadığına bakmıyorlar maalesef hemen yapıştırıyorlar damgayı. Hemcinsine ilgi duyan ama dini inançlarından dolayı ilişkiden uzak duran bir insanı ne diye tabir edersin merak ettim. Diğer yorumlardakiler muhtemelen kulaktan dolma bilgilerle yorumda bulundu ya da onlara hep farklı türlüsü denk geliyor orasını bilemem ama sorunun cevabı: Müslüman escinsel olur, iyi akşamlar.
Senin bunun özellikle savunmanı anlayamadım, niye taktın bu kadar?
Bilmediği şeye konuşan birini görünce takıyorum öyle napayım huyum bu.
Eşcinsellik günah değildir eşcinsel ilişki günahtır arada fark var bununla ilgili hocaların arasında çatışmalar olsa da eşcinsellik günah değildir ve Müslüman eşcinsel de olabilir ev arkadaşım Sabah namazına kalkıyor ve kendisi eşcinsel bir birey ve bir sevgilisi var
Cevap
4Cevap
Olur tabi heteroseksüeller bile bile zina yaptıklarında müslüman olmuyor mu ne saçma düşünce
Hayır olmaz öylesi zaten müslüman olamaz
hayır Müslüman olan saygı da gösteremez ki
Dinen yasakmi es cinsel
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?