lgbt den olanlar müslüman oluyolarmı? merak ettimde. ayetlerde Allah lanetlemiştir diye okudum ama Dinden çıkmıyorlarmı yani. homofobik değilim yanlış anlamayın.30 yaşında da değilim laan
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşcinsellik bir seçim değil... Doğuştan gelen bir yönelim... Kimse sonradan eşcinsel olmaz... Ya gay olarak, ya lezbiyen olarak, ya biseksüel olarak ya da heteroseksüel yani bize göre normal olarak doğar... Allah onu da o şekilde sınıyordur... Eşcinsel olmak günah değildir... Lâkin cinsel duygularına yenik düşüp ilişkiye girmek haramdır, yasaktır... Eşcinsel insanları dışlamayınız... Bir de şu var erkeklerde; Bir erkek size ''Ben gayım.'' dese küfür eder kovarsınız, bir kız ''Ben lezbiyenim...'' dese ağzınızın suyu akar... İkisinin de birbirinden farkı yok... İkisi de hemcinslerinden hoşlanıyor... Karşı olduğum tek nokta; eşcinsel evliliğe karşıyım...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMüslüman olmanın şartları arasında eşcinsel olmamak bulunmadığı için kesinkez olamaz diyemiyorum maalesef. Ama zaten bu eşcinsellik durumuna da hastalık gözüyle baktığım için neden olmasın diyorum. Yani onlar hastalıklı hasta ruhlu ve hasta beyinli inanan müslümanlar. Aslında müslüman da degil sadece mümin yani inanan kimseler.
00 Yorumla
+1 yılKuranı kerime geçen ayet bir kavimler ilgili onlar da eşcinsel. Eşcinsel bazen insanlar doğuştan olabilir bundan sorumlu tutulamaz ama bazıları da var ki genetik olarak hiçbir anormallik yok sadece hissediyorum diyor. Bu tamamıyla psikolojik bir şey tedavi görmesi lazım bu tip rahatsızlıkları olan. Tıbben de bir cinsiyet değiştirme operasyonu yapılmıyor boylelerine çünkü doğurganlığı vardır. Onlardan çocuk doğabilir. İşin özü Allah (c. c) ne Ortak şirk kosmadikca kimse dinden çıkmaz.
00 Yorumla
Allah lut kavmini helak etmistir sebebi de ortada sapitip escinsellige yonelmislerdir yani escinsellik islamla bagdastiralamaz ve musluman olamazlar.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
o bir hastalık değil sapık bir tercihtir bazı kesimler bu sapıklığı hastalık adı altında meşrulaştırmaya çalıyor büyük bir günah lanetli bir günah bu dinden çıkmaya sebep olmasa gerek tabi müslüman olabilir lut kavmini araştır istersen Allah bu halde olan bir topluluğu yok etti.. bunlarının sonunun farklı olacak diye birşey yok bu dünyada olmasa diğer tarafta bedelini ağır ödeyecekler insallah Ahlak bırakmadılar toplumu bozuyorlar birde dalga geçerek bunu yapıyorlar azgınlık sapıklık bu olsa gerek. Allah ıslah etsin.
20 Yorumlaallah c. c. ve peygamber efendımız lanetlemıs lut peygamberın kavmı kuranı kerımde anlatılmış dınden çıkar çıkmaz orasını ben bılemem musluman kafır onada bız karar veremeyiz lakın allah ve peygamberın lanetledıgı bır durumu cennetlıktır ya da cehennemlıktır demek zaten basta hata olur
10 Yorumla
+1 yılgizli abla o soruya cvp vercek kadar ilimimiz yok ama ayette diyor ki Allah tövbeleri kabul edendir bağışlayandır yani demek oluyo ki escinseldir ölüme yakın sağlam bir tövbe eder pişman olur belki senden benden daha müslüman olarak ölür yani bilemeyiz en doğruyu Allah bilir
00 YorumlaAdamım inanıyorsan ve yüreğinde iyilik, insan sevgisi varsa, eşcinsel olup da yaşamını insanca sürdürüyorsan sen düşünme bunları. Müslüman olmak istiyorsan ol ve kimseyi dinleme inan yeterli. Seni tebrik ediyorum
11 Yorumla- +1 yıl
aynı görüşteyim
dinde öyle bir ayet yok, uydurma, bir tane kuran var, ama şehir efsanelerini dine empoze etmişler, kafana göre yaşa, kelle kesen ilitte hesap verecek hırsız recoda, kim takar senin benim eşcinselliği :)
00 Yorumla
+1 yılDin onları müslüman saymacağı için olamazlar muhtemelen
00 YorumlaHoşgörü dininde eşcinsellik idam suçuyla cezalandırılıyor
00 Yorumla
+1 yıl40 yıldır irispiyim ama bakireyim demek gibi herhalde.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmüslüman olamıyor diye bir şey yok olursun, onun günahı Allahla senin aranda kimse sen eşcinselsin müslüman olma diyemez
02 Yorumla
Soran+1 yılcennete girerlermi
Cevap sahibi+1 yılonu sadece Allah bilir kimse sen cennetliksin veya cehennemliksin deme hakkına sahip değil
- Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yıleşcinselsen müslümanım diyemezsin. Allah'a inanabilirsin ama Allah'ın gönderdiği Kuran senin kitabın olamaz. Çünkü Kuran'da hemcinsine başka gözle yaklaşanları Allah lanetlemiştir.
00 Yorumla
+1 yılHırsızlar diyebiliyorsa ben müslümanım diye eşcinsel olanlarda der
00 Yorumla
+1 yılde ki : biz sizlere eş yarattık
bilmem kaçıncı bölümün, bilmem kaçıncı ayeti061 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@mihendiscik düzeltme tıp bir bilim değildir* 😆
- +1 yıl
@TıbcıCocuk nedir? ilim midir?
- +1 yıl
@mihendiscik tıp farklı farklı birçok gerçek bilim dalının bilimsel bilgi birikiminden faydalanan bir mesleki eğitim dalıdır. Bilimler kimya, fizik, matematik, fizyoloji , biyoloji vb. dallardır. Bunu diğer birçok meslek dallarına da benzetebilirsin , bir nevi mühendislik, orda da fizik matematik bilimini öğrenirsiniz ama mühendisler bilim adamımıdır deriz? Mesleğini yapan herkes bilim adamı olurdu o zaman. Tıp da aynen bu şekilde bilimlerden faydalanarak insanlığın sağlık ihtiyaçlarına fayda sağlayacak şekilde oluşturulmuş mesleki alana verilen addır. gg noob 😌
- +1 yıl
@TıbcıCocuk bilimle uğraşan herkese bilimadamı denir. mühendislik bir bilimdir.. tıp eğer dediiğin gibi farklı bir çok bilim dalını kapsıyorsa otomatikmen bilimdir. mühendislikte ar-ge (araştırma geliştirme) alanında çalışan insanlar bilimadamıdır. tıpta yeni ilaçlar bumaya çalışan, yeni tedavi teknikleri, ameliyat sistemleri bulmakla uğraşan insanlar bilimadamıdır.
peki einstein a neden bilimadamı diyorlar? sonuçta sadece üniversitelerde öğretmenlik yapan bir fizikçiydi. yani kısaca demem odur k, bilimle ilgili çalışmaları olan her alan bilim dalıdır. sen ya bilimadamı olursun ya da bilimi uygulayan bir doktor - +1 yıl
@mihendiscik söylediklerinin bazısı doğru bazısı ise hatalıdır. Doğrular ; evet bilimle uğraşana bilim adamı denir , araştırma geliştirme lafı geçen şeyler bilimle uğraşmaktır, tıpta kelimesi hariç yeni ilaçlar bulmaya çalışan yeni ilaç teknikleri, ameliyat sistemleri bulmakla uğraşan insanlar bilimadamı sayılır, Einstein bir bilim adamıydı üniversitede öağertmenlik yapan "fizikçi"ydi lafı onu bilim insanı yapar , bilimle ilgili çalışmaları olan (araştırma yeni şeyler kazandırma geliştirme) . gelelim yanlışlara ; tıpın bilim dallarını kapsaması diye bir şey yok.. tıp bilim dallarından faydalanır.. zaten bilimleri kapsayan bir şey olsaydı onun kendisi tek bilim olurdu ve kapsadıkları artık bir bilim olmazdı. Devamı var 1dk,,:)
- +1 yıl
Tıp ta çalışan biri sadece mesleğini yapan biridir , aynı şekilde normal bir mühendis sadece ili ile ilgilenenler sadece mühendistir ama mühendislik becerilerine dayanarak bilim dalları içerisinde araştırma ve yenilik sunabilen insanlar bilim insanı sayılır. tıpta da yine hangi bilim dalında bilgi gerekiyorsa o bilgilere dayanarak bilim insanı yeni ilaç bulacak olan "farmakoloji" bkz. ilaç bilimi ile bilgi sahibidir, yeni yöntemler geliştirecek olan klinik bilim dallarından yararlanır örn. klinik fizyoloji veya klinik anatomi.
- +1 yıl
Tıp bunları uygulama alanıdır uygulayana da hekim denir. Bilimin uygulanması uygulandığı alanı ayrı bir bilim yapmaz anlatabiliyormuyum. yani tıpta kelimesi yanlış tıpta eğitimli insanlar hekimlik mesleğini yerine getirirler ha aralarından insanlığa daha da faydalı olmak isteyenler çıkar saydığım gerçek bilim dallarında araştırmacı olarak başlarlar ve bilim insanlığına yönelirler. Einstein ın fizik bilimi ile uğraştığı için bilim insanı olduğunu söylemiştim zaten ama bu üniversitede öğretmenlik yapmasını bilim olarak göstermiyor benzer şekilde.. tıpta tıp bilimleri ve klinik tıp bilimleri diye iki ayrılan dalı vardır.
- +1 yıl
Bu göstermektedir ki tıp bilim dalları içerir onlardan faydalanır ve uygular sen bir şeyi araştırıp geliştirdiğinde bilimleq ilgiliyse tabi bilim insanı olursun ama bu tıptan ayrı bir dala girer sadece senin çatın tıp alanıdır o mesleki alan toplumsal oluşum. ve son olarak son dediğin o da benim dediğimi destekliyor zaten ya doktor olurum ya da bilim insanı..
- +1 yıl
Ve tıp fakültesi okuyanlar doktor /hekim olurlar, kendilerini araştırmaya yöneltenler bilim insanı olurlar..
- +1 yıl
Son olarak Wikipedia dan alınmış bir tanımlama , Tıp, sağlık bilimleri dalı. İnsan sağlığının sürdürülmesi ya da bozulan sağlığın yeniden düzeltilmesi için uğraşan, hastalıklara tanı koyma, hastalıkları sağaltma (tedavi etme), hastalık ve yaralanmalardan korumaya yönelik çalışmalarda bulunan birçok alt bilim dalından oluşan bilimsel disiplinlerin şemsiye adıdır. Hem bir bilgi alanı – vücut sistemlerinin ve bunların hastalıklarının ve tedavilerinin bilimi – hem de bu bilginin uygulandığı meslektir.
- +1 yıl
Not bir bilimin dalı olmak bilimin kendisi olmamak anlamına gelir
- +1 yıl
@TıbcıCocuk okumadım çok uzundu fakat konuyu MIT mariam-webster kavram sözlüğü nün tıp tanımıyla noktalıyorum : Sağlığın korunması ve hastalığın giderilmesi, yatıştırılması veya önlenmesi ile ilgilenen bilim ve sanat (dalı).
Ben haklıyım işte tıpçı. Uzatmayalım - +1 yıl
@mihendiscik kendini tatmin et haha , orhan burda gayet insancıl şekilde dinledi ve mantıklı geldi sadece onu baz aldığımız için söylüyorum yani o demesede doğru benim dediğim olduğu için ben haklıyım.. tıp ve mühendislik bir bilim değildir meslektir. Bencede uzatma haksız olduğun şeylerde karadenizli:)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@TıbcıCocuk sen hala ne saçmalıyon mk. Senin ya da başkasının ne düşündüğü önemli mi? Bir şeyin anlamını bilmiyorsan açıp sözlüğe bakarsın. Sözlük ne diyor, tıp bir bilimdir. Nokta. Hâlâ bu neyin iddiası anlamıyorum ki. Haksızsın işte. Ben ders çalışcam mk sana laf anlatana kadar sabah olur
- +1 yıl
@TıbcıCocuk tıpçı hala hakli olduğunu iddia ediyor. Ulan sözlükten anlamını açıp gösteriyorum, hâlâ gözünü kapatıp saçmalamaya devam ediyo. Evet doğru bir tanedir
- +1 yıl
@mihendiscik bir şeyin anlamınıbilmiyorsan diyo ben biliyorum zaten bilmiyorum demedim :D tıp bir bilim değildir ve senin de hiiç anlayabileceği sanmıyorum kanka laf anlayamıyosun çünkü ya da kendini inandıramıyon:)
- +1 yıl
@TıbcıCocuk bak sen Anlamıyorsun. İki kişi tartışır. İkisi de kendi fikirlerini söyler m noktayi koyan olaysa gerçeklerdir. Benim daynağım dünya çapında kabul gören bir kavram sözlüğü. Senin Dayanağın ne? Dayanağın yok. E sus dostum o zaman işte
- +1 yıl
@mihendiscik kanka bak sen bence kafanı daha fazla hiiç yorma çünkü şaşırıp saçmalayan sensin gerek yok :D hadi başka işine git hadi boşversen tıpı bilim değil o , daha fazla anlayabileceğini düşünmüyorum tartışan sadece sensin o halde çünkü doğru bitane o da dediğim tabi artık bir düşünüp anlayabilirsen ama harbiden git yat abi sen çok düşünme :D
- +1 yıl
ilk paragrafı oku mk
kariyerdersleri.com/.../...ip-bilimi-hakkinda.aspx
bunu da oku
cmbserbestbolge.wordpress.com/.../
allahını seversen sus artık. bildirim manyağı oldum - +1 yıl
buna da bak
www.nedir-nedemek.com/tip-sozluk-anlami.html
al
https://www.saglikkitabi.org/tip-bilimi
bunu da al
www.turkcebilgi.org/bilim/tip/tip-nedir-24403.html
susacak mısın - +1 yıl
Kanka hiçbirine de bakmadım bence artık sen sus zaten daha fazla laf anlatamıcam sana bildirim edip duruyon cevap da atmıcam buraya boş konuşmaya devam edebilirsin...
- +1 yıl
@TıbcıCocuk ahahahah bakmazsın tabi mk. işine gelmediği içindir. hadi dersine devam et çocuğum be
- +1 yıl
@mihendiscik sana son sözüm bu konuda , cahillik bilmemek değildir , yanlış bildiğini bilmeyip ısrarla hatanı savunmandır.. iyi geceler öpücüğü hadi yat sende 😂😂😂
- +1 yıl
@TıbcıCocuk la olum ne bilmesinden bahsediyon. kaynak linki atıyorum. link atıyorum. kaynak gösteriyorum. ispat gösteriyorum. kıt mısın
- +1 yıl
@TıbcıCocuk olum farkında mısın sabahtan beri benim ispat üstüne ispatlarıma hahahah, yat artık, komiksin, anlamıyosun bla bla bla gibi laflarla cevap veriyosun. e çünkü başka bir şansın yok muhammed. yok. birazdan ''sensin o'' diyeceksin diye ödüm kopuyor vallahi billahi. neyse herkes her şeyi gördü. işlevini bilmediğin mesleğine çalışmaya devam et hayatım. muck
- +1 yıl
Onlar senin ispatların değil ki sen laftan anlayabilen biri olamadığın için seni geçiştiriyorum çünkü anlamazsın senden başka kim olsa anlardı zaten yeteri kadar anlattıklarımla mantıklı insanlar anlardı , ispatmış ahahahahahahahaha güldürdün 😂😂 sen anca kendinle güvey ol burda
- +1 yıl
Kendi içinde olduğum alanın yeterince farkındayım sen içinde olduğun dünyanın farkında değilsin 😂😂😂 evet evet anlayan anladı gördü haklı olduğumu
- +1 yıl
@mihendiscik ahahahqhahahahahahahahahaha yemin ediyorum tam bir çocuksun hahah yaa laflara gel, bir insan bu kadar mı cahilliğini savunur ya yeter valla senle uğraşamıcam git taşın altında yaşa oraya sakla cahilliğini her defasında ki gibiymiş ahahahahahahah hem haksız hem cahil olmak sana zarar verir yapma bence
- +1 yıl
@mihendiscik çirkefleş çirkefleş yarası olan gocunur koçum hadi haksızsın da bu kadar da düşmeseydin beee
- +1 yıl
Lan tuğçahan tam bir çocuksun mk de git rahatsız rahatsız konuşma sitede herife bak bildirimlerimi becerdin zaten laf anlamaz biriylen niye uğraşılırki abi ıyyyyyy dünyadaki en kötü belalardan birisin şu an tuğçahan.
- +1 yıl
@mihendiscik Cahile laf anlatmaya sarjmi dayanır😅 sarjim bitiyo sen takil kanka iç dünyada hakarete de devam aynen ddahi gibi yakisir sana okuyan olduysa beni zaten anladilar senin gibi olmicak oturup bir kafa yorabilen olduysa iyi geceler herkese 😊
- +1 yıl
@TıbcıCocuk 25 satırdır aynı şeyleri yazıyon anladık. şuraya konuyla ilgili bir şeyler saçmalasaydın bari en azından yorum diye okurdu millet. neyse kanka kolay gelsin be. kitap okumak cahilliğe zarar verir. bir dene derim. öptüm. bay
https://i.hizliresim.com/y5j5EM.jpg - +1 yıl
@TıbcıCocuk bak
@mihendiscik sende ise yaramamida benziyor kanka ama ben zaten okudum ondan hakliyim da.😂 sen tatilbeynini fazla yyorma diye seninle tartismiyorum çünkü senle ugrasilmaz çok itici tartisiyosun eminim kimse istemezdi 😂 ayrıcacanim benim okuyan herkes beni anladi bir kere de anliyo onlar sen gibideğiller maalesef defalarca da anlatsam sana girmez sarjima yazik oldu bir de değerli vaktime , senin icin sadece duaya kaldik allah zihin acikligi versin sana da bay opuldun 😂
- +1 yıl
@mihendiscik Ahahahahahaha okusaydin da anlicandan suphem vardi mk ne yalan soyliim iyi yapmissin okuyan okuyor hadi simdi çoktur git yat 😂yatmadan küçükparmagini da emerek uyu mutlakav
- +1 yıl
@mihendiscik evet evet aferin sütün de hazır hadi git yat şimdi senle daha fazla uğraşamıcam bu arada çocuk cahil laf anlamaz
- +1 yıl
@mihendiscik cahillikle meşgulsün biliyorum ben seni yormıyım
- +1 yıl
@mihendiscik haha kkelimeleri tükendi yazık tabiki üstat cahilim hemen gidiyorum hemde zevkle
- +1 yıl
@TıbcıCocuk dimi dimi. sen kelime bulma konusunda sabahtan beri harikalar yaratıyosun
Ergen kıt beyin yapısında olmasan uğraşacakttım ama bebe gibi atmaya devam tuğçahan siteye şova devam...👏👏👏
- +1 yıl
@TıbcıCocuk gidebilirsin hadi artık
- +1 yıl
@mihendiscik gideceğimi anlamana da şaşırdım sende gidebilirsin izin verdim
- +1 yıl
@TıbcıCocuk waoowwww fena laf soktu beee. vay vay vay. vay ki ne vay. 2 gün kendime gelmem ben. oyyyyyy. ne laf koydu beee falan fşlan hadi uza artık kardeş
- +1 yıl
Sesin soluğun kesilmedi bakıyorum demekki batıyor bişeyler
- +1 yıl
@KızlarSoruyor cahilliği susturmaya engellemek de yetmiyor yardım lütfeen bildirim almak zorunda mıyım el atın
- +1 yıl
Ondan mı hala etiket koymaya çalışıyon ya cahili , ama hala popon yemiyo girip bakıyon demi ne yazdım diye iyi bari kesersin artık diye umuyorum cocugum
- +1 yıl
@TıbcıCocuk koyacağım kadar koydum be. etiket de koymayıvereyim. ama tabi yetmedi, müptelası oldun dimi. seninle işim bitti, dengim değilsin. hafif geliyosun. biraz mürekkep yalayan insanlarla muhattap olmak istiyorum. senin gibi daha arklı şeyleri yalayanlarla değil. çıkardım artık gidebilirsin
- +1 yıl
Son olarak bre kıt arkadaşımız cevap alamazsan sakın ha ağlama seni skme takmayıp bir daha bakmayacağımdan hahaha 😂 hadi yol alabilirsin şimdi
- +1 yıl
Ahahahaaha hadi sektir git o zaman hahaha
- +1 yıl
@TıbcıCocuk 9 xperlikk hesabımla tartışmayı haketmiyosun yıkık. olum güttün koyun kadar benim biktiğim çoban var be. benimle başedemezsin işte. e-de-mez-sin. temiz çocuksun hadi yat uyu. bu saatten sonra terbiyeli sizin yaş grubu için buralar. ablalarınız bacaklarını falan açıyor. hadi uza
- +1 yıl
@candiceswanepoel ahahaha bir insan anca bu kadar düşebilirdi zaten mk fake candi hesaplarına kaldı mihendis bey baş edemedi tabi , uza diyip saymaya başladı şimdi de yeni yeni aferin böyle devam olcak 😁😂😂😂😂
- +1 yıl
@TıbcıCocuk senin için ban yemeye değer mi dangalak. soktuğum malum şeyleri yönetimin yüreği de kaldırmaz, güzel hesabım ban yer diye korkuyorum. ban yiyeceksem buna değmeli. dünkü boktun bugün koktun ufaklık. hadi yaşıtlarınla oyna geç oldu
- +1 yıl
@candiceswanepoel mk sektir git ergen ergen laflarla hala üste çıkmaya çalışıyosun git yat
+1 yılmüslüman olabilirler , öncelikle eşcinsel hissetmek günah değildir ilişki günahtır buda zina gibi birşey dinden çıkarmaz
00 YorumlaTabiki musluman olur. dogustan olan biseydir. ama hangi tarafa meyli varsa o yonde tefavi edilir ve iaterse evlwnwbilir. hiicc sknti dwil. ayrica bununla ilgili fetvalari oku burda yazma
00 Yorumlaİslamın yasakladığı bişeyi yapıyor ve ben müzlümanım diyorsa o şahsın paradoxu o.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi Mevlana ne diyor be olursan ol gel bu söz çok açıklayıcı bence 😉🙂
00 Yorumla
+1 yılcemil ipekçi..
'muhafazakar eşcinsel'
kendisi demişti..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorman hata din iman tüccarlerının yarısı eş cinsel zaten. cemaat evlerini görmüyor musun ne hale gelmişler.
00 Yorumla
+1 yılİman şartları bellidir
Dinden çıkmazlar ama yaptıklarını savunup hoşgörürlerse çıkarlar00 Yorumla
+1 yılHerkesin kendi seçimi evet tuhaf ama Allah biliyor :)
00 Yorumla
+1 yılfazla merak iyi değildir sen kafanı yorma böyle şeyler için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılmüslüman olabilirler ama her müslüman herşeyi yapmıyor onlarda harama bulaşıyo
00 Yorumla Müsluman degiller tabiki. Hem Allahin lanetledigi birseyi yapip hemde musluman kalmalari imkansiz. Dinsizdirler
00 Yorumla
+1 yılBen anlamıyorum ya nasıl bir erkek erkekten veyatta bir bayan bir bayandan nasıl hoşlanır ya 🤔
00 YorumlaDinden çıkmaz ama günahkar olur.
10 YorumlaŞu insanları yargılamayı bırakın artık
10 Yorumla
+1 yılSözde müslüman olan cok. sen dogru yasayana bak ;)
00 Yorumla
+1 yılateistim ona rağmen eşcinselleri sevmiyorum :D
00 YorumlaYaşamak günah, olmak değil
00 Yorumla
+1 yılevet olurlar allah affetsin onları ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılbu senin zevkin ve bunun dinle alakası olmaz bence
00 Yorumlahergün 70lik rakı içerim ama müslümanımda
00 YorumlaOlabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılTabii ki olabilir :)
00 YorumlaOlur.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşcinsel insanlar müslüman olabilirmi? Bakabilirmisiniz lütfen?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler