Valla bilmediğimden soruyorum merak ettim
Yani hangi dine mensuplar genel olarak ya da herhangi bir dine mensup değiller mi? Hiç eşcinsel birini tanımadım belki de tanıdım ama malum toplum baskısı vs. Her eşcinsel, eşcinsel olduğunu söyleyemiyor.
Yani hangi dine mensuplar genel olarak ya da herhangi bir dine mensup değiller mi? Hiç eşcinsel birini tanımadım belki de tanıdım ama malum toplum baskısı vs. Her eşcinsel, eşcinsel olduğunu söyleyemiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bildiğim kadari ile eşcinsellik islamiyetten çıkma sebebi ama yanlışta olabilir o yüzden bir şey demek istemiyorum
Bende öyle biliyorum 😃
Evet o zaman eşcinsel bir müslüman olacağını sanmıyorum sadece Müslüman olduğunu soylen eşcinseller vardır 🤔
Lan abisi Türk'e karaktersiz diyeceğini o karakter babanda olsaydı annenle malum gecede kondom kullanırdı anması bir babası çok evlat... ( Benimbaskasidegil). Bu mesajı çilek denen p. cin yorumuna cevap olarak yollar misin beni engelledi p.. cc
O çilek bölümü zihniyetine sahip aşağılık sosyal medya provakatoru nasıl sakın olayim adam yılardır bu sitede Türk düşmanlığı yapıyor
Öyle mi ya ben eşcinsel diye düşünüp öyle olduğu için dedin sandım. Sen yine de sakin ol anca sanaldan sallarlar böyle 😅
O laftan anlamaz onunla ilk tanistigimda insan gibi anlattım işe yaramadı ona güzel bir dayak lazım
Evet adresini kaç kere istedim de vermedi lale bu sitede bir kaç kişi mevcut böyle soruda denk gelince böyle çirkin olaylar yaşanıyor k. b sen yine de benimde zaafım bu işte
Sabit fikirli insanlara hiç birşey anlatamazsın zaten. Askerde çok dayak yemiştir heralde 😅
Askerlik yapmaz böyleleri aslında ben bunların sabit fikirlerini 9.9 şiddeti ile değiştiririm de her neyse ya canımızı sokmasına izin vermeyelim
Ne kusuru be bilseydim o kadar kibar olmazdım zaten madem oldum görüşü sileyim dedim bende😂 bunlar bana komik geliyor valla sanaldan Türkleri kötüleyenler. Sosyal hayatta yapsalar linç edilirler zaten anca böyle platformlarda gösterirler hainliklerini de işte çok da sinirlenmemek lazım böyle pisliklere. Atacağın tek tokada bile değmezler vallahi
Valla benim için konu bu denli basit değil yıllardır biz sustuk taş sopa molotof havafisek bomba kurşun roket yiyen hep biz olduk ama ezilen onlar oldu madem öyle ezelim de nadir edebiyat yapmanın hakkını alsın köpekler
Sen asker misin?
Ama yorumu kaldırmış olmanda tabi güzel bir cevap oldu ve hoşuma gitti bir Türk olarak teşekkür ederim 🙂
Hayır sadece bir Türk'üm 🙂
Benim abilerim asker onlar da böyle en ufak bi laf edilse bişey görse çıldırıyor :d ondan aklıma geldi acaba asker mi diye😅 gerçi onunla bi alakası yok ben bugün çok boş saçma şeyleri bağdaştırıyorum nedense 😅 karakter yapısı sanırım
Teşekkür etmeni gerektirecek bişey yapmadım ama rica ederim 😃
Evet sen bagdastirmişsin benim için orada taş molotof atılan poliste dagta kurşun roket yiyen askerde benim çünkü cilekcck gibi karaktersizler bir polis yaralaninca tüm Türkleri yaraladiklarini düşünüyor ve bir asker şehit edince skor gibi öndeyiz diyorlar oysa bilmiyorlar yakında Türkler akın akın Güneydoğu'ya gocecek o 🙂
Türkleri neden sevmiyo bunlar gerekçeleri ne ki
Yav bu okadar uzun hikaye ki inan burda anlatmakla olmaz ama kısa ve öz şöyle soyleyim bu kar Ermeni soyu ve Ermeniler ile biz ezelden beri düşmanız
Ehehdrxs bu kadarla anladım oda ermeni yani ben Türk sandımdı bende bugün herşeyi yanlış sanıyorum valla beynim mi bozulmuş nedir algılayamıyorum 😂
Her Türkçe konuşan keşke türk olsa keşke insanları çöze bilmek böyle kolay olsa 😂 bu konulara merakkin var mı 🙂
Müslüman olsalar eşcinsel olmazlar diye düşünüyorum
Bende öyle düşündüğümden sordum zaten 😅
İğrenç ya nasıl eşcinsel olabiliyorlar birde doğuştan geldiğini savunuyorlar nefret ediyorum erkek erkeğe nedir ya 🤣🤣
Bilmiyorum onları anlamamız imkansız sanırım bize iğrenç gelen onlara çok normal geliyor
Erkek adam erkek şey edermiş 😅
Bir kez daha midem bulandı kendimi bir erkekle düşünüyorum da aman Allahım berbat 😂😂
Xkxklzmxo niye be kadın çok mu güzel sanki😂
Kadınlar yine o kadar kötü değil en azından temiz oluyorlar ya erkekler 🤢
Ehehdrxs onlar da kadın gibi aslında bakıyorlar kendilerine 😂
Ben niye eşcinsel savunucusu oldum şimdi 😂😂😂😂
Ne bilim valla🤣
İyice manyaklaştım hee sorduğum soru zaten boktan 😂
Estağfurullah
Var, ama sözde müslüman anca.
Günahını bile bile eşcinsel olabiliyorsa söyleyecek sözüm yok.
Geçenlerde burda bi soruda bi gay olan birine sormuştum ateistmiş öyle ondan merak ettim acaba hepsi mi böyle Müslüman da var mıdır diye 😅 varsa bende diyecek bişey bulamıyorum 😅
Şimdi varım derler ama gerçek islam cani gönülden inanan yolundan giden olmaz
Evet. Dinden çıkmış oluyor sanırım eşcinsel olunca
Duymadim ama büyük günah yetişmeden kaynakli yeterince annesi babası egitim vermese farklı sitelerden görürler farklı duyguya inanırlar arkadaşlık la as ki karistirir
Bu akp dönemde insanlar kutuplaştırıldı. Mesela başörtülü demek muhafazakar demek gibi ama bu yanlış, herkes herşey olabilir.
Din ile cinsel yönelimin arasında bir bağlantı yok.
Müslüman olsa eşcinsel olmaz bir insan
Olmaz öyle şey illa dini olmasına gerek yok inancı olmayabilir
Yanii
evet sevgilim müslümandı 3 yıllık bir ilşkim ooldu
Tüm dinlere n var
İslam bunu yasaklıyor ama nasıl Müslüman olabilir ki🤔
Hristiyanlık ve musevilk de yasaklıyor
Bilmiyodum bunuu teşkür ettim yeni bişey daha öğrenmiş oldum 😅
Kanka herkes bildiğini yapıyor
Müslüman olup faiz yiyen yok mu?
Tabi orası öyle ben çok boş bişey merak ettim sanırım😂
Olsun insanin hatasını bilmesi de hoştur 😊 eee ne der Orhan Babamız " Hatasız kul olmaz"
Evet var.