Esmer ve cilveli erkeklerle konuşurken çok heyecanlanıyorum ve yüzüm kızarıyor, bunu nasıl aşabilirim?

Bakın çok ciddiyim, belki dalga geçiyorum zannediceksiniz ama esmer ve cilveli erkeklerle konuşurken inanılmaz heyecanlanıyorum. Göz teması kuramıyorum, kalp atışlarımı hissediyorum, yüzüm kızarıyor. Hele bir de esprili ve dövmeliyse tamam. Daha o ortama girmekten kaçıyorum. Böyle bir erkek kuzenim var, onunla sarılırken elim titrer heyecandan. Aynı şekilde eski patronum böyle bi tipti, bi arkadaşımla beraber çalışıyoduk. Patronum, arkadaşıma benim için demiş ki onu çok seviyorum ya benimle konuşurken heyecanlanıyo çok demiş, arkadaşım bana sonradan söyledi. Hayır bi de insanlar yanlış anlıyor onlara mı asılıyorum acaba diye. Ama sarışın, kumral erkeklerde böyle durum hiç yaşamıyorum. Esmer, cilveli, esprili, dövmeli kim olursa olsun (kuzenim dahil) böyle oluyorum. Ciddi soruyorum bu durumu nasıl aşabilirim?

Esmer ve cilveli erkeklerle konuşurken çok heyecanlanıyorum ve yüzüm kızarıyor, bunu nasıl aşabilirim?