Aile & Toplum Sesini duyunca mutlu olduğunuz biri var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor arkadaslar biri var, saatlerce konussa sıkılmadan dinlerim Sesini duyunca mutlu olduğunuz biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı. Hayır kimse yok maalesef.. sesini duyunca mutlu olduğum birisi olsun isterdim ama hiç olmadı.. sadece şarkı dinlediğim de mutlu olurum 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Kitap sayfalarının hışır hışır sesine hayranım gadası 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Şimdilik öyle bir insan yok ama odamın karşısındaki ağaçta ötüşen kuşların sesi mutlu ediyo. Hele sabahları çok keyif veriyo. 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. O hissi bende severim… ses tonu konuşma tarzı seçtiği kelimeler diksiyonu… beni çeken sabaha kadar konuşsa sıkılmam hissi veren.. ama bu sıralar yok öyle biri… o yüzden cevap veriyorum kedim… :) 0 0 Yorumla
LIFECOACH2024 Takip Et Xper 5 Yaş: 54 , eic 98% +1 yıl Hangi sebep öncelikli senin için peki: ses tonu? Söyledikleri? Akıcılığı? Diksiyonu? 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Var.. aynısı ona sormak lazım jsjsjs sabaha kadar konuş ulam dinlerim seni 0 0 Yorumla
hayal-perisi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl hala öyle birini bulamadım ya. çok sıkılıyorum konuşmaktan 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet var ama kendisi bana özel o benim ablam 😊 öz değil ama öyle 😄 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Insanlardan cabuk sıkılırım çok konuşulmasinida sevmsm 0 0 Yorumla
Kovaa151 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Erkek bi tane arkadasim var sesi komedi, gulmek icin duymak isterim 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Arkadaşlarım var. Kampa gittiler. Gizli koy ateş offf. Iyi vakit geçiriyorlar. Keyifleri bol olsun 0 0 Yorumla
naniqa Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Hayir yok. Saatlerce konussa dinlerim diyecegim biseyler ogrenebilecegim birileri olmali artik. Alma verme dengesi onemli. Dert babasi miyiz ulen 😂 1 0 Yorumla
Yağmur4664 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl aşık olduğum erkek babam yani aşığım babama çok seviyorum ben babamın cilveli nazlı nazik kızıyım babacım benım 1 0 Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Rorryyy 2 6 Yorumla Soran +1 yıl aşkımmm ya aşık oldum ona😍 Yorumla zsrndr +1 yıl Dean evliyken yattıktan sonra bir daha aynı olmadı 🥲 Yorumla Soran +1 yıl diziyi hiç izlemedim kii sadece pinterestte görsellerine denk geldim 😅 Yorumla zsrndr +1 yıl Nckskfkskgkdkgk o pinterestte bir de Dean Forester diye arat da gözün gönlün açılsın Yorumla Soran +1 yıl ay bu cocukta çok tatlıymısss Yorumla zsrndr +1 yıl Ölürüm ölürüm tatli degil serbettt vkdkgkdkgkkdkvkd Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Var @S1F1R-B1R ❤️ 1 3 Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Hayatimda duydugum en güzel sese sahip olduğunu biliyosun dimi ❤️❤️ Yorumla The_Muallime +1 yıl "Sesin öyle güzel ki, duymak isterdim öldükten sonra bile." demiş şair. Kendi sesinin güzelliğinin farkında mısın sen ❤️ Yorumla S1F1R-B1R +1 yıl Sadece sana öyle güzel kuzummm 🥰🥰 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Var henüz bir kaç kelime söyleyebiliyor 👶 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Arkadaşlarımla konuşmak seslerini duymak iyi gelir 0 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var ama duyamıyorum kaç gündür 0 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Yiğenlerim ne yorgunluk kalıyor ne stres 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yok öyle biri. 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok başım şişiyor belli süre sonra dkdkd 0 0 Yorumla
whsinemm Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 98% +1 yıl Sesini duysam mutluu olurdum ama konuşmadık hiç😐 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. işte o kişiye ruh eşi deniliyo 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Evet var ama saatlerce konusmayi sevmem 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Yok bir gün olacak 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Var evet 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet var. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Varr 0 0 Yorumla
Doprakkk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Kirvem de kirvem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Hayır kimse yok maalesef.. sesini duyunca mutlu olduğum birisi olsun isterdim ama hiç olmadı.. sadece şarkı dinlediğim de mutlu olurum
Kitap sayfalarının hışır hışır sesine hayranım gadası
Şimdilik öyle bir insan yok ama odamın karşısındaki ağaçta ötüşen kuşların sesi mutlu ediyo. Hele sabahları çok keyif veriyo.
O hissi bende severim… ses tonu konuşma tarzı seçtiği kelimeler diksiyonu… beni çeken sabaha kadar konuşsa sıkılmam hissi veren.. ama bu sıralar yok öyle biri… o yüzden cevap veriyorum kedim… :)
Hangi sebep öncelikli senin için peki: ses tonu? Söyledikleri? Akıcılığı? Diksiyonu?
Var.. aynısı ona sormak lazım jsjsjs sabaha kadar konuş ulam dinlerim seni
hala öyle birini bulamadım ya. çok sıkılıyorum konuşmaktan
Evet var ama kendisi bana özel o benim ablam 😊 öz değil ama öyle 😄
Insanlardan cabuk sıkılırım çok konuşulmasinida sevmsm
Erkek bi tane arkadasim var sesi komedi, gulmek icin duymak isterim
Arkadaşlarım var. Kampa gittiler. Gizli koy ateş offf. Iyi vakit geçiriyorlar. Keyifleri bol olsun
Hayir yok. Saatlerce konussa dinlerim diyecegim biseyler ogrenebilecegim birileri olmali artik. Alma verme dengesi onemli. Dert babasi miyiz ulen 😂
aşık olduğum erkek babam yani aşığım babama çok seviyorum ben babamın cilveli nazlı nazik kızıyım babacım benım
Evet var tatlış oğlum
Rorryyy
aşkımmm ya aşık oldum ona😍
Dean evliyken yattıktan sonra bir daha aynı olmadı 🥲
diziyi hiç izlemedim kii sadece pinterestte görsellerine denk geldim 😅
Nckskfkskgkdkgk o pinterestte bir de Dean Forester diye arat da gözün gönlün açılsın
ay bu cocukta çok tatlıymısss
Ölürüm ölürüm tatli degil serbettt vkdkgkdkgkkdkvkd
Var çok şükür varlığına
Var @S1F1R-B1R ❤️
Hayatimda duydugum en güzel sese sahip olduğunu biliyosun dimi ❤️❤️
"Sesin öyle güzel ki, duymak isterdim öldükten sonra bile." demiş şair. Kendi sesinin güzelliğinin farkında mısın sen ❤️
Sadece sana öyle güzel kuzummm 🥰🥰
Vardı, artık yok
Evet, var öyle birkaç arkadaşım.
Var henüz bir kaç kelime söyleyebiliyor 👶
Arkadaşlarımla konuşmak seslerini duymak iyi gelir
Var ama duyamıyorum kaç gündür
Yiğenlerim ne yorgunluk kalıyor ne stres
Yok öyle biri.
Yok başım şişiyor belli süre sonra dkdkd
Var ama i beni çok aramıyor:/
Ksilofon sesine hastayım
Biri vardı ancak onuda kendim bıraktım