Güncellemeler
+1 yıl
konu sadece sevgili degil ha olmasin tamam onada raziyim ama asil konu kendimi ful ortamlardan arkadaslardan soyutlama istegim ve sıkkın olmam konuskan olabilirim ama bana yakin olanlara soguk davraniyorum bilerek 😭😟😟
Güncellemeler
+1 yıl
benim durumu hayatimi yasayamama durumu imkanlar varken😭😭
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Her zaman ailenin bulduğu iyi olur diye bir şey yok sakın sen birinden hoşlanmadan sevmeden ailen istesede evlenme kendi seçtiğinle evlen
işte böyle Helal süt emmiş Temiz Kadınlar arar samimi Erkekler, Ah nasip. ah
Yaşın kaç çok zor bir durum Allah yardımcın olsun ailen resmen kız çocuk yetiştirmeyi böyle baskıcılık sanmış seni kimse zorla evlendirmez şikayet edebilirsin
bi bilsen benim yasadiklarimi of ya disari yasitlarimi gorucem diye cikmak bilr istemiyorum cok mutsuzum cok en umutsuz vaka denen kizlar bile mutlu oluyor hem de hivbi seyi umursamadsn ben artik kalp agrilarima katlanamiyorum su an bile sizliyor bugun cok kotu atti zaten
Çalışmak istiyorum de işe gir
Yaşın kaç senin
Nerelisin birde
rahibin duruma üzüldü. Üzgün rahibem dertli insanların diyarı KS'deyiz seç beğen al
Allah yardımcın olsun
Hangi köy
koy degil tam sehir merkezinde bircok imkan icerisindr bircok insan icerisinde duvarlsr ordum cevreme mutsuzum
Canım o zaman ben seni mutlu ederim hangi ildesin
sen ne gibi bir seyi ima ettin ama benim derdim sevgili olup olmamak degil ki 😭😭😭😭 ben imkanlar varken oldugu halde yasayamamamktsn istiraptsn bahsediyorum bu ordugum duvarlar o kadar kalinmis ki kiramiyorumds artik 😭😭😭😭
tamam beraber yıkacağız duvarları sen merak etme
nedense anlik guldurdun gulumseyebildim tesekkurler bu benim icin su an imkansiz gibi biseydi Alllah sana bu gece milyonlarca sevap iyilik guzellik versin insallah 🙏🙏🙏😟
Bak gördünmü sen bana. Takılsan gülmekten yerinde duramazsın
Ben daha kötüyüm ölmek istiyorum
sen ne diyorsun sana da uzuluyorum su an Allah yardimcin olsun yolunu aydinlatsin cicek actirsin hayatina 🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🌺
Açtırmaz artık bittim artık yokum ben ölmek istiyorum
neden oyle dedin bak ben bile cabaliyorum o kadar oluden farksiz oldugum halde hem de
Yaaa beş yıl az mı Allah aşkına kafayı yicem yaaa bide diyosun evde kal
Olmuyor gerçekten
benim hayatim kaydi zaten
Sana noldu
Neyin var
Dertleşmek istiyor musun
Gidip ailenin sevcegi biri bul
ailemle evlensin o zaman hem ailemin sevecegi nasil oluyo biliyon mu beni korumayi birak kendini bile koruyamayan kizlara aslan cevresine kedi kesilen tipler igre iyorum
Kardeşin demi yok
takma kafana