Aile & Toplum Kızlar, Bir erkeğin ağzını hangi sebeple bantlamak isterdiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kadına şiddetKüfürahlaksızlık Güncellemeler+1 yıl ewewew Kızlar, Bir erkeğin ağzını hangi sebeple bantlamak isterdiniz? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl normalde de konuşmaması için tamamen bantlarım. haaa bir de ''Erkekler kapatılsın!!! '' 2 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl sebepsiz 1 4 Yorumla Soran +1 yıl aa neden?yaptın mı hiç Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl hayır erkeklerle muhatap olmuyorum Yorumla Soran +1 yıl olursan yap tamam mı hatta beni çağır sinsi kadın zekası ile baş edilemiyeceğini gösterelim onlara Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl olmam umarım olene kadar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl mac sirasinda 1 7 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 neden ya Yorumla YargiQueen +1 yıl cok bagiriyor kufur ediyorlar jsjevnj Yorumla Soran +1 yıl oha süper.. beraber bantlayalım olur mu Yorumla YargiQueen +1 yıl tamam ben benimkinin ki ni sende seninkinin ki ni Yorumla Soran +1 yıl gri ya da kahverengi koli bandı kullanalım sağlam yapışır Yorumla YargiQueen +1 yıl Hallederiz asko kocalari bi bulalimda Yorumla Soran +1 yıl aynen kadın gücü ile bantlarız ağızlarını Yorumla
zzGatokitty Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl bana karşı çıkmaya cesaret ettiği zaman 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Hakaret. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl direk bandı yapıştırırsın dimi Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ne s. k s. k sorular 0 9 Yorumla Soran +1 yıl şimdi ben bantlayacam ağzını Yorumla xunixx +1 yıl Aynen knk hani bakim Yorumla Soran +1 yıl kıpırdama ağzına bandı yapıştırdım Yorumla xunixx +1 yıl Hangi elle knk Yorumla Soran +1 yıl iki elimle Yorumla xunixx +1 yıl Ya da üç Yorumla Soran +1 yıl yok iki yeter artık bantladım ağzını yalvar yoksa çözmem s:D:Dslfşid Yorumla xunixx +1 yıl Yaaaa oloooom Yorumla xunixx +1 yıl Hoff ahahjsnsjs Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hep bantlı tutarım 0 7 Yorumla Soran +1 yıl nedne sebep ne ne yaptılar sana anlat açılırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiçbir şey yapmadılar gereksiz konuştuğu her an öyle kalsin Yorumla Soran +1 yıl beraber yapalım kadın zekası ile baş edemeyeceklerini anlasınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama ben bantlarım yine de başka kadın dokunmasin Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen dokunamazsın yani ben bantlarım Yorumla
Kızlar Ne Diyor
normalde de konuşmaması için tamamen bantlarım. haaa bir de ''Erkekler kapatılsın!!! ''
sebepsiz
aa neden?
yaptın mı hiç
hayır erkeklerle muhatap olmuyorum
olursan yap tamam mı hatta beni çağır sinsi kadın zekası ile baş edilemiyeceğini gösterelim onlara
olmam umarım olene kadar 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
mac sirasinda
😂😂😂 neden ya
cok bagiriyor kufur ediyorlar jsjevnj
oha süper.. beraber bantlayalım olur mu
tamam ben benimkinin ki ni sende seninkinin ki ni
gri ya da kahverengi koli bandı kullanalım sağlam yapışır
Hallederiz asko kocalari bi bulalimda
aynen kadın gücü ile bantlarız ağızlarını
bana karşı çıkmaya cesaret ettiği zaman
Dedikodu yaptıklarında
Takımıma laf söylerse 😆