AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkes sevildiğini, arzuladığını bilmek ister. Ve bunu göstermenin en iyi yolu onun için başkaları için savaşmaktır.
Bak ben tam bunla ilk defa konuştum tamam mı , ilk konuşmamız oldu notlarına bende bakabilir miyim dedim sonra ben geçtim sırama oturdum baktım bu, bir dakika bile geçmeden telefonu aldı önümden geçiyor tam yanımda alo diyor, sonra göz ucuyla da bana bakıyor tepkimi olcuyor tamam da aniden birini arayamaz mi sence aniden nasıl hemen teli çaldı bilmiom belkide hemen birini aradi
Bak ben böyle bı dengesizim bil uyarısı o sana hvjcjvjvjc
Telefonla konuşuyor sonra ben bakınca gülüyor sırıtıyor hoşuna gidiyor telefonunu gözüme sokuyor
Sevgi kıskandırılarak gösterilmez gerçekten güzel seven insanı bul boş ver buna takılma yoluna bak gerçekten dengesizin biri hem de sevginin ne olduğunu bilmeyen
Pek kıskandırma sanmam Bende yaşadım bunu telefonda mesaj atıyordum Kız bakıyordu Sevgilimle konuşuyorum sandı yüzüne bakınca anlaşılıyordu. Bende güldüm
Bak ben tam bunla ilk defa konuştum tamam mı , ilk konuşmamız oldu notlarına bende bakabilir miyim dedim sonra ben geçtim sırama oturdum baktım bu, bir dakika bile geçmeden telefonu aldı önümden geçiyor tam yanımda alo diyor, sonra göz ucuyla da bana bakıyor tepkimi olcuyor tamam da aniden birini arayamaz mi sence aniden nasıl hemen teli çaldı bilmiom belkide hemen birini aradi
Aniden aramasını bilmem ama göz ucuyla baktı bakıyordu diyorsan evet olabilir
@Milabeni evet ön sırada oturuyorum direkt bana bakarak açtı ve alo dedi
O zaman dediğin gibidir
@Milabeni ama çok efendi duruyor
Alfalık satıyor işte
@Milabeni çocuksu bir heyecan duyuyor yanımda normal mi 😹
Gerçekten sevgilisi varsa numara değilse boş ver derim
@Milabeni sevgilisi yok çünkü benimle konuşmak istiyor ben kaçtım
Bir kere onu kıskandığı mi anladı diye aklınca kıskandıriyor şahsen ben olsam bende öyle yapardım hoşuma giderdi
Anladım şimdi yaşlar yerine oturdu Karşılık atışma diyelim o zaman
Sevildiğini hisseder çünkü, değer gördüğünü hisseder.
O zaman duyguları var kıza karşı
Kendilerinden soguturlar sadece
Telefonla konuşuyor sonra ben bakınca gülüyor sırıtıyor hoşuna gidiyor telefonunu gözüme sokuyor
Hayır bayanlar daha çok yapıyor..
Acaba duyguları mi fazla ne yapacağını şaşırıyor çünkü çocuksu bir heyecan içine giriyor yanına oturdum ya bir suyu bitirdi
Konuşacak ya da konu açacak bişey bulamıyordur. Sende sakin sessiz kalınca eli suya istemeden gidiyor ☺️😉
Yan sırasına oturdum normalde su ictigini hiç görmedim ben oturunca bir suyu bitirdi
Söylediğim GİBİ heyecan olunca su içerek heyecanı yatıştırmak ya da sohbet esnasında ağzı kokmasin diyede yapıyor olabilir.
Bence heyecandan normalde hiç derse katilmaz sürekli katılmaya başladı ve parmaklarını citlatiyor felan
Heyecanli olmasi aslında ilgi belirtisidir. Yani seni takmamis olsa. daha rahat olurdu.
Hoşlanıyor galiba yanımda çocuksu bir heyecan içinde
Hiç böyle gereksiz bi huyum yok
bunu basit erkek yapar
eee napacaksın bu basit erkeği
Kıskanılmak güzel
Benim yanımda cocuksulaşiyor sanki normalde olgun biri ve efendi biri neden yanımda çocuksu heyecanlar içine giriyor sizce? Mesela ben sınıfta yoksam üzülüyor gelince seviniyor vb
Eski sevgilim bana yeterince ilgi göstermediği, zaman. Spor salonu'ndan bir kaç hikaye paylaşırdım.
Sinir olurdu. Kıskanırdı.
ya da havuza gittiğimde deli olurdu.
Beni boş bırakmamak için sürekli yazardı.
O'nun beni böyle sahiplenmesi hoşuma giderdi.
İnsan sevdiği insanların yanında çocuksu bir hal alır
Evet içindeki çocuğu hissediyorum heyecanlanıyor böyle liseli aşiklar gibi oluyor ben bir kere derse girmedim daha sonra girdim oda geldiğimi gorunce sevindi gelmiş diyerek çünkü dersten çıkınca normal bir surat ifadesiyle koridora çıkmıştı, beni görünce yüzü aydınlandı daha sonra da bir kaç kez yine böyle oldu
İnsan sevdiğini görünce yüzü gülmez mi hiç?
Öyle de artık cinsellik için bakanda yüzü gözü güldüğü için 😹
seks aşkın uzantısı değil mi
Ben seks düşündüğünü düşünmüyorum. Aynı sınıftayız ve tüm hocalar dahi onu efendi ağır örnek gösteriyor yüzüme bakacak sonuçta ve de gerçekten masum biri seks düşünerek yaklaşmiyor ama illaki tabi erkeklik duygularıda vardır birsey diyemem
Sen O'na sadece samimi davran. O mutlu olur
Bence ben onu sevindiriyorum çünkü, çocuksu bir heyecan içinde birde ben böyle tatlı sempatik biriyim böyle bir kere aynı tonda kıyafetler giymiştik, baya baktı hoşuna gitti aynı giyinmemiz 😹 beni görünce seviniyor sanki ikimizde çocuksu bir aşk icindeyiz
Ezikçe bir davranış
🤦 Rezalet gerçekten. Bu kadar ucuz olmasaydı iyiydi
Yani tam olarak sokmuyor ama, şöyle yaptı tam yanımdan geçerken alo dedi ve alttan benim tepkimi ölçtü bende öyle baktım
E sen de tepkisiz kal.
Bunda tepkisiz kaldım ama bazen telle konuşunca bakıyorum
O halde telefonla konuşunca de ki, aramaların sürekli benim yanımda denk gelmesi de manidar. Hayır amaç merak ettirmek ya da kıskandırmak gibi bir şeyse fazla ucuz kalıyor bilgin olsun
Beğenilmek peşimizden koşturmak hoşumuza gidiyor
Telefonla konuşuyor sonra ben bakınca gülüyor sırıtıyor hoşuna gidiyor telefonunu gözüme sokuyor ama ben peşinden koşmuyorum sınıfta ben çıkınca o çıkıyor o peşimden geliyor?
Alternatifi olduğunu bilmesi
Telefonla konuşuyor sonra ben bakınca gülüyor sırıtıyor hoşuna gidiyor telefonunu gözüme sokuyor tam yanımdan geçerken Alo diyor
Fake call😂
Bak ben tam bunla ilk defa konuştum tamam mı , ilk konuşmamız oldu notlarına bende bakabilir miyim dedim sonra ben geçtim sırama oturdum baktım bu, bir dakika bile geçmeden telefonu aldı önümden geçiyor tam yanımda alo diyor, sonra göz ucuyla da bana bakıyor tepkimi olcuyor tamam da aniden birini arayamaz mi sence
Tamam
kıskandırıyor muyuz
Telefonla konuşuyor sonra ben bakınca gülüyor sırıtıyor hoşuna gidiyor telefonunu gözüme sokuyor tam yanımdan geçerken alo diyor tepkimi ölçüyor
ergen ergen tavırlar
Ay evet çocuksu ama şoyle de düşünelim beni sevdiği için cocuksulaşıyor belkide? Çünkü normalde ağır ve efendi biri
ahahahhaha
Neden güldün