Başka şehire taşınamam dediğim için terketti beni. Siz olsaniz kabul eder miydiniz?

Biz İstanbul'da tanıştık çıkmaya başladık. Ikimiz de İstanbul'da oturuyoruz ama o İstanbul'da tek yaşıyor. Annesi babası vefat etmiş. Kardeşleri ve akrabalari Ankara 'da yaşıyorlar. Benim de ailem İstanbul'da ve İstanbul'da mutluyum. Başka şehire taşınmayı asla düşünmüyorum.

her şey başta çok iyi gidiyordu. Çok mutluyduk. Evlilik düşünüyorduk. Sonra bu Ankara 'ya miras paylaşımı için gitti ve döndüğünde aniden Ankara 'ya taşınma kararından bahsetti. Istanbulun yoğunluğu, pahaliliği, trafiği, stresi onu çok yoruyormuş, artık bu sıkıntıyı çekmiycekmiş taşınacakmış. Ben de bunu kabul etmedim. Ankara 'ya taşınamayacağimi söyledim. Kariyer planlarım, ailem, arkadaşlarım çevrem hep burada ve ben istanbulu seviyorum.

Işyerine yakın bir ev alırız trafik sorunun olmaz dedim. Sorun sadece işe gidip gelmek değil dedi. Işyerini değiştir daha sakin bir bölge seç dedim. Yok yine ısrarla İstanbul'da yaşamak istemediğini gideceğini söyledi. Senin de bana " Sen nereye gidersen ben oraya gelirim demeni beklerdim" dedi.

Ne dediysem dinlemedi ve ayrildik. Siz olsaniz napardiniz?

Başka şehire taşınamam dediğim için terketti beni. Siz olsaniz kabul eder miydiniz?