Bulunduğum yerde mutlu değilim. Direnmeli mi gitmeli mi?

Geçen sene üniversiteden mezun oldum başka bir şehirde okumuştum. Kendi evim kendi düzenim vardı. 3 senelik bir ilişki içerisindeyim, sevgilim de İstanbul da olduğu için evleniriz diye İstanbul’a ailemin yani babamın yanına gelme kararı aldım. Annem babam ayrı , babam başka biri ile evli. Evlendiği kadın çok iyi biri ama babam için aynı şeyi söyleyemicem, babamla anlaşırız diye geldim evine , tabi aklımda hep sevgilimle evlenirim zaten biraz sabredeyim umudu var, babam hep erkek çocuklarını daha el üstünde tutan biri , erkek kardeşim her ne yapsa yapsın ona hep iyi yaklaşır , ama benimle tartıştığında sanki ben onun evladı değilmişim gibi yapmacık bir tavıra bürünür. Evli olan ablamı bana kötüler, beni ona kötüler , arkamda asla desteğini görmediğim bir baba diyim siz anlayın. Annem ile 7 yıl oldu görüşmüyorum. Ben üniversiteye başlamadan önce hep onun yanındaydım , üniversiteye başlayınca maddi destek hiç vermedi , oysaki parasız bir kadında değildi … hep tartışırdık. Onun çalıştığı şirketten aldığım bursu da kestirdi. Sırt kavga ettik diye ona muhtaç davranayım diye… bende o da iletişimi kestik 7 senedir görüşmüyoruz. Şu an 24 yaşındayım. 10 yaşındayken ayrıldılar , o yaşlarımda hep onun yanındaydım, şimdide çok özlüyorum. Belki de babamla şu an yaşadıklarım bana ağır geliyor bilmiyorum. Ayrı bi eve çıkmak istiyorum ama maddiyatın el vermiyor. Sevgilim evlilik teklifi bile hala yapmadı , bazen iyiyiz bazen kötüyüz. Babamla tartıştığımda hep içten içe ona da kızıyorum. İstanbul’a gelişimin sebebi hep oymuş gibi. Şimdi bir çıkmazdayım kızlar babamla yaşadığım evde mutlu değilim. İşe gidiyorum geliyorum odama çekiliyorum. İyi hissetmeye çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyor. Yanımda olan ailemden hiçkimse yok desteğini hissettiğim kimse yok. Kendimi çok yalnız ve kimsesiz hissediyorum. İnsanın ailesinin desteğini görememesi çok kötü … şimdi bir yandan annemle görüşmeli miyim düşünceleri … bir yandan kendine bi ev arkadaşı bul çık bu evden diyorum … bir yandan da biraz daha sabret hayatındaki adamla evlilik yoluna girersin diyorum kendime bazen … ne yapmalıyım , nerede durmalıyım bilmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bulunduğum yerde mutlu değilim. Direnmeli mi gitmeli mi?