bana oyle hakaretlerde bulunuyorlarki bunlari bir hakaret olarak algilamakta haklimiyim degilmiyim?
cok kalb kirici konusuyorlar
hep eksi hep eksi yapici konustuklarini nadiren rastliyorum.
birisi benden 11 digeride 10 yas buyuk
birisi ablam birisi abim oluyor. ikiside evli her ikisinden de yegenlerim var.
abim : diyorlar ki bir kız arkadaşın olsa evlendikten sonra 3 ay sonra seni boşar 2 ay sonra senin ne mal olduğunu anlar Senden bir b** olmaz
ablam : seninle evlense evlense anca çocukluğu bir kadın evlenir onun çocuğuna babalık yaparsın.
hep kalp kirci laflarda bulunuyorlar
onlari varya sinilerine gomucem artik yegenlerime ne dayilik nede amcalik yapicam bundan sonra bende sapliycam laflarimi esirgemiycem.
yemin olsun artk bir araya gelmek istemiyorum bu aptalca laflari yuzunden ben onlara ne yaptim ki hep olumsuz yapiyorlar.
yapici degil hep yikici davraniyorlar yoksa tek bunlari yasayan benmiyim? sizin ailenizdede boyle kardesleriniz var mı?
simdi bir kiz arkadasim olsa ve eve getirdigimde kizin yaninda boyle aptalca laflar etseler beni yerin dibine gomerler bu yuzden tanistigim kisiye ailemin ne bok oldugunu pesin pesin anlatacagim beni sana kotuleyeceklerini soyleyecegim
ama bu sekilde onurumu gurumu kirarlar bir yerden sonra surek li dol dol dol aile katliamlari buyuzden oluyor bence.
memur olup hepsini hayatimdan silmek istiyorum baska bir ile tasinip hepsnin telini engelleyecegim hepsini hayatimdan koparacagim ne elleri ne dilleri ne gozleri nede kulaklari erisebilsin yeter artik ama
gercekten onlarla bir araya gelmek istemiyorum.
aci verici bir durum manevi olarak hic bir etkileri yok uzerimde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Boyle incitici şeyler söyleyerek kendilerinden uzaklastiriyorlar insanın kendine olan inancı güveni kalmıyor böyle ben de aile bireylermden buna benzer şeyler duyuyorum sonra ben kötü oluyorum onların gözünde onlarin bana incitici şey soylediklerinde karsiliginda nasıl onlara iyi olabilirim ki değil mi
gecengun enistem surekli beni gomuyordu saci dokuluyor diye alay ettim kendisiyle yuz simasini gorsen varya yerin dibine gomdum onu buna ne gerek var birbirimize yardimci olmak varken
abimede sen bu gidisle seker hastasi olursun sun yagli yagli yiye yiye yemek yerken yutkundu
normale kalp kirmayi beceremem
ama artik bir not kagidina yazicam cunku o anda aklima gelmiyor boyle seyler bana namlularini kaldirkiklarinda bende ates etmek icin bataryalarim hazir olsun
en iyisi stresse girmemek icin ayni ortami paylasmamak allahtan eviler ayrilar yoksa ayni evde onlarla yasanmazmis gercekten
Allahtan acta acikta degilim babam herkeze ayri ev yapmis kirada vs degilik onlara muhtac degilim
boyle kardeslere Allah kimseyi muhtac etmesin. olmasinda.
daha dun kimdiniz bu gun ne oldunuz dun ku hallerini hatirlamiyorrlar beni kucumsuyorlar.
olmaz olsun boyle abi abla
suanda zayif noktam bir kiz arkadasimin olmamasi ve evlenemem zayif noktamdan vuruyorlar surekli
bende bunlari kafaya zaten taktigim icin onlarin bunlari soylemsi yara tuz basmak gibi bir sey oluyor
kendileri tanistirma araci usuluyle evlenmisler kendilerine bakmiyorlarda bana laf atiyorlar allahin canım
allahin slaklari
Haklsin ama ben yinede kimseye bi şey demiyorum deme gereği bile duymuyorym
ama insanin kendine saygisi kendisini ezdirmemekle baslar surekli busekilde hakaret ederlerse senin toplumda ne itibarin kalir. cizgilerini bilmek zorundalar
sinirlarini
bende artik onlarla kopruleri yakmak icin aklima gelebilecek en agir dayanilmaz laflari soyliycem geldikleri gibi gidecekler evlerine
beni cekemiyorlar niye bilmiyorum ya annemin ve babamin bana daha fazla ilgi gosterdigi icin yalan gercekten babam en cok beni sever onlara gostermedigi ilgi ve alakayi bana gosteriyordu ben bundan oturu bu tur birr saldirida bulundukjlarini dusunuyorum birde rahatim ya stress yok
ev gecindirme derdi yok onlar gibi kiskancliklarinda catliyorlar
birde guzel bir es aday buldummu kendime yarilacaklar resmen
ben 20 yaşındayım 17 15 12 10 yaşlarında kız kardeşlerim var ve arada sırada bana dayak atıyolar benimde canım çok yanıyor ağlıyorum özellikle 12 yaşındaki kız kardeşim canımı daha çok yakıyor beni acının doruklarına çıkarıyo
Gel birde ben dovim seni tam olsun :) ama dudaktan opersen dovmem o zaman sen beni dovebilirsin
ne alaka
Bilemem. Niye olamaz mi yaa. İcimden oyle geldi. seks manyagiyim ben.
Şöyle bir partner olsada cektire cektire opsem