Boyle kardesleriniz olsa onlari hayatlarinizdan siler miydiniz?

bana oyle hakaretlerde bulunuyorlarki bunlari bir hakaret olarak algilamakta haklimiyim degilmiyim?

cok kalb kirici konusuyorlar

hep eksi hep eksi yapici konustuklarini nadiren rastliyorum.

birisi benden 11 digeride 10 yas buyuk

birisi ablam birisi abim oluyor. ikiside evli her ikisinden de yegenlerim var.

abim : diyorlar ki bir kız arkadaşın olsa evlendikten sonra 3 ay sonra seni boşar 2 ay sonra senin ne mal olduğunu anlar Senden bir b** olmaz

ablam : seninle evlense evlense anca çocukluğu bir kadın evlenir onun çocuğuna babalık yaparsın.

hep kalp kirci laflarda bulunuyorlar

onlari varya sinilerine gomucem artik yegenlerime ne dayilik nede amcalik yapicam bundan sonra bende sapliycam laflarimi esirgemiycem.

yemin olsun artk bir araya gelmek istemiyorum bu aptalca laflari yuzunden ben onlara ne yaptim ki hep olumsuz yapiyorlar.

yapici degil hep yikici davraniyorlar yoksa tek bunlari yasayan benmiyim? sizin ailenizdede boyle kardesleriniz var mı?

simdi bir kiz arkadasim olsa ve eve getirdigimde kizin yaninda boyle aptalca laflar etseler beni yerin dibine gomerler bu yuzden tanistigim kisiye ailemin ne bok oldugunu pesin pesin anlatacagim beni sana kotuleyeceklerini soyleyecegim

ama bu sekilde onurumu gurumu kirarlar bir yerden sonra surek li dol dol dol aile katliamlari buyuzden oluyor bence.

memur olup hepsini hayatimdan silmek istiyorum baska bir ile tasinip hepsnin telini engelleyecegim hepsini hayatimdan koparacagim ne elleri ne dilleri ne gozleri nede kulaklari erisebilsin yeter artik ama

gercekten onlarla bir araya gelmek istemiyorum.

aci verici bir durum manevi olarak hic bir etkileri yok uzerimde

silerdim
silmezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Boyle kardesleriniz olsa onlari hayatlarinizdan siler miydiniz?