Benim hoslandigim bi kiz var. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belli ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Birde soyle tarif edeyim kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim. Ama ben bakarken asla bana bakmiyor ben balkonda (giris kat) oluyorum o hep yoldan geciyor
@mrcot çağır kizi ben sana bakıyorum sen niye bakmiyorsun illa kavga mi cikaralim de samice söyle bakmiyorsa çağır baksin diye göz kirp zaten bir kez gülsün tamamdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
evlenirsin
Olabilir sevimsiz sirk kackini maymun akrabalari 1 gece icin eğlendirmek zorunda değilsin
Yanlış olur millet konuşur günah işlemiş olursun ha bir nikah diyorsan olabilir tabiki
Yapabilersem bende yapıcam da düğün istemeyen kız yok gibi
eşini balayına yurt dışına götüreceksen olur
Yurt dışına zaten çıkıyorum isterse tabi ki balayına yurt dışı olabilir
Aq evlenmekten soguktunuz gerçekten
Millet güler. Bunu da soru diye sormuş, 21 yaşındaysan bir zahmet evlenme.
Niye gı millet aç ölüyor millet kalkip oynayip ziplayim mi Filistine olani görmüyormu bu
Açlıktan ölüyorsa sen de öl.
Kes, o kafanı kırarım.
Gelsene özele
Filistinle ne ilgisi var? Sen erken yaşta evlenip üstüne düğün yapacaksan. Durumun iyiyse onu bilemem.
Bebek katillerini destekleyenden değil misiniz
Ne alaka? 🙄 bir şey desteklediğim yok.
Kimi destekliyorsunuz peki
Kendimi.
Ben sizi destekliyorum
Denge öyle bozulmaz sürüseler gibi pişmanlık yaşayacaksın
Bu devirde düğün yapan zengindir artık ben bu gözle bakıyorum
Bunu kabul edecek pek kız bulamazsın, önce sade bir nikah derler ilişkinin ilerleyen zamanlarında ailem ister derler 😂😂
Hicbisey bence de yapamayin
Bi kiz hakinda bir sey sorabilir miyim sana
Nasil yani
Ya düğün yapma boş
Sor kl
Benim hoslandigim bi kiz var. Ben biraz belli edeyim diye baktigimda o bana hic bakmiyor hatta bir ara cok belli ederek baktim o kafasini diger tarafa cevirdi bana hic bakmadi, ama birkac gun once evde oturuyordum hic fark etmedim yoldan geciyormus aniden kafami kaldirdim bana bakiyordu sence neden boyle yapiyor? Birde soyle tarif edeyim kulak hizasini dusun yani gorus alanimdan cikinca bana baktigini bir kere daha yakalamistim. Ama ben bakarken asla bana bakmiyor ben balkonda (giris kat) oluyorum o hep yoldan geciyor
Ne yapalım düğün yok nikah yok imamdami çağır miyim
Nikah yap ya
Bilmem knk git konuş
@mrcot çağır kizi ben sana bakıyorum sen niye bakmiyorsun illa kavga mi cikaralim de samice söyle bakmiyorsa çağır baksin diye göz kirp zaten bir kez gülsün tamamdir
Eşinde kabul ediyosa bu durumu bişey olmaz
Eşinizde istiyorsa neden olmasın
Nikah yap yeter
Büyük yarar para cebinde kalır
Çok iyi olur bas nikahı abim geç
Kabul edecek birini bulursan olur 🤝
en mantıklısı olur tabi nikahta götür
Şu an herkes öyle yapıyor en mantıklısı nikah kâfi
Bir şey olmaz
Günaydın uyuyan güzel
Daha modern
Bir şey olmaz evlen