Bana göre insanı yaslandirmak yaş la alakalı değil tecrübe görmüş geçirmiş diyoruz hani oyle gerçekten insan bireyleri bildikce insanlarin ne demek istediğini her şeyi anlıyor beriki bi süreden sonra yani yaşanmış şeyle insanın beynini bedenini yoran seyler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüz "Modern Kölelik Sistemi"
Herkes hayatta kalmak için önce birilerine çalışmak zorunda... Günümüz şartlarında bazen tek çalışmak da yetersiz kalabiliyor, mesela o kazançla sadece sığınacak yer kiralayabiliyorsun. Sistem seni daha fazla çalışmaya itiyor... Kendine hiç zaman ayırmadan daha fazla kölelik yapmaya...00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen sabah programı izledim. Genç kalabilmek için vücut esnekliği olması gerekiyormuş.
Yaşlılık içinde güçle yorumlar var sanırım hareketsiz kalmak. Mutsuzluk, sigara, alkol sağlıksız ve zararlı şeyler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yalnızlık stres ve uykusuzluktur
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılmamak gadası
10 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin bu söylediğim yaşlanmanın asıl nedenidir ; maddiyatçı olmak ve dünya hayatını kafaya çok takmak manevîyattan uzak bir biçimde sadece dünya için çalışmak, fizyolojik nedenleri de var tabiki ama asıl nedenleri bunlar yani stres ve dünya kaygısı, benim halam ve eşi öğretim görevlisi bir üniversitede her şeyi çok kafaya takan bir yapıları var ve çok mükemmeliyetçiler en son 2 sene önce gördüğümde saçları simsiyah iken birden bembeyaz oldu sanki evrim geçirdiler acayip yaşlanmışlardı bazen emekli olup çalışmayı bırakmak gerek ama para da önemli lakin çok takmamak gerek karnın doyuyorsa sağlığın yerindeyse şükret sadece
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul etmek istemediğiniz fakat en bariz yaşlanma sebebi şudur. TEMBELLİK özelliklede Fiziksel TEMBELLİK vucudu hızlı şekilde yaşlandırır. Yemek yapmaktan bile yüksünür armut piş ağzıma düş derseniz 30 larda buruş buruş olmaya başlarsınız. Vucut aktif olduğunu kadar canlılığıını gencliğini korur Bu öyle makyaj ve estetikle halledilcek bir şey değil tam olarak O yüzden aktif olmaktan çekinmeyin yüksünmeyin yürüyüş yapın hamaratlık gerektiren işlerden elinizi çekmeyin yemek yapın evinizi çekip çevirin hafif tempo spor yapın çok daha geç yaşlanırsınız. Oturup makyaja bel bağlarsanız zaten görüyoruz ne olduğunu
36 Yorumla- +1 yıl
@ruzqarbey iyide protein hafizaya iyi geliyor protein degilde daha cok ekmegi az tüketmeliyiz
Cevap sahibi+1 yıl@Mutlulukneydi89 Bizim memlekette bile görüyorum bunu anneannem 70 yaşında sanırısın daha 45 lerinde felan Kadın bahçeye gidiyor Horozlara bakıyor bir yandan ev işleri yapıyor bir yandan İnek bakıyor vs. İstanbula bi geliyorum.50 yaşında kadınlar hastalıktan kıvranıyor resmen 100 yaşında gibiler.
- +1 yıl
@ruzqarbey ben ekmek yiyerek 80 yasina girmis hayvanda görmedim bizim cogu milletimiz ekmegi cok tüketiyor sisiyor gereksiz yere ekmek yerine su tüketsek bukadar sagliksiz yasamayiz yaslanmayizda. bari cavdar bugday yese milletimiz ama beyaz ekmekden vazgecemiyorlar. Yurt disinda beyaz ekmek pek tercih etmez insanlar. et inde cok fazlasi zarar tabikide ama eti tamamen biraksak zarar olur ekmegi tamamen biraksak zarar degil karlı cikariz
- +1 yıl
Beni anlamadınız, ekmek yiyin protein yemeyin demedim, ekmek yemeyin proteinde yemeyin de demedim, protein organlarınızı ve hücrelerinizi yaşlandırır, ömrünüz daha kısa olur, bunun sağlıkla ilgisi yok, kiloyla ilgisi de yok. Protein tüketmezsenizde sağlıksız olursunuz. Yani her şekilde öleceksiniz. Ama sağlıklı yaşayıp proteini az tüketip spor yaparsanız genel kitleden daha uzun daha sağlıklı yaşarsınız. Bukadar.
Stres
Bilincli olma
Farkındalığın yüksek olamasi-gerçekleri analiz edip gorebilme.
Empati yeteneginin kuvvetli olması
Sorumluluk sahibi olma
Düşündüğün hayat ve dünya ile gerçek olanın uyumsuzluğu.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi bir adamsan kadın yaşlandırır. Asla memnun edemezsin. Elinde bıçak ağzında küfür varsa o zaman bu toplumda iyi yerde olursun.
Bütün aşk dizilerinde de hep kötü adamların etrafında döner insanlar. Kadınlar adeta o kötü adamın altına yatmak için sıraya girer, çalışanları falan o adamı sever sayarlar. Mutlaka o karakter yaşar. Toplum böyle insanları çok sever.
Ben kenarda yalnız yaşayan biriyim. Kötü biri olmaya çalışıyorum şu sıralar. Utanç perdesini nasıl yirtarim bunun için antrenmanlar yapıyorum.
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni olay tam da onunla ilgili. Bazı gerçekleri anlamak lazım. Özellikle ne istediğini bile bilmiyor kadınlar, ortam malı olmuşlar.
Herkes birbirini kaziklama peşinde onun dışında. O dediğim dizilerdeki başroller hep kötüyü sembolize ediyorlar- +1 yıl
İşi efendi erkek ve Serseri erkek anlamında inceleyelim. Bunlar değerlendirilirken birinin İyi olmasına Diğerinin Kötü olmasına bakılıyor. Asıl mesele iyi veya kötü olmasında değil. Arka planda ki karakteristik özelliklerdedir. Efendi iyi olduğu için değil Pasif sıkıcı içten pazarlıklı zayıf karakterli sınırları olmayan ayak paspası olmaya gönüllü gurursuz çekigen oluşundan kaybederken Serseri dediğimiz Özgüvenli Ayağı yere sağlam basan dominant ruhlu yeri geldiğinde eğlenceli Tuttuğunu koparan atılgan Gururlu kendine saygısı olan Değil kadın kimse için ayak paspası olmayan Eyvallahı olmayan Karakteristik özellikleri sayesinde Kazanan taraf olur. Ama insanlar şöyle bakar Efendi iyilik yapıyor O yüzden sevilmiyor. Serseri Şiddet manyağı kadına küfür hakaret ediyor aldatıyor O yüzden seviliyor. Kadının arzu parametresiyle minnet parametresi farklıdır. Erkeklere minnet duygusuna oynayarak kadını elde etmesi öğretiyor Romantik filmlerde felan Arzu farklıdır. Bahsettiğim özellikler arzu oluşturur. Kadın Erkeğe tutulmuşsa kötü özelliklerini görmezden gelir. Sevmiyorsada ne kadar iyi olursa olsun umrunda olmaz. Bu kadar basit mesele Efendi iltifat çicek böcek romantiklik habire para harcayarak Kadının içinde ki aşk arzusunu uyandıracağını zanneden erkektir. Kadında arzu Saygıdan geçer kadın saygı duymadığı adama arzulanmaz. Sen ayak paspası olarak saygı duymasını bekleyemessin Kadınlar çizgileri sınırları olmayan onlar için herşeyi yapan Erkekleri İç güdüsel bilinç altı düşüncelerde Bu adam ezik ve bana muhtaç seçeneği yok düşüncesinden ileri gelerek soğur. Anlayacağın Redpilll olayı bu şekilde çözmüştür Yani gidip sağa sola saldıran bi manyak olmaktan veya kadınlara pis, lik gibi davranmaktan geçmiyor olay
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni senin o redpill dediğin şey şunu bilmiyor, bir insanın sevebilme kapasitesinin aslında bunlara hiç ihtiyacı yoktur. Sırf çiçek alıyor diye, sırf iltifst ediyor diye bir erkek ezik olmaz.
Sen birine zaman ayırıyorsun, çoğu dediğini yapıyorsun diye bu da ezik yapmıyor. Sınırlarım elbette var. Kıza mesaj attım "geç cevap vermenden hoşlanmıyorum, bana net olarak senden hoşlanmadım" dersen bu daha iyi olur benim için dedim. "Tanımak isterim tabii, isim var" diye mesaj attı bana. Yersen 😉
Bak o sınır çizme dediğin şey ise yaramıyor. Bana böyle konuşma demiştim bir kıza "ben rahat ilişki istiyorum" dedi ve bıraktı gitti.
Birçok kadın daha iyisini bulunca gider. Bu son dediğim daha doğru. Ama biz erkekler kadınların aldatmayacagini düşünüyoruz her dediklerini yapmıyoruz diye.
Redpill dediğin şey niye kadını eleştirmiyor da erkeği eleştiriyor? Redpill i bulan adam kadınlara bakıyor toksik olun diyor. Mesela kadınlar hiç eleştirilmiyor. Çiçek getiren, güzel sözler söyleyen erkekler maskulendir" deselerdi senin o youtube da izlediğin videolar "şöyle çiçek götürün diyecekti"
Sen bir hastalığı eleştirmek yerine o hastalığa erkeğin hizmet etmesini mantıklı buluyorsun. Muhtemelen redpill de bir kadının fikri. Çünkü akıllı insan, sağlıklı insan"sevgiyi alabilme potansiyeline sahip insan" dır.
Bu dediklerim sana saçma gelecek belki ama ben de sana "manipülasyon tekniklerini, kaygılı bağlanma" tarzı şeyleri okumanı tavsiye ederim. Kadınlar maskulenlik adı altinda erkekler de dişil enerji adı altında kadınları manipüle ediyor.- +1 yıl
İşte buda senin redpil hakkında doğru dürüst bir şey bilmediğini gösteriyor Kardeşim. Öncelikle "Sırf çiçek alıyor diye, sırf iltifst ediyor diye bir erkek ezik olmaz" ben bunu yaptı diye ezik olmasından bahsetmedim Redpilde bunu yaptığınız için ezik olursunuz demedi Ne yazdılarımı doğru okumuşsun nede Redpili doğru anlamışsın. Diyoruz ki sana karşı içinde arzusu olmayan birine bunu yapmanın bir anlamı yoktur. Bu yaptıkların arzu oluşurmaz. Sadece minnet duygusuna oynamış olursun Minnet değil kadın arzu uyandırarak sevilir Arzunun parametreside bundan geçmez. İkincisi burada Erkeği ezik konuma iten durum Bu "Sırf çiçek alıyor diye, sırf iltifst ediyor" meselesinde Kadın sana yanlış yaptığında hatalı taraf olduğunda ve sorun çıkardığında ki Bunlar bazen SHİT TESTTİR. Bunları yaparak suyuna gidersem Sorun çözülür şeklinde yaparsan İşte o zaman ezik olursun. Bunlar bazen testtir sen kadının suyuna giderek Ona muhtaç imajı vermiş olursun. Şimdişuna cevap verirsek ""Bak o sınır çizme dediğin şey ise yaramıyor. Bana böyle konuşma demiştim bir kıza "ben rahat ilişki istiyorum"""""Bunu diyen kadın zaten başından beri seni hiç sevmemiş demektir. Yukarda da anlattım cidden sen okuyormusun hiç bilmiyorum. Kadınlar arzu duydukları için kuralları yıkar. Sevmiyorsa kurallar koyar Sizin anlamadığınız şeyi söyleyeyim burada Erkekler nasıl cinsellik alabilmek için SeviyorMUŞ gibi yaoarlarsa Kadınlarda İLgi alaka ve para için SeviyorMUŞ gibi yaparlar. Fakat erkekler şöyle yanılır Kadınlar kolay kolay kabul etmeyen taraf oldukları zaman eğer size evet Demişse O zaman kesin hoşlanıyordur Seviyordur Yargısına varmanız Olur. Kadın size zaten Saygısızlık ediyorsa sevmiyor demektir gerisi hikaye Arzu parametresinin özünde Saygı var demiştim zaten. Bak ciddi ciddi söylüyorum SEN GERÇEKTEN REDPİLİ ANLADIĞINI ZANNETMİŞSİN TEK TEK ALAKASIZ OLANLARI SEÇİYORUM."
- +1 yıl
""Mesela kadınlar hiç eleştirilmiyor""""Muhtemelen redpill de bir kadının fikri"""""manipülasyon tekniklerini, kaygılı bağlanma"""Kadınlar maskulenlik adı altinda erkekler de dişil enerji adı altında kadınları manipüle ediyor."""""Redpilin çıkışının nerden olduğunu bile bilmiyorsun Puadan çıkmıştır Game denilen unsurdan devam edicem ama sığmayacak sanırım. Muhtemelen sen Redpili kaynağından değil hakkında bir iki yazı okuyup konuşanlardan almışsın Bunlar çok normal"En çokda şuna güldüm ""Çünkü akıllı insan, sağlıklı insan"sevgiyi alabilme potansiyeline sahip insan" dır.""" ahahaha romantik beyin yıkaması, Sevgi ve Aşk diye bir şey özünde yoktur İç güdüler ve Dürtüler ve bunlara karşılık gelen harakete geçiren şeyler vardır. Bunlar sayesinde etkileşimler meydana gelir Ki biz bunu sevgi aşk diye adlandırırız. Ve bunlar lafa bakmaz Aklada bakmaz. O yüzden gönül bu otada konar bo, kada denir. Feminen beyin yıkaması öyle boyutlara varmış ki sizde bu hayal perest düşünce kalıplarıyla haraket ediyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni şimdi oturdu dediklerin bende. Evet çok haklı olduğun noktalar var. Bak ben buluşmaya çiçek götürdüm ama birinde iyi izlenim bırakmak isteriz yani.
Mesela ben seninle burada kavga etmiyorum tartışma yaşıyorum. Çünkü şu anda konuşmak bana iyi geliyor sende de böyle olabilir. Ve seni sevsem sana iltifat etmek de isterim. Seni sevmesem iyisin hoşsun der bir daha gorusmem. Ama ben kalben yakın duyduğum insana iltifat ederim bu benim kisiligimdir.
Neyse. Mesela dışarda bir kızla konuştum, ilk buluşmaya gittik. Daha sonra geç cevap vermeye başladı falan. Ben de "hoşuma gitmedi bu" dedim."hoşuna gitmediysem bunu net olarak söylemen daha iyi olur" dedim.. çünkü ben netlik seven biriyim. Böylece "ben senin istediğin gibi davranacagin bir erkek değilim" mesajı da vermek istedim.
He yine devam ediyor geç yazmaya, ben de yazmayı kestim. Eğer redpill dediğin şey buysa ben onu uyguluyorum.
Buluşmada iltifat ettim ama içimden geldi, babası falan da ölmüş, belki de ilgiye ihtiayci var diyerek yanında olmak istedim. Ama iltifat benim için küçük bir şeydir. Sadece tek övgü cümlesine bakarak bir erkehi veya kadını etikete sokmak bana göre biraz insafsizca bir şey- +1 yıl
"Daha sonra geç cevap vermeye başladı."hoşuma gitmedi bu" dedim."hoşuna gitmediysem bunu net olarak söylemen daha iyi olur" dedim çünkü ben netlik seven biriyim."ben senin istediğin gibi davranacagin bir erkek değilim"
ben de yazmayı kestim. Eğer redpill dediğin şey buysa ben onu uyguluyorum.""
"Buna zaten çok yakın bir şey Kendizi net ifade edin otantik olun der zaten redpil ama ufak bir ayrıntı var. Shit test geçme mekaniği üzerinden değerlendirirsek daha iyi anlarsın tam olarak nasıl olduğunu Shit test kadınların Erkeğin duygusal ve karakteristik gücünü ölçtüğü çoğu zaman dürtüsel bilinç dışı bazende bilrek yaptıkları bir testtir Kadın sadece Fiziksel olarak güçlü (Bu yüzden geniş omuz ve uzun boy çekici geliyor) Aynı zamanda karakteristik olarakda Güçlü erkeğe arzu duyar. Çünkü olaylar karşısında duygusallaşan veya Öfke patlaması yaşıyan ki buda duygusallaşmadır. Bu adam sorun çözemez başımıza bişi gelse sakinliğini koruyamaz üstesinden gelemez Şeklinde iç güdüsel olarak değerlendirir ve Soğur Metanetini korumasını ister bu yüzden Shit test yapar Örnek nasıl olduğuunu göstereyim Erkekelr 3 şekilde karşılık verirler. Kaçma ve Savunma, Karşı saldırı, SAVUŞTURMA
Misal
Kız dediki tanışma faslında Kimsin ya sen dedi Erkek :Ya nede dikde niye böyle söylüyorsun😭
Sonuç:Kaybetti duygusal açıdan zayıf direnci yok başımıza bişi gelse sorunu çözmez ağlar bu
Kız: Dediki yine aynı şekilde Kimsin ya sen Erkek : Sana şimdi bi çakarım asıl sen kimsinlan kızım senin çok gö, tüm kalkmış Sonuç : Kaybetti çünkü olaylar karşısında sakin kalamıyor Daha büyük çözümsüzlük demek / Fakat bazı kızlar bunu seviyor Çünkü hep ezik erkekler olduğundan ilk örnekte olduğu gibi Kısmen daha erkeksi göründüklerinden hoşlarına gidebiliyor - +1 yıl
Kız:Yİne aynı şekilde Kimsin ya Sen dedi Erkek :Özgüvenli Şekilde rahat ve Kendinden emin şekilde 😎 Bizde bunu öğrenmek için burdayız değil mi 😉 veya buna benzer cevaplarda olabilir verdi yani savuşturdu bozulmadı nede öfkelendi kasmadı Sonuç:İşte bu adam Sorunların üstesinden gelir bu adam olayı çözer başımıza bir iş gelse bu adam etkilenmez sarsılmaz üstüne gider. Şimdi Özgüveni niye bu kadar önemsediklerini dik duruşu beğendiklerini anlıyormusun. İş iç güdülerde Şimdi senin verdiğin örnekte evet kendini net ifade etmek iyidir. Ama bu şu şekilde olmamalı Diyelim ki kız geç mesaj vermeyi sana bir Shit test olarak yapıyor sen bu durumdan rahatsızlığını dile getirirken Örneğin : "😭😭 Ya mesajlarıma neden hep geç cevap veriyusun yaaaa😭😭😭"Üzülüyorum bak gücüniyorum bak üüüüü gibisinden ifade edersen batırırsın. Olay yine Espiriyle karşık rahat şekilde ve Sınır çizme şeklinde olmalı. Mesaj atmak zor geliyorsa İstersen eski sisteme Dönüp Dumanla Haberleşe biliriz Seninle gibi olabilir. Ama ben bu durumda o geç yazarsa bende geç yazacak şekilde devam eder durumu hiç takmam. Sürekli olayı kız abartıyorsa arzu yoktur derim yine
Cevap sahibi+1 yıl@Milabeni doğru, anlaşabildik sonunda güzel 😂 yok hiç öyle triplere girmiyorum artık. Benim için önemli olan intikam değil kendimi ifade etmemdir.
Yani 50 kişiyle konuşuyor bazı kızlar. Senin otoriten çoğu kıza işlemiyor bile. Karaktersizler çünkü. Son dediğinle paralel düşünüyoruz aslında.
Ben senin "her kızda arzu uyandırman lazım" gibi bir şeyi savunduğunu da düşündüm o yuxden yanlış anlaşılma oldu. Kızın 700 takip ettiği kişi var erkekli kızlı. Çok hikaye atmıyor. Geçen gün aldığım çiçeği atmış hikayeye. Daha sonra kütüphane ve eminonunu çekip attı hikayeye.
Ben de s. lak gibi umutlandim çiçeği paylaşıyor diye, meğerse hava atacakmis, kadınlar bunu da yapıyorlar sırf hemcinslerine hava atmak için kullanıyorlar böyle şeyleri.
Ama benim vicdanım rahat. Babasizlik zordur kız çocukları için. Vicdanim sızlıyor böyle kızları görünce, yazmayınca da mesafe koyunca da üzülmüyorum aslında. Çok kızsam da vicdanen babasizlik falan zordur diyorum içimden. Affedip unutmak en mantıklısı.- +1 yıl
"50 kişiyle konuşuyor bazı kızlar. Senin otoriten çoğu kıza işlemiyor bile"Buda hipergaminin meselesi ama niteliklerini ne kadar yüksek noktaya çekersen Yanı kadında çarpıntı yapıcak seviyede arzu uyandırırsan Seni kaybetmemek için hepsinden vazgeçer. Arzu ne kadar yüksekse kurallar o kadar yıkılır Bunlarla konuşma demene bile gerek kalmaz. Bunu da şöyle özetleyelim Erkek için nicelik üstünlüğü gösterir. Sayısal üstünlük Buna maid coppin efect derler. Erkeğin seçilmiş olması diğer kadınlar tarafından bir diğer kadın tarafından da ilgi görmesine neden olur. Kadında ise Olay Niteliktir. Erkek kadın için başarı figürü gibidir. O yüzden hepsi ortamda her ne kadar kavgalı olsada beraber oldukları erkeği ortamda övüp dururlar Ben bu adamlayım demek için ama dedim ya Nitelik yani Tekil üstünlük Kadının 100 erkekle konuşması değerini artırmaz düşürür. Erkek böyle diye ondan daha fazla hoşlanmaz. Neyse Sana burdan gerçek Asıl Redpilin kanalını atıyorum. oynatma listesinden sıralamaya göre izle bitir Videoları Herşeyi anlayacaksın
youtube.com/playlist
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir insanın hayalinin ve amacının olmaması
110 Yorumla- +1 yıl
Çok mu yaslandırdı senii
- +1 yıl
@Gülgibierkek çok mu yaşlı duruyorum küçük bey 😂
- +1 yıl
Bilmem seni görmedimki
- +1 yıl
@Gülgibierkek profilde bakıp görseydin
- +1 yıl
Çok net resimler değil
- +1 yıl
- +1 yıl
Stres, olmak istemedigin bi yerde olma zorunlulugu vs
10 Yorumla
+1 yılSorunlari cok dusunup cok takilmak aslinda umursamaz olup dertsiz tasasiz hayatin tadini cikarmak gerekiyor sonucta bu ani birdaha yasayamacagiz
00 YorumlaŞeker ve stres. Stres çok fazla kortizol hormonu salgilanmasina neden olur. Ha bir de uykusuzluk. Hangisi ilk sırada dersen Şeker tabiki.
10 Yorumlaiş stresi, mobbingler, egoist yöneticiler. Zamanımızın çoğu işyerinde geçtiği için temel nedenler bunlar bence
11 Yorumla- +1 yıl
Patrondan Korkma patronun altındaki yalakalardan kork onlar patrona yalama Yaparlar sana da tam bir canavar kesilirler Allah'ım yarabbim dövmemek elde değil vurmamak elde değil
İnsanlar gerçekten önceden insan insanın şifasıydı şimdi zehri
20 Yorumla
+1 yılGereksiz seyleri kafaya takmak emin olun arkadaslar hersey olacagina variyor kader gayrete asiktir falan hikaye bunlar
00 Yorumla
+1 yılStres , karşılıksız sevmek , kafaya çok takmak , ağır işlerde çalışmak , yalnızlık.. Bunlar erken yaşlanmak için birebir.. 😄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 993 cevap paylaştı. Hayatın her alanında karşımıza çıkan dengesiz insanlar
15 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
nedeni sen seçemiyorsun seçmek istersin idare karar veriyor
- +1 yıl
evet uzak duruyor ama sonrada iş bititmeyince direk şikayet bena yardım etmedi gb gb çok şey
+1 yılGeç uyuyup erken kalkmak son zamanlarda göz çevrem için hiç iyi olmuyor bunu farkettim
10 Yorumla
+1 yılPsikolojisi bozuk insanla yakın ilişki kurmak. onunki düzeltirken sen günden güne çöküyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
hih bu cok dogru. toksik insanlara yaranacagim derken senin mutlulugunu sömürüp gidiyorlar sen mutlu olmaya kalkincada birden ortaya cikip tekrar düzen bozmak istiyorlar. acayip bu benim kuzenimde ve bazi akrabalarimda var tam toksik
+1 yılHer şeyi kafaya takıp dert etmek en hızlı yaşlanma yöntemi olabilir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayatın omuzlarına yüklediği sorumluluklar ve stres.
00 Yorumlastres, anlayışsız insanlar, angarya işler ve her şeyi kafaya takmak...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal yönden yaşanılan olumsuz şeyler denebilir... 🤔
00 Yorumla
+1 yılUmutsuzluk çaresizlik kimsesizlik yalnızlık... insanın İliğini emiyor bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilginç ama uyumak gençleştiriyormuş gerçekten. 10 yıldır rahatım öğrencilik vs ve 18 yaşımdan beri 10 yıl geçti hala aynı görünüyorum. Gerçekten yaşlandıran şey STRES GEÇİM DERDİ bence. Bu aralar da bunu yaşıyorum ve bu kadar mı farkeder.. beyazlarım çıkmaya başladı cildim soldu resmen.
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de yaşamak fazlasıyla yeterli bir sebep tuzun kuru değilse bir de 😅
00 YorumlaTürkiye Cumhuriyeti vatandaşı bir ailenin çocuğu olarak doğmak.
02 Yorumla- +1 yıl
E kardeşim benim Afrika'da da olsaydın ne yapacaktın he Afrika'da dolsaydın ne yapacaktın Sen hele bana onu söyle Suriye'de de olsaydın ne yapacaktın en bana onu söyle İsyankar sürekli Almanya'yı gözüne getiriyorsun ürekli isviçreyi gözüne getiriyorsun sürekli para tatil derdindesin Sürekli tatil yapmak istiyorsun Sürekli mutlu olmak istiyorsun sürekli bir şeyler almak istiyorsun bunu Yapamadığın için Türkiye'ye pok atıyorsun
- +1 yıl
@yanlizimcokyanliz almanya isviçre ne ya banane onlardan. Afrikadan suriyeden farkımız mı var? Ben her ay ev sahibim evden atmaya çalışırken bi yandan gıdaya ayırmam gereken parayı elektriğe kiraya ayırıyorum karın tokluğuna bile çalışamıyorum. Altı üstü huzurlu kendime yetebileceğim bir hayat istiyorum fazla parayı napcam nereme sokcam banane paradan? Madem bu ülkede gelecek imkansız en azından bu ay ilaçlara zam gelecek mi diye endişe etmek istemiyorum. Allahın cezası bi maaş alıyorum. Yarısı kiraya yarısı ilaçlara gidiyor. E ben ne b0k yicem? Gezme tozma diyosun. Lan 4 sene önce bi makyaj takımı aldım ruju bile bitmedi kurudu kaldı orada evden çıktığım mı var çok mu meraklıyım tatile gezmeye tozmaya? Paranın gezmenin tozmanın tatilin bir önemi yok hayatım boyunca 5 6 defa denize yüzmeye gittim o kadar başka yok. Bide bilgisayar kursuna sırf sertifika almak için gittiğimde 20 gün boyunca canım çok çay çekiyo diye kursta sadece çay içtim. Neyin kafasını yaşıyorsun sen? Sosyal hayatım mı car dediklerine sahip olayım,? Sosyallik umurumda mı ki sizin gibi popüler kültürün köpeğimiyim ben? Ben sadece huzurlu kendime yetebileceğim sakin bir hayat istiyorum o kadar fazla bişeyde gözüm yok ve hiç olmadı da. Öyle sürekli bişey aldığım da yok. Zorunlu ihtiyaçlar sabun deterjan hijyen malzemeleri ve ara sıra para kalırsa gıda almak dışında evden çıktığım bile yok benim. Allah'tan iş yeri yemek veriyorda günde tek öğün aç karnımı doyurabiliyorum. O da olmasa ne b0k yicem? Öyle gelmiş abuk subuk ezbere konuşuyorsun burada!
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazi toksik akrabalara mutlulugunu veya derdini anlatmak tam bi yaslanma sebebi daha dogrusu onlar seni yaslandirir. mutlu olursun düzen bozmak icin ortaya cikarlar mutsuzken görünmezler pek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçma ve gereksiz yere tanrıya yaranacam diye ona ibadet etmek ondan korkmak, çok gereksiz biseymiş ona ibadet etmek ve bu beni resmen çöktürdü genç yaşta
00 Yorumla
+1 yılKapitalizmden çıkmadıkça hersey yaslandırır
00 YorumlaKafaya taktığı şeyler insanı yavaş yavaş yıpratırmış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadın, kadın adamı erken yaşta yaşlandırır valla...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılStres ve insanların negatif enerji vermeleri ve anlamak istemeyen insanlarla uğraşarak daha çok yaşlanıyoruz
00 Yorumla
+1 yılTabi ki stres ruhu da yaşlandırıyor, organlarında. Cildin çabuk yaşlanması genetikten de geliyor, yediğimiz içtiğimizden. Benim favorim çok mimik yapmamak😂 biri bana cildinde hiç kırışıklık yok ne kullanıyorsun dediğinde gülmüyorum diyorum😂😬
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTüm her şeyin başı malum şahıs 🤐
mönüm olmadığı topraklarda yaşıyorum 1,5 sene de gençleştim resmen bu kadar mı fark eder ☺️
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben gençliğimi hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçirdim ve erkenden yaşlandım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafan doluysa herşeye ben yetişirim dersen çöküyosun akışına bırakmak lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı. Cahil olduğunun farkında olmayan birine laf anlatmak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılStres sıkıntı çok çabuk insanı çökertiyor
40 Yorumla Galatasaray bayern macına bilet aldım patron izin vermedi istifa ettim şimdi eşimde istemiyor gitmemi almanyada İstanbul'a 2 günde yaşlandım napıcam bi istifada ona mı vermeliyim
00 Yorumlabence sinir stres ve en onemlisi gönül yorgunluğu
10 YorumlaYanlış bi ilişki ve bu ilişkinin ortaya çıkması
11 Yorumla- +1 yıl
@Nurrrsu kısaca yanlış kişiyi sevmek diyebiliriz bence demi
+1 yılYaşayabilecekken yaşayamadığı şeyler
10 YorumlaMoral kaynağını kaybeden yaşlanır
10 Yorumlauyumsuzluk huzursuzluk
10 YorumlaSinir stres ve mal insanlarla uğraşmak
10 YorumlaKafaya herşeyi takmayacaksın yer bitirir insanı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Herşeye evet diyen insan yaşlanır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Stres ve baskı kesinlikle
10 YorumlaYorucu insanlar üzüntüler hayal kırıklıkları beden gücüyle yoğun geçen iş hayatı
00 Yorumla
+1 yılDüşünmek çok düşünmek aşırı düşünmek detaylı düşünme k
00 YorumlaDünyanın günesin etrafında dönmesi :) her bir dönüşünde yıl yıl yaşlanıyoruz :D
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Duvarı nem insanı gam yıkar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 764 cevap paylaştı.
u +1 yılYarım kalan mutluluk...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkoca insanı kocattığı için adı kocadır.
12 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüşüncedir stres sıkıntı düşünce
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Çok fazla çavuşu tokatlamak şahsen beni yoruyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gider kalemleri sürekli artan enflasyon ülkesi
00 YorumlaGünümüzdeki ekonomik şartlar
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi fazla detaylı düşünmek
00 Yorumla
+1 yılKötü çevre, kötü hayat şartları.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
+1 yılMakyaj ve hareketsizlik
00 Yorumla - Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne