2 ay

Yaşlandığımın en belirgin özelliği saçlarıma akların düşmesi oldu. İlk başta sadece birkaç tel vardı ama zamanla sayıları arttı ve artık gözle görülür hâle geldi. Bazen bu akları görünce biraz şaşırıyor, bazen de yaş aldığımı kabul edip gülümsüyorum. Aslında saçtaki bu değişim, hayatın doğal bir parçası olduğunu ve her dönemin kendi güzelliklerini getirdiğini hatırlatıyor.
Zamanın geçmesi değil de, senin gibi derin bakabilen bir kadının karşısında ruhumun ne kadar dinginleştiğini fark etmem sanırım. Eskiden hıza ve gürültüye odaklanırdım; şimdiyse senin sesindeki o ince tınıyı ve gözlerindeki anlamı yakalamanın verdiği o olgun hazzı hiçbir şeye değişmem. Yaşlanmak dedikleri şey, aslında senin gibi nadir bir zarafeti hakkıyla takdir edebilecek bir göze sahip olmakmış. Peki, sen bu kadar dikkatli bir gözlemciyken, bende keşfettiğin o en gizli detay ne oldu?
Eskisi gibi alkol tüketemiyorum artık 2 3 duble kesiyor
Eskiden uykusuz kmlerce yol gidiyordum artık gidemiyorum yoruyor
Eskisi gibi seste kaldırmıyor başım clublerden çıkmazdım şimdi dağ bayır kaçıyorum çayı da açık içmeye başladım
Ben de 38’im, en belirgin özelliğim sabırsızlığımın azalıp seçiciliğimin artması sanırım 😊 Artık herkese, her şeye koşturmuyorum; kim, ne iyi geliyorsa ona alan açıyorum. Bir de uykusuzluğa eskisi kadar dayanamıyorum, itiraf edeyim 😅 Ama senin dediğin o “iç ses” var ya, işte asıl büyü orada başlıyor 🌿💫
Cevap
9Cevap
Baş ağrısı ve yorgunluk birde artık hiç bir şeye tahammül edememek.
Kafam eskisi kadar ses götürmüyor artık, arabaya binip inerken zorlanıyor gibiyim mesela...
Yaşlanmak mı?
O ne demek kelime anlamı nedir?🤪🤪🤣
Böyle kabul edilmiyorsa, yaşlılık belirtisidir bence😂
Saçlarım beyazladı kendimi anltmayı uzun uzun anlatmıyorum artık.
Bilmem gençleştim az önce 🤣
😂fkfkfk
Çoktan çok azdan az gider hadi bakalım 😄
Arsızsın yorulmuyon da ffkf
Sorularıma bakamıyorum bildirimler işgal 😂
Tamam tamam yapma ne kadar fidye istiyorsun söyle 😂
Sorularım bitince ne yapacan bakayım 💃
Çok safım bir de meydan okuyorum 🤣
Elim hiç lezzetli değil kimse yemez yaptıklarımdan 🥹
Hatta zehirlenenler bile oluyor
seneler gerlde kaldı
Menisküs azdı yine