Sadece fikrinizi soruyorum?

Merhaba ismim eren 18 yaşındayım kuzen olsun arkadaş olsun aileden herhangi biri olsun hep kızlarla içeceğimdir bu hayatta üç tane en yakın kız arkadaşım var kız arkadaşlarımdan biri yeri geldiği zaman yaşından kat kat küçük bir çocuk gibi düşünüyor ve konuşuyor yeri geldiği zaman ise yaşından kat kat büyük bir yetişkin gibi konuşuyor ve düşünüyor Geçenlerde yaşadığımız tartışmadan dolayı başka bir kız arkadaşıma şöyle bir ses kaydı attı
Ses kaydında ise şöyle diyor:
-Bak o Eren’i S**kerm7 gün ayağa kalkamaz g*yin teki zaten

Bugüne kadar bu yaşıma kadar hep g*y kız gibi davrandım fakat bunu arkadaş ortamı kuzen ortamında yaptım gidip 70 80 yaşındaki anneanne babaanne dedem gibi büyüklerimin yanında asla ama asla böyle hareketler yapmadım küçüklüğümde hep bu yaşıma kadar bu yüzden dolayı hep baskı kuruldu fakat artık büyüdüğümüz için bazı insanlar bu durumu anlayıp baskı yapmamaya başladılar Ama daha demin dediğim gibi bu kız yeri geldiği zaman küçük gibi davrandığı için maalesef ki hala daha böyle düşünüyor böyle düşünmesi çok umrumda değil fakat o küfür çok canımı yaktı çok üzüldüm ama şöyle erkeklerden hoşlanıyor Uzi motive dinleyen kıraathanelerden çıkmayan eyvallah gibi kelimeler kullanıp kaba kaba konuşup küfürlü küfürlü konuşup yani kısacası kabadayı keko hoşlanıyor
Tabii ki bu aşk olarak arkadaşlık konusunda böyle değil ikinci yakın arkadaşım ise birazcık değişmeye başladı sanki benden biraz soğu muş gibi ama o geriye kalan üçüncüye yakın arkadaşım sanki bu hayatta tek ikimiz kalacakmış gibi hissediyorum

Siz ne düşünüyorsunuz sadece fikrinizi sormak istedim
Sadece fikrinizi soruyorum?