Aile & Toplum En sevdiğiniz çocukluk fotoğrafınız hangisii? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benimki bu 😂 okulda sirk oyunu düzenlemiştik Güncellemeler1 yıl Ohh bu arada palyaço seçildiğim için aşırı mutlu ve havalı hissediyordum herkes kıskanıyordu 😂 özel bir şeydi başrol gibi En sevdiğiniz çocukluk fotoğrafınız hangisii? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,1b cevap paylaştı. Çocukluk fotoğraflarim pek yok 0 0 Yorumla
u Alessapl Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bunlar :ddd 0 0 Yorumla
вeyeғendi Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 428 cevap paylaştı. şu an hiç çocukluk fotoğrafım olmadığını farkettim 🥺😃 0 0 Yorumla
Lindorinand Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Nereden nereye... :/ 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Herkes büyür Yorumla Lindorinand 1 yıl Ben giden masumiyet için üzüldüm daha çok. Yorumla Soran 1 yıl Ahaha evet masumiyet güzeldir ama onunda belirli bir süresi vardır sonraki yaşlarda sadece sana zarar verir Yorumla Lindorinand 1 yıl Dedi 21 yaşındaki bilge. Yorumla Soran 1 yıl Yes Yorumla Lindorinand 1 yıl Cahil ve az düşünen biri için özgüvenli hissetmenin ne kadar kolay olduğunu daha önce mutlaka gözlemlemişsindir. Yorumla Soran 1 yıl ahaha neye şiştin Yorumla Lindorinand 1 yıl Rahatlığına ve umursamazlığına. Yorumla Soran 1 yıl Seni neden alakadar ediyor Yorumla Lindorinand 1 yıl Çünkü kadınların rahat ve umursamaz olması bana zarar veriyor. Yorumla Soran 1 yıl Ooo ne acınası 🥲 Yorumla Lindorinand 1 yıl Bir bakmışsın acıma duygusunun ne olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu anlayacağın şeyler yaşamıssın hayatta. Yorumla Soran 1 yıl 😘 Yorumla Lindorinand 1 yıl Teşekkürler. Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bebek halim en güzeli 0 0 Yorumla
Qbeylerbeyi35 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Benim hiç çocukluk fotoğrafım yok 😔 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Atamam buraya sjsjd 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yaa Yorumla Aserehehadejetejebe 1 yıl Cüzdanımda 💁🏻♂️ Yorumla
TuranTrk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% 1 yıl Ordan buraya demek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Nereye 🫣 Yorumla TuranTrk 1 yıl Ppye 😳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Çocukluk fotoğraflarim pek yok
Bunlar :ddd
şu an hiç çocukluk fotoğrafım olmadığını farkettim 🥺😃
Nereden nereye... :/
Herkes büyür
Ben giden masumiyet için üzüldüm daha çok.
Ahaha evet masumiyet güzeldir ama onunda belirli bir süresi vardır sonraki yaşlarda sadece sana zarar verir
Dedi 21 yaşındaki bilge.
Yes
Cahil ve az düşünen biri için özgüvenli hissetmenin ne kadar kolay olduğunu daha önce mutlaka gözlemlemişsindir.
ahaha neye şiştin
Rahatlığına ve umursamazlığına.
Seni neden alakadar ediyor
Çünkü kadınların rahat ve umursamaz olması bana zarar veriyor.
Ooo ne acınası 🥲
Bir bakmışsın acıma duygusunun ne olduğunu ve ne kadar değerli olduğunu anlayacağın şeyler yaşamıssın hayatta.
😘
Teşekkürler.
Benim yok ya pek çocukluk fotoğrafım 🥺
benimkiler digitalmdeğil fkflf
Bebek halim en güzeli
Benim hiç çocukluk fotoğrafım yok 😔
Cocukluk fotom yok ama sezercik gibiymiş
Atamam buraya sjsjd
Yaa
Cüzdanımda 💁🏻♂️
Ordan buraya demek
Nereye 🫣