Kişilik & Karakter Çocukluk resminiz var mı? Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bende bu var 2004 de çekilmiş eski bir foto ben 4 yaşında iken çekilmiş hadi çocukluk resminizi atın bakalım görelim olur mu? #iyi#günler#günaydın#çocukluk#resmi #kağan#Altınışık Çocukluk resminiz var mı? Cevapla Çocuk Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır hiç yok 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Evet var zamanında ailem sık sık çekmiş fotoğraflarımı ama galerimde mevcut değil 1 9 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Buraya atabilirsin Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Galerimde yok nasıl atayım buraya? Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Resmini çek. Telefon ile öyle at ben öyle yaptım fotonun resmini çektim Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Hiiiç uğraşmam valla kusura bakma😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Özel mesajlara cevap vermiyorum burdan yazabilirsin ne yazacaksan Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl sence bir erkek sünnet olmalı mı @birananasaldirdim Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Senin soracağın soruya Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl e sor dedin bende sordum sence bir erkek sünnet olmalı mı kız görüşü lazım @birananasaldirdim Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Cevap Yaz lütfen @birananasaldirdim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Elbette var 1 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Evet var 1 2 Yorumla Kağan_Altınışık_bfrl +1 yıl Buraya atabilirsin Yorumla arasreis02 +1 yıl Atamıyorum başta atmalıydım sanırım Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,1b cevap paylaştı. Var ama atmam 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Benim yok. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır hiç yok
Evet var zamanında ailem sık sık çekmiş fotoğraflarımı ama galerimde mevcut değil
Buraya atabilirsin
Galerimde yok nasıl atayım buraya?
Resmini çek. Telefon ile öyle at ben öyle yaptım fotonun resmini çektim
Hiiiç uğraşmam valla kusura bakma😂
Özel mesajlara cevap vermiyorum burdan yazabilirsin ne yazacaksan
sence bir erkek sünnet olmalı mı @birananasaldirdim
Senin soracağın soruya
e sor dedin bende sordum sence bir erkek sünnet olmalı mı kız görüşü lazım @birananasaldirdim
Cevap Yaz lütfen @birananasaldirdim
Elbette var
Evet var
Buraya atabilirsin
Atamıyorum başta atmalıydım sanırım
Var ama atmam
Benim yok.