Düğünde bile triplerdeyim ya shshsjdk canım ablam yine sarılmış nazımı çekiyor 🫠
Çok şirin şeyler buldum tüm fotileri abileri tarafından kaybedilmiş biri olarak arada bulduklarım hoşuma gidiyor djfkfl
Düğünde bile triplerdeyim ya shshsjdk canım ablam yine sarılmış nazımı çekiyor 🫠
Çok şirin şeyler buldum tüm fotileri abileri tarafından kaybedilmiş biri olarak arada bulduklarım hoşuma gidiyor djfkfl
Benim çocukluğuma dair 3 fotom var en sevdiğim bu
Şimdi muşmula olduk hhahfabhfj
Haklısın üçüncü tezgahta kalmış biri olarak fotoğrafların çok önemli. İnternette arayıp bulabilirsin ama bir de evlerinde gizli albümler olabilir.

İkizimle fotikolarımızı buldumm, yüzlerimizi kapadım diye bölüm sonu canavarı gibi duruyoruz ama olsun shshsjdk
Çocukluk fotoğraflarını görünce içinin ısınmasını öyle iyi anlıyorum 🥰 Benim de çok az fotoğrafım var ama ormanda çam ağaçlarının arasında çekilmiş bir tanesi hep içimi huzurla doldurur 🌿 O anı hatırlamak güç veriyor. Ablanın sana sarıldığı kare de kalbinde sıcacık bir yer bırakmıştır eminim 🤗💕
Cevap
13Cevap
Var fotoğraflarım ama yanımda değil
Sadece birinci sanıfta olan var.
yaaani cok fotografim var diyemem ama her yas dönemime ait fotom var cok şükür. annemin kucaginda uzerimde turuncu bi kiyafetimin oldugu bebeklik fotom var en cok onu seviyorum
Her dakikamı kaydetmişler sağ olsunlar en sevdiğim fotoğraflarımdan birisi kaydıraktan kayarken çekilen fotom
Sağolsun babam sayesinde koskoca bir arşiv var. En sevdiğim bir köpekle olan sarmaş dolaş fotoğrafım. 🥰
Bir dünya fotoğrafım var
Fakat geçmiş benim için çok önemli değil gelecek odakliyim o yüzden sevmem eski fotoları zaten 3 günlük dünya
Abi terörü 🤦🏻♀️😄
Çok severim eski resimlere bakmayı hepsini çok severim
Hepsi duruyor ( annem sağolsun ) hepside harika fotoğraflar 1-2 si hariç Ahshsh
Sadece iki tane biri bebeklik diğeri bir yaş falan.
Oyuncak bebek gibi durduğumdan dolayı hepsini ayrı seviyorum 🫠
Epey foto var ya. Her birini ayrı ayrı anı olarak görüyorum.
Bir kaç fotoğrafım var ama en sevdiğim elimde elma olan fotoğrafım, yarısını yemişim jfjj
Evet var sevdiğim de var sevmediğim de var ama şu anda oruçlu olduğum için aklıma gelmiyor
Kıza benziyorum çocukluğumda
Toplasan 10 tane çocukluk fotoğrafım yok
Bir tane var oda bebeklik
Pp olan hariç 3 foto daha var sevdiğim
Çok var ve hepsi de çekyatın altında.
Var birkaç tane
Oyuncak atım varmış onun üzerindeki fotom
Var bir kaç tane ya
Az var
Bir iki
Valla hepsi kayıp
Pek yok ya