Lütfen beni kınamadan cevaplayın ne yapabilirim? Bu durumu kimseye anlatamam. yardımcı olur musunuz?

Çok utanarak yazıyorum inşallah yanılıyorumdur. Biz dün eşimle birlikte çocukluk arkadaşı ve kız arkadaşıyla buluştuk. Kız maşallah miniminnak çok tatlı edepli adaplı ve tam bir hanımefendi. Bende eşimin arkadaşıyla eskiden de arkadaştım ve samimi bir ortam kuruldu. Masayı kırdım geçirdim. işte gülüyorlar ediyorlar felan. Ama eşimin nevri döndü saçma sapan kendini övmeler ben şöyleyim böyleyim. Benimle tanışırken ki söylediği laflar dönüyor. Böyle kıza durup durup kendini anlatıyor övüyor ve arkadaşı ( erkek) onunda rahatsız olduğunu fark ettim. Neyse dedimki ben yanlış anlıyorum. Eşim fazla konuşan bir tip değil yani genelde dalga geçer güler birini sorsam bilemeyiz gibi kısa cevaplar verir.
Eve gelince dedimki sence bunlar evlenirler mi? -. Evet evlenirler kız çok tatlı. Ve böyle olgun birisi. İyi birine benziyor Arkadaşım kaçırmaz onu dedi.

ikimizinde arkadaş çevresi çok geniş. Erkekler özellikle siz hemcinsinizi bilirsiniz bizim çok fazla böyle çift arkadaşımız var ilk defa böyle bişey yaşadığım için yazdım. Ne düşünüyorsunuz?

Lütfen beni kınamadan cevaplayın ne yapabilirim? Bu durumu kimseye anlatamam. yardımcı olur musunuz?