Kendisi her sabah muzik acar kurutma makinesi calistirir, yerleri leş gibi birakir ama ben ses cikarmam. Diger kizlar da masum haklarini korumuyor. Bugun sadece 1 kere odaya girdim oda sarj cihazimi unutmustum sabah 10 dikkatli oldugum halde kapi ses yapmis bana ya kapiyi kapatma ya acik kalsin dedi. Ben de donuste yaptigin hos degil sen de sabah muzik aciyorsun dedim. Biz bir sey demiyoruz. Kiz inkar etti sonra kisik actigini soyledi sonra bana sus kes diyor ben de sen kes sesini kizdigin seyi yapma dedim. Siz de 10 kere giriyorsunuz dedi ben de ben girmiyorum bana niye catiyorsun dedim zaten girende keyfinden girmiyor bir sey unutmus oluyor dedim. Bana odadan gidebilirsin dedi ben de burasi babanin odasi degil dedim. O da senin de degil dedi ben de ben kimseyi rahatsiz etmiyorum dedim. Bu kiz iyi mi? Beni saf sanmis.
Kendimi korudum mu, hakliyim mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Guncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yani sen haklısın kendini savunman olması gereken bir davranış zaten birde
Peki yeterli mi savunmam baskasi sac basa girseydin diyor?
Saç başa girilecek bir durum yok ortada sadece sen tavrını koymuşsun ortaya ve kendini savunmuşsun olması gerekende bu
Degil mi yani savunabilmis miyim yoksa kizin altinda mi kaldim?
Savunmuşsun yani baya gerektiği yerde tepkini mutlaka ver sonra ağızlarına eder bu ve bunun gibi tipler
Duzgun bir tabir kullanirsan sevinirim zaten digerleri suskun diye ağa kesilmis.
Donusun icin sağol.
Kaba olduysam kusuruma bakma
Yok sikinti değil.
Sataşacak yer aramiş
Kimse ses cikarmiyor diye herkesi sessiz saf belirlemis.
Ağzının payını vermek lazım öylelerine
Elimden geldigince konustum babanin odasi mi diyince bir sok oldu ayni yaniti iade etti bir cevap bile veremedi.
İyi yapmışsın
Tesekkurler🙃✨️💕
😘😘
sacini basini yolardim
Kizin mi? Ilk odamdaki de terbiyesizdi diye bu odada tutunmaya calisiyprum zaten seneye gidiyor
Allah yardim etsin ya kendi evin gibisi yok
Gercekten ya Allah kurtarsin Inşallah. Diger kizlar da bir sey demiyor diye bu boyle sence kendimi korumus muyum?
Bence yeterli bir savunma. Diger kizlar neden birsey demiyor?
Biri Maşallah cok masum iyi niyetli, digerinin de uykusu tas gibi digerlerini de alistirmis daginikliga pislige. 1 hafta cekti gitti yatagini bile toplamadi diger biri topluyor digeri de uyum saglamis o da toplamiyor daginikligina bir sey demedik o da diyemez kapi acmaya. Sac basa girsen hem yurttan atiliyorsun hem de cevresi inanilmaz genis.
Inşallah cevresini toplayip gelmez
cevresini de kizi da mideye atarim
Kanka 7 8 kiz grubu var 1 2 olsa hadi neyse zaten tipini gorsem cocuk gibi ama vok sansli odadaki kizlar da cevresi de sevgilsiis de sansli.
cevresi var diye kendini ezdirecek degilsin.
Tabi ki digerleri ses etmiyor diye babasinin hani saniyor. Asonsorde anlattim kizlar sukur duasi okudum.
Okudu*
anladim
Tesekkurler tavsiyen icin
Rica ederim ezdirme kendini.
Inşallah elimdrn geldigince.
Kafayı çak
Ilk odamdaki de terbiyesizdi diye bu odada tutunmaya calisiyprum zaten seneye gidiyor
Allah sabır versin yeni neslin çoğu böyle
Beni saf belledi ama digerleri gibi suskun olmadigimi farketti hepsine imzam olsun.
Ezdirme kendini hayatının her alanında bravo
Sence nasil savunma bu oda babanin odasi degil dedim sok oldu cevabimi iade etti cevap bile veremedi ajsjshjssj
Vurmussun gol olmuş 😂
Cidden cevaplarim nasil savunmus muyum?🙃
Ben beğendim yürü be kızım keşke benim kızımda senin gibi hakkını arayan biri olsaydı
MaşaAllah de abi normalde sessizimdir de haklisizliga gelemiyorum sonra icime dert oluyor.
Maşallah sana nazar değmesin
Kiz cok sansli oda arkadasi yonunden baska odada boyle yapsa katliam cikar.
Katliam mi yok artık 😂
Yani cok olay olur dedim mecazi anlamda asonsorde anlattim millet sukur duasi okudu
Alemsiniz yeminle ama tarzın iyi böyle devam başarılar diliyorum ama başını belaya sokma 😂😂