Ne yaparsam beni korumak ister artik?

Sevgilim 21 yasinda ve kaykayci bende 18 yasindaykm bazen skate parka gidiyorum onun yanina ve skate parkta da bir tane 12 yasinda bir kiz var sebebini bilmiyorum ama beni o kadar irite ediyo ki parktaki erkeklere salca oluyo yilisiyo surekli bunun yaninda da beni gordugu yerde ters ters bakiyo goz deviriyo felan o kizdan irite oldugumu soyledigimde de askim kucucuk kizi mi kiskaniyosun bilmem ne diye soyleniyo geceblerde yine parkta oturuken kiz eline market fisini aldi sonra benim oldugum tarafa dogru firlatti ve tahminimce bilerek firlatti sonucta kir degilse benim orada oldugumu biliyo ve kafama geldi fis erkek arkadasim gormedi bunu ama sonrasinda soyledim fis atti kafama geldi diye bana yok kiziyim mi soruyim mi felan dedi bunu benim mi soylemem gerek ona illaki kendisi sormadan yonlendirme yapmadan beni koruyamiyo mu ki benim de git cocuga kiz digecek halim yoktu baska bir arkadasima da anlatmistim arkadasim kizin yanina gitmis felan arkadasim bile bunu yapabiliyisa hesap soruyosa o neden beni koruyup hesap soramiyo hesap sormasi icin beni korumasi icin bana zaafi olmasi icin ne yapmaliyim gercekten cok sikilmaya baskadim bu durumdan

Ne yaparsam beni korumak ister artik?