+1 yılSafinaz gibi duruyor olabilirsin. Diyetisyene git. Bizim sınıfta bir kız var. Aynı senin gibi. Maalesef kızın hiç bir özelliği ilgimi çekmiyor çünkü kız bir kere ön yargı oluşturdu.
Tamam zayıfsın anlarımda Niye dar pantolon giyiyorsun. Popon olmayabilir ama bunu belli etme be arkadasım. Düz g*t iğrenc duruyor.
Bazen dış görünüş önemlidir. Yakışıklı veya Güzel değilsen elinden geldiğince çirkin olmamaya çalış02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde görünüş açısından beğeniliyorum sadece bazı arkadaşlarıö fiziğimin iğrenç olduğunu itici olduğunu söyluyo onlar kırıyo biraz daha düzgün bir şekilde söyleyebilirler sonuçta dimi
- +1 yıl
Ha orası ayrı. İnsan iilişkilerine kalmış bişey bu dediğin. Ben olsam arkadaşıma yalnızken güzel bir şekilde söylerdim. Hem bu sayede onunla sırrımız olurdu. Buda dostluk adımları attırır
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz öyle gözükebilir, ancak tanimadan etmeden kalbini bilmeden davranan ve o yonde bir egilimle hareket eden kisilerde ara sorunu ilk once :) kilo alinca daha iyi olucagini dusunuyosanda bir kac degisiklik yapip birazda sabirla mukemmel bir vucuda sahip olabilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Hiç bişey yapamazsın :))
Iticilik kilo boy orantisindan ziyade davranislarla alakali bence. Itici degilsin ne guzel zayifsin. Aksam oldugunda bir gozleme yapip tabak dolusu manti ustune sobiyet baklava yeme ozgurlugune sahip bir bayansin. Nikimden anlasilacagi uzere kilo problemim var. Ve zayiflik bence harika birsry. Yemek yeme ozgurlugunun tadini cikar arkadasim. Sevgiler..
01 Yorumla
Soran+1 yılBende önceden kiloluydum 30-35 kilo felan verdim ama insanlar o kadar tuhafki az kilolu olalım zayıflasan süper olursun diyolar zayıflayınca iskelet gibisin az kilo al diyolar gerçekten şaşırdım artık nasıl olucağımı
Kime göre neye göre? Aldırma.
06 Yorumla
Soran+1 yılBazen kırılıyorum yakınım dediğim birinin iğrenç diye bir kelime kullanıp bunu dalga geçermiş gibi söylemesine :)
Soran+1 yılBen önceden kiloluydum 30-35 kilo felan verdim ozaman çok kilolusun öküz gibisin az ye derlerdi şimdi kilo al çok iticisin ne yapcağını şaşırıyo artık insan
Soran+1 yılkilo alırsamda kendim için alıcam sağlıklı olmak için görüşlerin için gerçekten çok teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakın kilo alma. özellikle kızların fikirlerini dahi dinleme. hepsinin hayal edip hiçbir zaman ulaşamayacağı fiziğe sahipsin çünkü o yüzden bana yaklaşma diyorlar. boyun da kilon da olağanüstü ve sen hatunun dibi dediğimiz görünüşe sahipsin. lütfen yediklerine dikkat etmeye ve mümkünse spor yapıp vücudunu sıkı tutmaya devam et.
04 Yorumla
Soran+1 yılZayıf ve 170 boyunda bir kızıö fiziği güzeldir diyosun yani çok teşekkür ederim ulaşmak o adar zor değil bu fiziğe biraz spor ve diyet yani :)
Cevap sahibi+1 yıltürk kızından bahsediyoruz ya hem diyet yapacak hem spor ve senin fiziğine ulaşacak öyle mi? çok zor çook :) evet öyle diyorum ve lütfen inan bana yani idealisin de idealisin çok net :)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim aslında düşününce mesela kendimi kesinlikle onlarla kıyaslamıyorum çünkü onlar aşırı güzel ama fizik açısından diyorum daha uzun onlar ama Victoria secret mankenleri genelde benim gibi zayıflar fakat fizikleri için hiç kötü yorum yapıldığını duymadım kendi milletimizden olunca yadırgıypruz ama başka bir ülkeden milletten olunca gayet güzel gözüküyo insanların gözüne demekki
Cevap sahibi+1 yılSundan emin ol, fizigini begenmeyen kimse olamaz senin. Tam bir zarafet eserisin. Boyun uzun, kilon zayif harikasin iste kabul etsene sunu. Vucudunda belirgin bir kusur var mi? Rahatsiz edici bir ben, ayaklarin cok buyuk veya cirkin olmasi vs. gibi? Yoksa sen zaten mankensin.
Evet cok az kalmis o kilo. Kilo alman iyi olur şu an bir cekiciliginde yoktur zaten o kadar et kemigin ustunu kapatmaya anca yeter. bir 54 falan ol sen yine zayif olucaksin ama sexylikte olucak bu sefer
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim :)
1.70 cm 46 kilo bence fazlasıyla orantısız.
Öncelikle sağlığın daha sonra da dış etkenler için kilo almalısın.. Senin için ilerde bünyenin bağışıksız olması açısından sıkıntı yaratır...02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşlerinizi dikkate alıcam
+1 yılvalla bnd 1,65 boyundyım 49 kıloyyum banada dıyorlar kılo al dıye ama diibime düşende çok oluyor herkes balık etli sevmıyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet banada çok diyolar :D teşekkür ederim :)
+1 yılbence ıtıcı bıraz dolgun olsan gıydıgın seyler daha cok yakısır yuzun toplanır bu kadar zayıf olmak bence ıtıcı
01 Yorumla
1.55 boyundayim 49 kiloyum, kilo alamaiyorum ama kolay veriyorum. Senin kilon en az 52 olmali.55 ise idel olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim görüşünüz için :)
fazla zayıfsın boyuna göre bu sağlık sorunuda yaratabilir ilerde bu şekilde devam ederse, 55-60 yeterli senin için
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda sadece çabuk hasta oluyorum hemen grip bulaşıyo mesela :) teşekkür ederim
yoo gayet hoş, özellikle benim gibi zayıf kız sevenler için süper :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılCok zayif itici gelebilir cogu erkege bende dahil...
01 Yorumla
Her kadinin kendine has bir guzelligi vardir. onemli olan o ozelligi bulabilmekte. Ama gozune hitap etmiyosan bunun icinde cabalamamasi dogal.
02 Yorumla
+1 yılAyni cins varliklar birbirini iter diye bosuna dememisler.
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Fizikte ayni cins varliklar birbirini iter diye bir kural vardi ya. Sana da itici diyenler hemcinslerin oldugundan oyle bir espri yapiym dedim batirdin resmen :D
Soran+1 yılŞimdi anladım pardon :D evet erkeklerden sadece zayıfsın diyen oldu itici veya iğrenç en azından tanıdıklarım demedi :D
- +1 yıl
Herkes yoluna baksin salla sen :)
+1 yılHayır canim niye itici olsun çaresi var bunun doğru bir sekilde beslen pekmez ye bal ye kuruyemis ye biraz sağlıklı kilo al ve sıkma canını ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim:)
ideal kızdır. hantal olanlar kıskanıyor olabilir, pek takılma.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zayıf demiyosunuz yani
Türk erkegı hafıf etli butlu sever, evde kalacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik gibi bir düşüncem yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 49 kilo ve senden 18santim daha kisayim ve bu halimle bile 36 bedenm bana zayif derler seni dusunemiyorum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBol bol ye:d ama sismanlicam diye kasma kendini yemekleri sevmeye calis yemek programlari izle kendin yap ye falan. Ama bence herkesin bir kilo alma zamani var daha gencsin alirsin o yuzden fazlada kasma ben zayifim diye yedim yedim istemeye istemeye simdi onunu alamiyorm. d
Soran+1 yılYok alırsamda sağlıklı bir şekilde alıcam zaten bide alıp alıp daha duramazsam o zamanda sorarım çok kiloluyum ne yapmam gerekiyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bir hastalığı olabilir mi diye düşündürür beni. Ayrıca kemikli kız değil, hafiften toplu kız severim.
03 Yorumla
Soran+1 yılHastalığım yok :) Anladım teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılKabalık ettiysem özür dilerim, bu tip durumlarda aklımdan geçen bu oluyor gerçekten.
Ben 1.78'im, 72 kiloyum, ideal kızın da normal veya hafif kilolu olmasını tercih ederim.
Soran+1 yılÖnemli değil sizin görüşünüz sonuçta saygı duyuyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüzgar alıp savurur seni. Şaka Şaka kıskanclıgımdan söyledim :D bence iyisin 50 ye kadar yolu var ama 50yi gecme :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl50 ye kadar çıkmayı düşünüyorum :) teşekkür ederim :)
+1 yılbenim boyum 1.55 falan kilom 44 senin boyuna göre kilon çok azmış gerçekten alabiliyorsan kilo almaya çalış. olmuyorsa da boşver. kimin ne dediğini umursama. insanlar hep bir şeyler konuşur. dinleme :)
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alıcam :)
+1 yıl46 gercektende cok az. 55 falan iyi bence boyuna gore.
02 Yorumla
Soran+1 yıl55 çok fazla değilmi
- +1 yıl
Hayir ayni boydayiz ve 55 kiloyum. Gayette normal gorunuyorum. Ama yapınlada alakali tabi.
+1 yıl1.70 sen ve 46 kiloysan iskeletor gibisindir. kilo almalısın tabii ki hem ne güzel şişmansın mı deselerdi?
02 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç vrya itici demeleri kötü değilmi
- +1 yıl
sence haksızlar mı? aşırı şişmanlık ve zayıflık iticidir
+1 yılSanırım çok ama çok zayıfsın ben 170 boyunda 55 kiloyum kendimi 46 düşünmek bile istemem
03 Yorumla
Soran+1 yılSizin görüşürüz teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim sen mutluysan o Şekil zaten bişey dememeliyim Allah gönlüne göre versin
Soran+1 yılbir kaç kilo almayı düşünüyorum tabi ama aşırıya kaçmadan :) sizinde Allah gönlünüze göre versin :)
+1 yıl1,70 boy kızda en az 55 kilo olmalı benim fikrimce:D
02 Yorumla
Soran+1 yıl55 çok değilmi :)
- +1 yıl
benim fikrim bu sadece bana göre çok değil. ya sarıldığın zaman az ele avuca gelcek :D:D:D
Her topalın bir kör alıcısı çıkar. Dert etme. Nasıl rahatsan öyle ol. Ama 0 bedende cok saglikli değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlıklı olmadığını biliyorum sırt kemiklerim çıktı zayıflıktan dün hastahaneye gittim holter takılcaktı takan kadın o şeyler takarken çok zayıfsın bastırırsaö kemiklerin kırılor diye korkuyorum dedi :)
Soran+1 yılİdeal kilomun aşağısındayım hesaplayınca 15.9 çıkıyo
Çok zayıf sen 140 kilo erkeğe nasıl bakıyorsan bir erkek te sana o gözle bakar
İtici mi değil mi sen karar ver02 Yorumla
Soran+1 yılInsanları kilosuna göre yargılamıyorum
Evet iticisin hatta yasamaya bile hakkin yok seni toprak bile kabul etmez niye dogdunki zaten asdsasdas ;Fd
01 Yorumla
+1 yılneden itici olsunki düzenli yemekle ve sporla toparlarsın kendini zaten 8 kiloya felan ihtiyacın var fazlada değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç göbek felan yok bende ama hafif karın kası istiyorum çok hafif ama
- +1 yıl
dediğim gibi düzenli yemek ve sporla toparlayabilirsin kendini.
+1 yıl10 kilo alsan süper olur ama kendini beğeniyirsan salla millet ne derse desin ;)
02 Yorumla
- +1 yıl
Bende aynı boydaym ama kilom 58 sende bir 10 kilo alabilirsin bu çok basit rica ederim :)
kopek mıyız bız kemık mı yalayacagız derler daha etlı bıseyler bakınırlar
02 Yorumla
Soran+1 yılOkadar mı kötü
+1 yılboşver başkalarının ne dediğini sen mutluysan sıkıntı yok demektir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bence bu tip kızlar en güzeli. Bir de esmer olmasi lazim tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenliyim :(
Sen kızlara bakma sağlık açısından bir problem yoksa sorun yok
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 173 e 79 kiloyum kasliyim ds hani sen dusun artik 63 kg falan olman lazim senin ama sporla tabi ki lifting yani
03 Yorumla
Soran+1 yıl63 aşırı fazla sporla bile 53 ten yukarısı olmak istemem kızım sonuçta erkekle kızların kemikleri kasları bir olmuyo 63 kilo bende baya abes durur
Cevap sahibi+1 yılSen oyle saniyosun :D
4.bp.blogspot.com/.../Adsız.png
Ben 79 um bana max 75 diyolar genelde 72 falan . Benim boyum da bir erkek 63 olmali demen sacma ve yanlis bisey. Celimsiz olunur. Vucut endeksi onemli olan sey burada. Yag kas oranin kemik agirligin vs vs
Cevap sahibi+1 yılPardon benim boyumda bir kiz. d
+1 yılSpor yap 50 kiloya kadar Çık göbeksiz daha güzel olur.:/
02 Yorumla
Soran+1 yılGöbeğim hiç yok zaten ne tür sporlar önerirsiniz biraz karın kası için
- +1 yıl
Fitness.
+1 yılkıskanıyorlardır seni. herkes zayıf kalamaz :) kendinle barışık ol takma o tarafı
01 Yorumla
+1 yılsenin gibi bir sevgilim vardı sarılmaya korkuyodum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
incitmekten çekinirdim çok narin gelirdi gözüme :)
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılBen dokunmam. Karşı cinse dokunuyorsam kemik değil et gelecek
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim 1.70 boyunda 50 kg arkadaşım vardı, çok beğeniyordum tipini, ben biraz kuru kız seviyorum :)
012 Yorumla
Soran+1 yılAnnemlerde en azından 50 kilo ol diyo bana :)
Cevap sahibi+1 yılevet 50 olabilrsin :) ama olmazsan da sıkıntı yok. emin ol ki dalga geçenler arasında senin gibi olmak isteyenler vardır. bazen kızların kızlara bakışını görüyorum da, erkekler kızlara öyle bakmıyor valla :)
Soran+1 yılArkadaş çevremde bazı kızlar var onlarda keike senin gibi olsak diyolar ama bir arkadaşım sürekli zayıflığımın kötü olduğunu yüzüme vuruyolar çok itici diyolar ister istemez moralim bozuluyo ben kimseyi görünüşünden dolayı yargılamıyorum fazla kiloları olan bir insana çok şişkosun zayıfla desem ya da çok zayıf olan birine itici görübdüğünü söylesem kırılcaklarını biliyorum çünkü ama çevremdekiler benim gibi düşünmüyor galiba
Cevap sahibi+1 yılyani bu başlı başına bir karakter meselesi. ben ömrüm boyunca kimsenin hiçbir şekilde dış görünüşüyle dalga geçip bir söz söylemedim. hele ki bunu sana aynı kişi birden çok defa yapmışsa kesinlikle seni çekemiyor ve moralini bozmaya çalışıyor. sen onu umursama ve yakınlığınızı bilmiyorum ama ilerisi için de ondan uzak durabilirsin. iyi niyetli değil gibime geldi. varsayalım ki senin zayıflığın cok kötü birşey olsun, iyi bir arkadaş bunu defalarca söylemez.
Soran+1 yılbir kişi değil bir kaç kişi bana böyle şeyler diyo ama en yakınım dediğim kişide bu konuda çok eleştiriyo sağlığım acısından kötü bulup uyarsalar ya da uyarsa kırılmam ama tamamen görüntü olarak iğrenç veya itici demeleri demesi ister istemez kırıyo zaten hassas bir yapım var etkiliyo ister istemez
Soran+1 yılBu sene lisedede dershanedede son senem bu yıl bitince herkesi silip yeniden başka yeni insanlarla hayatıma başlamayı düşünüyorum zaten beni yeteri kadar incittiler çünkü
Cevap sahibi+1 yılsen en iyisi bu birkaç kişiyi biraz takibe al. bak bakalım gerçekten yiler mi yoksa bir kötü anında kuyunu kazan tipler mi? bence ikincisi.. dediğin gibi yapıcı eleştiri olsa haklılar deriz, ama hiçbir insan iğrenç, çok kötü, ne bu böyle' denmeyi hak etmiyor. sen de kırılmamaya çalış, hasassan da seni kıran insanlarla arana mesafe koy. az arkadaşın olsun ama öz olsun.
Soran+1 yılEn öz arkadaşım dediğim insan yeteri kadar kırdı zaten beni o yüzden artık en azından bu seneden sonra onları silmek istiyorum takibe felan almama hiç onlar için uğraşmama gerek yok bence bana öyle konuşan insanlar başka şekilde beğenmediklerini dile getirebilir en yakınım bana iğrenç diyosa o kişi hakkında artık pek iyi düşünmem başka şeylerde var tabi aramızda olan tek bu değil ama sadece kırılıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılçok mantıklı. kaliteli bir iki arkadaşın olsun inan yeter. benim öyle. çok iyi 2 arkadaşım var. diğerleri de arkadaş ama, o 2 kişi benim için çok özel. birisi 10, birisi 15 yılık. böyle insanlar olduğunda hayatında, hayatının kalitesi artıyor. yeni arkadaşlık hayatlarını kuruncaya kadar bunlardan en az zararla çıkmaya bak.
Cevap sahibi+1 yılsen bu insanları gerçekten takmamayı öğren. ve olabildiğince uzak dur. çünkü böyle davranılmayı haketmiyorsun. uzun vadede sen haklı çıkıp mutlu olacaksın. kırıl onlara, ama üzülme. bu arada ben jemjemjem :)
Soran+1 yılKatılıyorum. Teşekkür ederim bu arada görüşlerin için :)
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum :)
+1 yılKilon ve boyun gayet iyi bence kendini mutlu hissediyorsan da kesinlikle ideal boy ve kilondasındır:)
00 Yorumla
+1 yılitici olmaz. ama yemek yersen daha iyi olur. malum ele avuca gelme muabbeti
02 Yorumla
- +1 yıl
reca ederm
+1 yılHayır iticilik başka bir boyut bence sadece biraz zayıfsın takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim :)
+1 yılfiziksel gorunus olarak hic hos durmaz o ne oyle ruh gibi iticidir tabiki
01 Yorumla
İtici değil ama birazcık kilo alsan manken gibi olursun :)
01 Yorumla
50 ideal senin için süper olursun bence ama yinede güzelsindir görmek lazım :9
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaksine çok çekicidir ;) etrafta göbekli hatun görmekten midemiz bulandı
01 Yorumla
yok çok çekici ama önemli olan kadınlarda 3g tabiki :) onlar iyiyse sorun yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Tabii ki değil, neden olsun ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılBazı arkadaşlarım öyle diyo :)
Soran+1 yılOlabilir teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbildiğin kemik torbası kilo al kilo etli butlu hatunlar iyidir
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyüzün de zayıfsa iticidir..
02 Yorumla
Soran+1 yılYok yüzüm zayıf değil normal suratımdan pek kilo vermedim
- +1 yıl
o zaman slim ve hoş bir kızsın..
hafif ayva göbeği fena değildir.
01 Yorumla
+1 yılŞimdi o biraz da kızın tipine bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini beğenmişlik gibi olmasın ama ben değil genelde çevremdekiler yüzümü beğeniyorlar dikkat çektiğimi söyleyen çok oldu
- +1 yıl
Şimdi o zaman biraz kilo alsan cok iyi olabilir ya da kilo almasan da iyi olabilir. Görmeden bilemem
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Azcik kilo a yavrum o neymis oyle
01 Yorumla
Soran+1 yılÇokmu kötü sizce
Yüzün güzeldir senin. Kafana takma
01 Yorumla
Ya çok zayifsin kilo al tabii
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar olmalıyım sizce
Asiri zayif gibi geldi bana.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz fazla zayıfım ama çok kilo almayıda sevmiyorum
+1 yılKilo al daha sağlıklı olacağını fark ediceksin
01 Yorumla
+1 yılÇok zayıfsın ya çok itici değil ama kilo almalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılVücut olarak sizce görünüşte kötümü
+1 yılBnmde boy 170 kilo 50
02 Yorumla
Soran+1 yılYakınız kilo olarak :)
- +1 yıl
:) hihi
+1 yıluuu kizim o ne oyle etli butlu iyidir
01 Yorumla
+1 yılÇok zayıfsın en fazla 60 en az 55 olmalısın.
01 Yorumla
zayıf ama itici değil :)
02 Yorumla
- Devamını Gör (50)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem