anlıyorum seni bende aynı şekilde 160 boyunda 40 kilo falandım gerçekten giydiğinin yakışmadığını düşünüyosun her kıyafeti kaldıramıyosun gerçekten pantalon falan oturmuyo moral bozucu şimdi aldım kilo 45 falan oldum gerçekten kendimi daha iyi hissediyorum giydiklerim daha iyi oluyo gibi geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen canım böyle biyere gittiğimiz zaten kıyafetimi giydiğimde başlıyorum aglamaya ya bir insana hiç mi bişe yakısmaz
Soran+1 yılya tek sorunum bacaklar ince onlar üzüyo :(
En İyi Cevaplar
benim arkadasım 1.65 falan herhalde kilosu 42 ama bence çok hoş bir vücudu var yani aşırı zayıf durmuyor o. ne güzel işte kız göbek falan yok. kilo almaya çalısma ilerde vermeye çalısırsın bak
00 Yorumla
Hayır, kilo falan alma..
İdeal diyorum ben böyle kadınlara ve sadece bu tür kadınlar ilgimi çekiyor.
Tazı gibi, kara kuru..
25.media.tumblr.com/.../...2t44Ak1re4g18o1_500.png04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef boyleyim
Soran+1 yılCevre kotu seyler diyor :(
Gizli Üye(30-35)+1 yıl43 kilo'mu bir 5 kilo fazlan var
08 Yorumla
Soran+1 yılfazla mı ahaha nerdeee keske :D
Cevap sahibi+1 yılSevgilin ne diyor bu duruma?
Soran+1 yılya bitanesi çok takıntı yapıyo zaten onun yüzünden böyle oldum surekli kilo al diyordu
Cevap sahibi+1 yılsenin yas 30 sen 43 kilosun?
Soran+1 yılyok ya sitede yeni oldugum icin karısıklar oldu 18 yasındayım geri düzeltemedimde pek bilmediğim icin
Cevap sahibi+1 yılerkekler ytkta zayf kz sever ama
Soran+1 yılsınıfımdakilerde sürekli dalga geciyor :(
Cevap sahibi+1 yılbkma o kezbnlara. cnsel bseysamadn dmi svglnle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
1.58 m ve 43 kg ile zayıf sayılmıyorsun. Sen zayıfsan, ben öleyim. Boyum 1.78 ve kilom 50 kg. Yaşamayayım yani lan. Sen kilo ver bence. Bodursun çünkü lan.
21 Yorumla
Soran+1 yılahahaha çok güldüm :)
+1 yılBoyun kısa, kilon da çok düşük ve esmersin. Hiç beğenmediğim kız türü. Neyse, spor zaten kilo almak amacıyla yapılır. Duba gibi olup da yapılan spor, spor değil hevestir. Kilo verince bırakırlar zaten.
00 YorumlaÖnce özgüvenine kilo aldır. Sonra yağlı kuruyemişlerden bol miktarda al ve canın sıkıldıkça at bir tane. Onlar çok sinsidir farkında olmadan aşırı kilo yaparlar.
00 Yorumlasen önce kendini sev.başkalarının senin hakkındaki düşüncelerini fazla takma.bence boyuna göre kilonda çok kötü degil.senin yerinde olmak isteyen çok kız vardır buna emin ol...
010 Yorumla
Soran+1 yılbizim sınıftaki kızlar sürekli güzelsin ama az daha kilo alsan daha güzel olcaksın deyip duruyorlar :(
Soran+1 yılbenim gibi birini kıskanmazlar heralde :(
Soran+1 yılya herkes tuba büyüküstüne benzetiyorlar kadın güzel bende onun gibi güzelsem ne mutlu bana ama güvenim yok :(
Soran+1 yılevet zaten oluncada daha sinirim bozuluyo yok zayıfsın kilo al diyorlar
Soran+1 yılçok takıntılıyım yaa :) cok tesekkür ederim yorumların icin :)
+1 yılyazdığın boy ve kilo endeksine göre aglamana üzülmene gerek yok.. kendinle barışsan ve kendini oldugun gibi kabul etsen tüm sorunlar cözülür.
02 Yorumla
Soran+1 yılsürekli zayıfsın zayıfsın lafını duymaktan bıktım :(
- +1 yıl
sana sürekli zayıfsın diyen insanlar kilolulara' da sürekli şişkosun diyorlar.. o insan türlerine karşı kendini yargılama.. hatta hayatından cıkar o insanları.. onlarla zaten olmaz..
Kilo almana yardımcı olmaz boş yere gitme salona falan ama diyetisyene git sana vitamin takviyesi falan yazacaktır, çevremde birkaç arkadaşım var senin gibi fakat senin kadar büyütmüyorlar sorunlarını
00 Yorumla- Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoyunuza göre aslında tolore edilebilir bir kilodasınız da sakın zayıflamayın...
Kilo alacaksanız da maksimum 4 kilo daha fazlası fazla olur...00 Yorumla
+1 yılSporu doğru diyetle desteklemelisin. Kesinlikle kilo alırsın, sabır ve azim gerekli. Umarım başarırsın :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılBoyum 186 ve kısa boylu kadınları hem çok güzel hem çok akıllı hem de çok marifetli buluyorum. Bence fiziken çok çekicisin.
00 Yorumla43 kılomu, benım yarım kadar yahu:) saka maka gayet fıtsınız ellesmeyın bence
00 Yorumlae zayıfsn ama aglamanı gerektrcek bısey yok kılo almak ıstıorsan gece yatmadan once ekmekle pekmez ye bak cıddıym bende boyle kılo aldım 1 ayda 3 kılo aldım
00 YorumlaSpor konusunda 459 cevap paylaştı. sporla vucudunu şekle sokarsın güzelsen güzelsin zzamanla kilo alırsın düzensiz yemek ye
00 Yorumla43 kilo çok az gerçekten, spor salonuna gidip kas kütleni arttırır sağlıklı kilo alırsın ama asıl olay beslenmede o yüzden bir diyetisyene git bence
00 Yorumlavalla beslenmeyle alakalı daha çok kilo alma işi bence. Ben spor sıkılaştırır, formunu korur. Sağlıklı kilo alırsın. Ben alıp veriyprum problem olmuyo sporla
00 Yorumla
+1 yılbunları yazacagını reesmını goster arkadasım ona gore yorum yapalım guselık gorecelıdır cunku boya kıloya gore degerlendırılmez..az kendınıze guvenınız olsun yaa
00 YorumlaSporla kilo alınmaz diyenlere inanma asıl sporla kilo alırsın. Bazı spor salonlarinda diyetisyenler var kilo aldirici bir diyet iste ve sporu yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkür ederım
Seni kıskandıkları için öyle diyolardır bence herkes bu zamanda zayıf olmak istiyo kilo vermek için milyarlarını harcıyolar takma sen onları iyi kilon :)
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkkür ederim canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyun gayet guzel şirin de zayıfsın :( ben 152 yım 48 kıloyum 50 olma yolunda ılerlıyorum ılk dıyetısyenle basla 2 sene onceye kadar 39 kıloydum 9-10 kılo aldım
00 Yorumla
+1 yıl:Kick Box yap :) bide boyun biraz uzun olsun
bunları yaptıktan sonra benimle çıkarmısın?01 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
Kilo alırsın
Spora git
Herhangi bir sorun var mı dr git02 Yorumla
Soran+1 yılyok yazılıcam spora ama 1 ay gidersem kac kilo alırım bilmiyorum
Almak mı vermek mi spordan ziyade sabahları Tahin pekmez bal karıştırıp bir kaç dilim ekmekle tüket 50 kiloya çıkarsın kısa sürede.
00 Yorumla
+1 yılçok iyi ya mini minyon harika bişeysin sen :) alma kilo flan portatif kal böyle ;)
00 Yorumla
+1 yılben 1.68cm boyundayım sarışınım taliplerimi bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılspor yaparak alıcaksan sıkıntı yok aldığın kilolar kötü durmaz fit bir vicuda sahip olursun ;)
00 Yorumlaminyon tipli biriysen boşuna uğraşma aynı şey bende de var :) kilo alamazsın
00 YorumlaKara kuru kız. Spor kilo aldirir. Saglikli bir bireyde yapar.
00 Yorumla
+1 yılspor yaparsan vucudun dengeye girer ve zayıfsan kilo alır şişmansan kilo verirsin.
00 Yorumla
+1 yılspor salonunda kilo verirsin, kilo almazsın.
evde oturup yağlı şeyler yersen kilo alırsın00 Yorumlagenetik olabilir kilo alamaman veya parazit vardır doktora görün
00 Yorumla
+1 yılKilo alma bence böyle çok iyi. Millet zayıflamaya çalışıyor sen kilo almaya hey allaaaam
00 Yorumlaspora devamlı gıdersen sonuclarını gorebılırsın bnde denedım bunu oluyor :)
014 Yorumla
Soran+1 yıl3 ay gidicem alabilirmiyim sence ya da kac kilo alirim acaba
Soran+1 yılYa ben 50ye ciksam yeter inan :) peki nasil beslenme programi veriyorlar
Soran+1 yılCevabim gelmedimi
Soran+1 yılDedimki 50 kilo olsam yeter beslenme programi nasil oluyor :D
Soran+1 yılZararli olmasin
Soran+1 yılAcaba 3 ayda kac kilo aldirir
Soran+1 yılİnsallah insaaallah :D
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir yararı olmaz kilo almak istiyorsan beslenme sistemine biraz ek getireceksin 1 tabak yiyorsa 1,5 tabak yiyeceksin
00 Yorumlaçok iyi bozma bence bozarsan ilk alacağın kilolar can simidi olur :)
00 Yorumla
+1 yılçok zayıf değilsin aslında ama kılo aldırıcı şurup hap kullanabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBence normal, 2-3 kilo da alabilirsin istersen
00 Yorumla
+1 yılBoyun kısa, kilo alma.
00 Yorumlaağlama canımın içi kendini olduğun gibi sev
05 Yorumla
Soran+1 yılsevmeme izin vermiyorlar :(
Soran+1 yılzaten bizde genetik yani nekadar yersem yiyim olmuyo erkeklerde sürekli dalga geciyolar :(
Soran+1 yılgüzel yorumların icin çok tesekkur ederim canım inan biraz olsun icimi rahatlattın :)
+1 yılKanka sen misin loo :D
00 Yorumla
+1 yılgötü yere yakın olandan korkacan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHa haa haaa
Zayıfsın bence. 5 kilo al.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende biliyorum zayif oldugumu alinsa alicam
Soran+1 yılSpora gidicem bakalim insallah alirim
Spor konusunda 428 cevap paylaştı. Sana zayif diyenler kilosu olanlardir ;)
01 Yorumlasen bir gelsene şöyle ya :D
06 Yorumla
Soran+1 yılNoldu :D
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılGercekte gorsen bole demezsin :D
yatmadan önce ılık süt iç yanakların tombiş olur
02 Yorumla
Soran+1 yılbir yanaklar tombis zaten :(
dummbel olarak kullanabilirim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılişte sizin gibiler yüzünden neyseee
+1 yılPaket olsun. evde yiyeceğim...
00 Yorumla
+1 yılben zayıf tahta gibi kızlara bayılıyorum
00 Yorumla
+1 yılKilo alsan bile boyun kısa :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğlamak mı saçmalama kıyamam hiç
00 Yorumla
+1 yılOlabilir de mayabilir de.
00 YorumlaIyi kilon bence minyon iyidir yaa ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah :D
rüzgarlı havada çıkma dışarı ne olur olmaz:)
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol ya
+1 yılBebisim zayiflar daha cekicidir
00 Yorumlaçok minyonsun
01 Yorumla
Soran+1 yılevet :(
+1 yılNormalsin bence kilo alma
00 Yorumla
+1 yılDoktora gittin mi
06 Yorumla
Soran+1 yılgitmedim
- +1 yıl
Gitmek zorundasin acaba kilo almani engelleyen birseyler mi var varsa istediğin kadar spor yap yemek ye almazsin
Soran+1 yıldemir eksikliği ve kansızlık cıkmıştı bikere tahlil yaptırmıştım
- +1 yıl
Bende de yillarca kansizlik vardi kan yapıcı yemekler tuketmek lazim kırmızı et sonra domates cok iyi ama bu baya süreç alır doktorun verdigi ilaçlar oldu mu
Soran+1 yılhiç bir etki yapmadı :(
- +1 yıl
Onlar yapmaz zaten resim felan bir yapsana tam nasilsin merak ettim
çok kısasın ya :(
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef :(
+1 yılsüper. tam benlik
00 Yorumlakilo alma bence.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?