Siz olsanız çarşaf giymek ister misiniz?
Evet
Hayır
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye etin ise yaramadı demi... Yaş 35 artık Allah'm affet demelisin. Mezara yaklaşıyoruz... :) Aldın onun bunun evladının ahını sonra Müslüman namaz kılarım param var.
Bence hiç gerek yok. Din bile saçmalık. Cahillik başka bir şey değil
Cevap
16Cevap
ne alaka? giy güzel olur ama hakkınıda ver. ailen zorluk çıkarıyorsa bunu isteyen biradam bul ona kaç...
Ben isterdim ama çarşaf giymek önemli bir tercihtir sorumluluk gerektirir bende de sorumluluk yok
içine bir şey giyecekmiyiz nasıl olacak? detay vermelisin
Bunu giyecek dirayette bir kız bunu bize sormaz
Bulsam evlenirim ama dindar degilim pek o kabul eder mi beni bilmiyom
Evet diyenler psikoloğa gitsinler
Aşkım benim
Çarşaf giymek hayat görüşü değildir. Yıllarca insanı sömüren sapık zihniyetin ürünüdür. Dinde çarşaf yok. O yüzden giyen de giydiren de sıkıntılıdır. Yardım almalılar en çok da Alisa denen şahıs almalı yazık bi de random kullanıp bana ergen diyor.
Kimseye durduk yere saygı duymak zorunda değilim. Saygı kazanılır. Biraz kendini sorgulamalı insanlar. Egoları zarar gördüyse benim sıkıntım değil ağlayıp bağırsınlar 👍
@irrae
Din çarşaf giyin demiyor, örtünün diyor. Dinde belli bir kıyafet şekli yoktur, Çarşaf giymek kişinin tamemen kendi iradesine bağlıdır
Ama çarşaf giyenlere; sömüren, sapık ürünü diyip giyen de giydiren de sıkıntılı diyorsan, ve psikolojik yardım almaları lazım diyorsan.. Sen bu yaşa bu kafa ile nasıl geldin cidden çok merak ediyorum çünkü asıl senin zihniyetin pek de iyi deyil ge**rizekali
Bu arada sana şunu da soylim, Random gülmek için karışık harflerdir. Bunu ergenlige baglaman cidden acınası bişey
Hayır çarşaf giymek istemem neden ki?
Önemli olan ruhun da çarşaflı mi
Eşim çarşaflı
Azgınlıkla ne alaka?
Evet. Bizim çevre hep o şekilde
Çarşaflı mısın kararsız mısın?
Hayır
Hayır
hayır
Kadın olsam bilmiyorum olabilir
Hayır niye isteyeyim
Sen çarşaflı misin