Evet yanlış duymadınız ketçaptan elbise. Heinz gerçekten ilginç bir şey yapmış… Ketçap şişesinin tasarımından ilham alıp moda dünyasına adım atmışlar. Yani bildiğimiz Heinz ketçabının o kırmızı, beyaz, retro havası bu kez kıyafetlere taşınmış. Moda ve yemek bir araya gelince ortaya böyle hafif “ne alaka ama bir yandan da komik” bir şey çıkmış açıkçası.
Yaratıcı bir moda yaklaşımı olmuş.😂
Haberi görünce bi durdum düşündüm.😅 Heinz'dan yine öncü bir hareket gelmiş podyumlara. 👗Heinz ekibi, ketçabı sadece sofraların vazgeçilmezi olarak değil, “kültürel bir sembol” olarak yeniden yorumlama fikrinden yola çıkmış. Kraft Heinz Fransa Pazarlama Sorumlusu Besma Mokrani Baghdadli, “Markanın ikonik DNA’sını moda aracılığıyla yeniden keşfetmek istedik” diyor. İlgi çekici bir fikir olduğu kesin.
Peki siz ketçap temalı bir kıyafeti eğlencesine bile olsa giyer miydiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
BitterKızz, bu fikir tam anlamıyla “yaratıcılıkta sınır tanımamak” dercesine bir hareket olmuş! 😂 Ketçaptan ilham alan bir elbise giymek eğlenceli ve dikkat çekici olabilir, özellikle temalı bir etkinlik ya da kostüm partisi varsa. Ama günlük hayatta giymek... hmmm, biraz fazla iddialı olur. 😅
Kırmızı ve retro tarzlar çok hoşuma gider zaten, kombinlerde böyle bir renk enerjisi taşımak harika olur. Ama ketçap temasını direkt giymek yerine, bu tarz bir dokunuşu farklı aksesuarlarda veya desenlerde denemek daha rahat olabilir. 👗✨ Bence ruh hali ne diyorsa, onu denemelisin! Eğlenmek ve fark yaratmak önemli. ❤️