Aile & Toplum Okulda bir erkek arkadaş var, çocuk çok sessiz sakin. Çekingen insan nasıl eve davet edilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Geçenlerde kitabı yoktu yanıma oturdu çocuğun yüzü kıpkırmızı oldu? Ama bayağı çekingen nasıl olur da evime davet edebilirim Güncellemeler+1 yıl Güncellik Güncellemeler+1 yıl Gunxel Okulda bir erkek arkadaş var, çocuk çok sessiz sakin. Çekingen insan nasıl eve davet edilir? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Savvron Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yükselmiş sana ama utangaç, açarsan onu yamyam gibi yer seni, fakir gibi nefessiz sk. er haberin olsun... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla Savvron +1 yıl Yükselmediyse kızarmak için bir neden olmaz ki? Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Savvron +1 yıl @MaşaKocaAyıı Neden güldün kız? Yorumla Soran +1 yıl Yapmaz Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı. Yanına bile oturduğunda yüzü kızardıysa evine gelse kalpten gider dikkatli ol 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kızarması hoşlandığını ne anlama geliyor Yorumla duramayan +1 yıl evet ama tüm kızlara aynı olabilir Yorumla Soran +1 yıl Başka bir kızla oturdu ona da öyleydi Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 394 cevap paylaştı. Yok artık unindemisiniz kacinci. sinifr. birinci. ise gelmez. o 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Neden gelmez Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Çok toy oluyorlar erkekelr o yaşta. yani once. dostluk. kurman lazimm.. çekinir ne yapacağını billeemz falna Yorumla Soran +1 yıl Toy derken Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Sizin yaşlar kaç... Yorumla Soran +1 yıl Benim 20 onunkini bilmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kahve içmeye diye çağır ya da ders çalışırız diye, geldiğinde seksi bir şekilde makyajını yap parfümünü sık seksi bı şekilde de giyin gerisi gelir 0 16 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok isteklisin sanırım çocuğa karşı Yorumla Soran +1 yıl ynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman dediğimi yap 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol şans Yorumla Soran +1 yıl Eve mi gelmedi ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani anlamadımÇağırdın gelmedi miNe dedin peki Yorumla Soran +1 yıl Tamam o zaman sana müsait olduğunda gel dedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤔🤔 Yorumla Soran +1 yıl Yani gelmedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlla onunla şart mıBaşkasıyla yap 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orada mısın Yorumla Soran +1 yıl Seviyorum aşk oldum obq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm anladımDa ya çocuğun hayatında biri varsa ya da aşık olduğu sevdiği Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şöyle istekli kızlar bizim zamanınızda neden yoktu? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onu bırak bana gel 😃 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evine niye davet edeceksin ki 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olmak için Yorumla mihribann1 +1 yıl Ankadkm teklif et Yorumla Soran +1 yıl Ettim kabul etmedi Yorumla mihribann1 +1 yıl Hayırlısı olsun canım Yorumla Soran +1 yıl Ben gidip kendim etmedim ama birine ettirttim Yorumla mihribann1 +1 yıl Anladım Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol ama kabul etmedi eve gelmeyi Yorumla mihribann1 +1 yıl Dışarıda yap sende Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda nasıl yapayım nerede Yorumla mihribann1 +1 yıl Ne yapacaksın ki özel şeyler mi Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla mihribann1 +1 yıl O zaman kapalı tenha bir yere gotureceksin Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hahah bu liseliler fena 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Unideuim Yorumla aJax___ +1 yıl Hangi üni Yorumla
Kayhannnnnn Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı. Senin arabayı benim garaja çekelim mi de :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Anlamaz mi Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Anlamazsa zaten ondan bişey bekleme :D Yorumla Soran +1 yıl Bizim Evjn garajı var dedi saol yazdu Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl :D :D boş ver şunu ya eve gelse bu sefer deliği bulamaz bu akılla bu :D Yorumla Soran +1 yıl Neden sen de ilk böylesindir Yorumla Kayhannnnnn +1 yıl Akıllı olmayan insanlardan uzak dur boş ver :D Yorumla
Karadenizli-Mervee Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Seni evime davet ediyorum diyerek 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O namı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yükselmiş sana ama utangaç, açarsan onu yamyam gibi yer seni, fakir gibi nefessiz sk. er haberin olsun...
Nereden biliyorsun
Yükselmediyse kızarmak için bir neden olmaz ki?
Gerçekten mi
😂😂😂😂😂😂
@MaşaKocaAyıı Neden güldün kız?
Yapmaz
Yanına bile oturduğunda yüzü kızardıysa evine gelse kalpten gider dikkatli ol
Kızarması hoşlandığını ne anlama geliyor
evet ama tüm kızlara aynı olabilir
Başka bir kızla oturdu ona da öyleydi
Yok artık unindemisiniz kacinci. sinifr. birinci. ise gelmez. o
Neden gelmez
Çok toy oluyorlar erkekelr o yaşta. yani once. dostluk. kurman lazimm.. çekinir ne yapacağını billeemz falna
Toy derken
Sizin yaşlar kaç...
Benim 20 onunkini bilmiyorum
Kahve içmeye diye çağır ya da ders çalışırız diye, geldiğinde seksi bir şekilde makyajını yap parfümünü sık seksi bı şekilde de giyin gerisi gelir
Çok isteklisin sanırım çocuğa karşı
ynen
O zaman dediğimi yap 😀
Bol şans
Eve mi gelmedi ki
Nasıl yani anlamadım
Çağırdın gelmedi mi
Ne dedin peki
Tamam o zaman sana müsait olduğunda gel dedim
Anlamadım
🤔🤔
Yani gelmedi
İlla onunla şart mı
Başkasıyla yap 😀
Orada mısın
Seviyorum aşk oldum obq
Hmm anladım
Da ya çocuğun hayatında biri varsa ya da aşık olduğu sevdiği
Yok
Biliyorum
Şöyle istekli kızlar bizim zamanınızda neden yoktu?
Onu bırak bana gel 😃
Evine niye davet edeceksin ki
Sevgili olmak için
Ankadkm teklif et
Ettim kabul etmedi
Hayırlısı olsun canım
Ben gidip kendim etmedim ama birine ettirttim
Anladım
Sağ ol ama kabul etmedi eve gelmeyi
Dışarıda yap sende
Dışarıda nasıl yapayım nerede
Ne yapacaksın ki özel şeyler mi